Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maarťa | 31011 |
|
29.8.2007 10:47:03
Ahojky, my jsme měli kombinézu i oteplováky a bundu a ty byly zase mnohem lepší kvůli čurání, teda pro holky jo, u kluků je to asi fuk, takže já bych byla spíš pro komplet.
Loni jsme kombinézu teda vážně moc neužily, když byl týden sníh, tak 3 dny nbyla nemocná jedna a další 3 dny druhá, takže bychom bývaly vystačily i s jednou pro obě :-))))))) |
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
29.8.2007 8:17:16
pripojuji se. Meli jsme oboji a kombinezu jsme ani neoblikli. Ale kdyby mrzlo az prastelo a byly hromady snehu, tak by byla asi lepsi nez kalhoty a bunda.
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
29.8.2007 7:57:21
Ahoj Kopretinko, jak říká Mirka-zima moc mírná, ale já bych pořídila oboje!
|
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
28.8.2007 23:23:13
Modřinko,my jsme měli bundy a oteplováky a kombinézu(ale starší od kamarádky).Ale byla zima mírná a tak jsme užili jen ty bundy s oteplovákama - celkem 3 dny,kombinézy jen párkrát na zahradě.
|
| Modřinka | 37246 |
|
|
28.8.2007 22:34:23
Ahoj, omlouvám se za narušení, mám o rok mladší dítko než vy (březen 06) a chci se zeptat, co se vám jevilo vloni v zimě jako lepší-kombinéza, nebo bundička a teplé kalhoty? Díky
|
| jasmin | 20297 |
|
|
28.8.2007 14:58:56
Jo tak uplnek za to muze.Tak proto Tom tak desne spi a ja psych. nejak nezvladam. Dnes jsem je chudinky servala v aute :o{
S tchyni je to myslim rozumne, dve deti jsou fakt uz narez a lepsi je klidna a odpocinuta maminka. Se mi to pise ,po tom vybuchu .. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
28.8.2007 14:45:27
Jo, Kač, úplněk, už dlouho mě takhle nesebral...dnes jsem v rámci pudu sebezáchovy a z lásky k rodině:-) poslala Honzíka po manželovi k babičce. Předtím jsem se na něj rozlítila skrze hovínko na podlaze a to bylo nepřiměřený, naštěstí jsem si včas uvědomila, že jsem dnes fakt labilní. Ještěže je Kuba hodný miminko, pouštíme si relaxační hudbu, já ještě trochu uklízím a asi půjdu do vany, když bude K.spát. Nejak jsem vyspěla:-) ve svém vztahu k tchy k tomu, že ji radši budu "obtěžovat", vykašlu se na to a využiju to fakt k odpočinku a budu v poho. Než s ní furt bojovat a táhnout to sama... Ona se furt snaží, já teď už taky, ale stále si držím vnitřní odstup, aby mě to zas nesebralo, až se zase něco otočí proti mně. Takže hraju takový divadýlko, ale myslím, že jen s dobrými úmysly :-).
Než bych ti svými neumělými slovy ze své vymetené kebule vysvětlovala, co je bkm (ta metoda), tak ti pošlu odkaz na naši diskuzi:-) |
| jasmin | 20297 |
|
|
28.8.2007 14:22:08
Mumu a spali vsechny :o]]]] A prosim co je presne ta bezplinkova metoda, jsem nejak mimo ??? Bude uplnek ,tak proto asi ty sny ????
Deni ,me Mara tak moc tlustej neprisel a taky jak pises,myslim ze nama po kom byt tlusty :o]]]]]] A mezi Anickou a Adamkem je ten spravnej rozdil holka ,kluk :o]] Jo Ani dva dny po sobe spinka. Usne sice se mnou po delsi dobe ,cca 30 min a protestuje ,ale nakonecv usne. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
28.8.2007 13:12:21
Kačko, to je fakt jako ve snu...děti spaly :-).
Já poslední dvě noci bojuju s duchovníma příšerama :-(. |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
28.8.2007 10:05:22
Ajojda
já se bála o Mára jen chvíli.On je docela šikovnej a ta motorka neni zas tak velká-i když jede až 40tkou.Mára přibral tuhle zimu,protože byl často nemocnej a jen se v rekonvalescenci povaloval a jedl.Ale řeklo mi víc známejch,že jejich děti taky měly takový období a že se vytáhne.On snad nemá bejt po kom tlustej a já se snažim ho trochu držet-jinak by sežral všechno!Některý věci ani nekupuju. marťo-holky jsou bezva a ten výškovej rozdíl je taky dobrej:)))! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.