| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 14500  [Dalších 13150 >>]
Helča, Alenka a Adámek 23106
8.9.2007 20:53:00
Ahoj holky

Jé, Magdi kde jsi objednala tak nááádherný adventní kalendář? Taky přemýšlím co koupit na vánoce, ale fakt je že máme plný pokojíček hraček a vůbec nic mě nenapadá. Zrovna řeším co koupit Alence k narozeninám

U nás včera hrozila povodeň, ale nakonec to dobře dopadlo a Bečva se nevylila

Taky by mě zajímalo co všechny děláte, že tu nejste:-))))
Magda77 13048
8.9.2007 11:06:38
ahoj holky? co všechny děláte? venku je ošklivo a vy stejně někde lítáte? a neděláte náhodou všechny svoje fotoknihy na dm? já už udělala 3 ty malý a uvidím, jak to vyjde, a pak si možná udělám tu velkou, vázanou.

co jinak děláte, když prší? asi půjdeme odpoledne do mikilandu. nebo nevim. ach jo, já chci léto.

už přemýšlíte o dárcích k vánocům? já už jo:) aspoň něco je na zimně pozitivního. od mikuláše dostane klárka sladkosti a pod. a pak má slíbenýho toho velkýho šreka (ta má vkus, doufám, že jí to nezůstane:), ale to jen v případě, že dá čertovi dudlíka. jj, je to hrozný, ale klárka má na spaní ještě pořád dudlíka. tak jsme se dohodly, že ho dá čertovi. a od ježíška si přeje plyšovýho krtka, to je druhá její láska. ještě loni se krtka bála a teď ho zbožňuje - zrovna teď škemrá, ať jí ho pustím. a jinak nevim, jaký dárky, už tak má krámů plný pokoj, že se tam pomalu nevejde. ale moc se těším na vánoce, jak to bude klárka prožívat, jak tomu všemu věří a tak.

a objednala jsem jí tady tu mašinku jako adventní kalendář, ale budu jí tam ty sladkosti dávat vždycky jen do jednoho šuplíčku, jinak by to snědla najednou.

Janík,Jeník3/05,Petřík 3.5.06 31128
7.9.2007 14:57:52
Zdravím vás snad po půl roce.Jak se máte?Občas nakouknu ale nereaguju není čas.

Kluci lumpačí jak jen můžou Honzík začal pěkně odmlouvat a Peťula zas brečet.Na chvilku se uklidnil a zas se vrátilo ukňouraný období.Je jak ocásek když jdu na záchod a když to za mnou nestihne tak brečí až se zaliká.

Po večerech chodím ještě do místní prádelny pomáhat.Takže fakt čas není.

Školáčkům hlavně těm prvňáčkům přeju moc moc úspěchů ať se jim daří a vše zvládají levou zadní:-)))

Jdu pro lumpíky nakrmíme a letíme ke tchýni a já pracovat.

Tak se tu mějte a my se zase někdy ozveme.Opatrujte se.Papa
DEE & ONV 19580
7.9.2007 13:48:31
Ahoj holky,
Mumu, to s tím myšákem je dost šílený. Ty dětičky mají teda fantazii. Chudák Honzík, ale aspoň ti řekne, čeho se bojí. Ondra kolikrát v noci pláče, mluví ze spaní, někdy se i probudí, ale vůbec z něho nemůžeme dostat, co ho vyděsilo. Mají teď asi takový to období, kdy si prožívají v noci další životy. Snad to brzo přejde, držím palečky.

U nás teda prší, ale Brno zatím záplavy nehlásí. Chudáci na sev. Moravě, v Krnově máme kamaráda z VŠ, tak snad neplavou :-(

Kačko, domeček je stále ve stádiu výběru. Pořád se potácíme mezi novostavbou v satelitu, pozemkem a stavbou na klíč podle našich představ a nebo nějakým starším RD v zástavbě (domek s kouzlem ;-)) takže zatím nic určitýho. Ono taky v Brně sehnat velký RD kolem 5 milionů není žádná sranda.

Dnes ještě lenoším, trošku pracuju, Ondra je u babičky. Včera jsem ho tahala v náruči a pak mě bolelo celý večer břicho, tak se asi budu víc šetřit. Přijde mi, že mi nic není, ale večer to přijde a pak jsem úplně KO.

Mirka a Verunka 26012
7.9.2007 11:09:25
ahoj !
Mumu,neviděl Honzík někde pohádku myšák stuart(nevím jak se to píše)? a teď si jí prožívá? Nebo (a to bych ti nepřála),když jsme bydleli v paneláku (byl úplně nový,byly jsme tam první nájemníci)tak k nám stoupačkama lezli myši.Celkem 7 jsem jich nachytala.Pak jsme to zabetonovali.Ale bylo to hrozný.
jasmin 20297
7.9.2007 10:28:30
Dee ahoj. Ondrasek je milacek a ty jsi statecna. Tak od ted bude zase lip :o]] Neodtajnis plan na domecek ??? :o]]

Mumu my takhle meli ryby...to byla noc :o{{{ Hruza. Nastesti se to uz nikdy neopakovalo.

Tom sice do skolky nechce,ale tano jde jen s mensima protestama :o{{ Ach jo.
A dnes ma prvni lidusku,ten mi da :o]]]]]

Jinak nic noveho. U nas neprsi...ani kapka..tak moc lituji ty lidicky ,co jsou ted ohrozeni vodou :o{{{{{
Mu+2kluci 22463
6.9.2007 21:55:47
K myšákovi: celý den jsme poslouchali: "Myšák neni, že neni myšák?" Vyzvídali, kde ho viděl...prej letěl balónem a viděl spoustu zvířátek a myšák ho zlobil a on se ho "malinko bál" a byl velkej modrej a ještě malinkej žlutej, tak asi tak, uvidíme dnes v noci...:-)))
Helča, Alenka a Adámek 23106
6.9.2007 14:05:40
Ahoj Dee, vítám tě taky a jsem z tebe naddšená že jsi tak optimistická a vůbec jsi fakt skvělá:-))))
Držím palečky ať se co nejdřív uzdravíš, jak fyzicky tak psychicky:-)))

Deni s tím kornoutem jsem si to řekla tak jako ty proč nedat a je to jen jednou za život, ale Alenka a ještě jeden kluk byli jediný kteří u nás ve škole měli kornout.
Alence se ve škole líbí úplně všechno a holky představ te si dneska donesla první jedničku tak zas bulím jak želva dojetím. No, ale aby to nebylo tak idilické tak jsme měli na dnešek udělaný jeden úkol a měli tři, takže si připadám jako Kolombo budu hledat úkoly v sešitech.

Mějte se odpoledne letím na první třídní schůzku
Mirka a Verunka 26012
6.9.2007 13:54:55
Renýsku on line!!!!!
pipka pipka 44046
6.9.2007 13:39:14
Ahoj,
Helčo,ale nedat kornout?To nešlo,cítil by se jako truhlik hned první den!A nakonec, proč ne.Je to vjen jednou za život!
Ve škole se Márovi nejví líbí sušák na záchodě-"my se u něj vždycky děsně tlačíma a jsme celý mokrý..."No,co mu mám na to říct?Co u vás?

Mumu-to je dobrý,tyhle noční můry.Myšák dobrej-ale vaší postel mohl vynechat,co?:DDD

Týnko-ať se brzy udravíš!

Všechny zdravím.
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 14500  [Dalších 13150 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.