| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1350] Názory 13511360 z 14500  [Dalších 13140 >>]
domka+klarka+saska 20862
6.9.2007 12:23:46
ahoj dee, super, ze si uz doma, pekne si odpocin a nechaj sa rozmaznavat, mas na to plne pravo:). ondrasek je zlaticko, ze ti tak krasne vyjadril lasku. drz sa:)
Gedzitka, Renda *20.3.2005 14459
6.9.2007 12:09:06
Ahoj Dee, vitej doma. Ten optimismus a poetika se mi libi, jen tak dal ...
DEE & ONV 19580
6.9.2007 10:51:31
ahoj, jsem zpátky z hospitlu, teda fuj, doufám, že příště zase až na porod. To zkostnatělý zdravotnictví mě deptá. Ale jsem OK, snad i psychicky :-/
Renýsku, díky, jdu nahledat to vobilí :-D A Šťastná země - chápu, že jste byli unešení, my tam byli v létě na dovči, zajeli jsme si tam na jakousi rytířskou bitvu, ale Ondru nejvíc zajímaly průlezky, skluzavky a trampolíny. Nu což, hlavně že se vyřádil. A taťka taky :-D

Holky, máte moc krásný prvňáčky, to září mi vždycky nějak vhání slzy do očí. Léto fuč, nový školní rok začíná, vlaštovky frčí do jižních krajů ... to jsem ale poeta, co?

Ondra a táta mi včera poslali do nemocnice krásnou MMSku, Ondrášek mi tam namluvil: Maminko ..... brzo přijeď ... těšíme se na tebe... chi chi chi. No není sladkej? Jen aby mu to zůstalo.

Tak jo, jdu si lehnout, nějak dospat tu hrůznou noc.

Papa Dee
Helča, Alenka a Adámek 23106
6.9.2007 10:21:17
Ahoj holky, u nás leje a leje....

Deni, Mára je krásný prvňáček:-))))

Děkuji všem za krásné přání prvňáčkům

Kači děkuji, zatím se Alence ve škole líbí moc, víc jak ve školce

Renýsku taky děkuji, jj mají stolečky každý zvlášť, zatím sedí jak si sedli, ale paní učitelka bude brzy přesazovat:-))))

Kornouty, taky jsem nevěděla o co jde, pořád jsem se ptala a zjistila jsem že se tam dávají bombóny a někdy i talisman pro štěstí. Já dala jen bombóny a dala jsem jí to ve dveřích než jsem vyšli z domu. Nevím ani co je to za zvyk a já jako malá ho jistě neměla.

Týnko přeji rychlé uzdravení, au au angína, fuj...

Mějte se, letím pro Alenku do školy
jasmin 20297
6.9.2007 8:39:02
Mumu ,tak to byla teda noc,uf...musis mit dost :o{{{
jasmin 20297
6.9.2007 8:35:49
Ahojky.

Vcera jsem ani nenakoukla,pac jsem pripravovala fotky na tu << KNIHU >> :o]] A delala jsem to 3 hod. Od Tomovo narozeni do dnes. Udelam dve,i pro Anicku :o]] Dnes na tom budu pokracovat.

Takze Renysku neboj ,uz pisu : Ja mam jen tu Dite....,mam ji z kramu za 280. Jinou jsme necetla ,ale ta moje ma vzadu popsane 3 dalsi jeji knihy a urcite jdu do knihy Sovislosti. Pise uplne paradne a hodne me to oslovilo :o]]] Takze vsem rodicum jen doporucuji.

Add. Mlady jecmen ,jeste jsem se k nemu nedokopala, i kdyz jsem cekala na podzim. Jsme ted ok. A zkousime ta homeopatika,tak nevim,zda do toho jit ???
kdyz tak se na Tebe obratim :o]]
Mu+2kluci 22463
6.9.2007 8:30:18
Renýsku mně spali ráno do 8.45, dnes taky ještě spí, ale ty noci stojí za to.
Dnes v noci honil Honzík nějakýho myšáka a skončil u nás v posteli, kde ještě přes půl hodiny volal "není myšák?", do pokojíčku nechtěl vůbec jít a nakonec se nám počůral do postele. Pak se začal kroutit Kuba a měl velký kakání na etapy...no, teď ještě oba spí v naší velké posteli, hezký pohled!

Týnce přeju brzké uzdravení.
Arni 19497
5.9.2007 21:00:49
tak je to zdarne odeslano:´), ted se vrhnu na fotky k vyvolani, to bude dalsi mnamka.

Kacko, nezapomen mi, prosim, napsat neco k tem kniham... Diiky!
Arni 19497
5.9.2007 20:35:12
Mirkooo, zachran me!!! Dalas tam vypalit na cd nebo online??? Lencula tam psala cosi o cd ne?, ale kdyz to jde i online? Uceni zdar!
Arni 19497
5.9.2007 20:31:20
...a komu tak dlouho oba spi? Jeste porad nebo uz zas??;DDD Viktorka ted usina u vokalni muziky, chtela detske pisnicky, ty se ji nelibily, a u toho je jak pena:)
[<<Předchozích 1350] Názory 13511360 z 14500  [Dalších 13140 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.