| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 14500  [Dalších 12870 >>]
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
9.8.2007 21:06:24
Jé Mirko, to je krása!!!

Mu, to byla Ryšulkovic Áďa :o) ale taky jsem jí nepoznala, až jak to holky napsaly, tak to bylo jasný!! :o)) mmch jsem jí ten sestřih ještě nepochválila - takže moooc pěkný!!!!!
Mu+2kluci 22463
9.8.2007 20:47:53
Mirko, nádhera!
Přemýšlím, který pláže to jsou, ale už to nepoznám :-).

Už se někdo přiznal k té krásné ostříhané slečně???

Deni, líbí se mi tvá nová přezdívka!
Mirka a Verunka 26012
9.8.2007 19:50:27
Fotky z naší dovolený ,ale všimněte si co dělá Verča,věčně se tahá za pupík a nemůžu jí to odnaučit,výhrůžky nepomáhají:

sbírání kamínků:

spánek na pláži(tam jsme museli počkat na loď,tak se nedalo nic dělat:

a poslední na skoro prázdné pláži:

.
Mirka a Verunka 26012
9.8.2007 19:43:04
Valentino,držím palce na ty genetické testy.Takže ty budeš i vědět jestli chlapeček nebo sestřička,viď?

Renýsku,to máš pravdu že jsou děti jako opičky.Verča pozorovala asi na pláži chlapy.Pak si dala kámen do kalhotek od plavek a začala si ho zespoda nadhazovat (víte jak?:-))a ještě mi řekla že má pindík.

Deni,historka s klíčema je dobrá:-)

Valentina,Madla05,Filip08 25662
9.8.2007 18:49:46
cus baby,
zdravim zas po nejake dobe...
DEE, gratuluju k tehu...k te tvoji dovce, my byli v Tunisu s manzelem a uprimne muzu rict, ze ja uz tam teda nemusim. A srajdu dostal manzel peknou,ac jsme se kazdy den prolevali vodkou:-), ale treba budete mit stesti.

Jinak my pomalu dokoncujem rekonstrukci, to hlavni je hotovo, ted se jeste zbavujem starych kusu nabytku a pomalu budem porizovat nove...nechali jsme zrenovovat parkety, vypada to fakt dobre. Zarizujem Madlence pokojicek, koupili jsme palandu, neni totiz moc velky, takze to je jedina moznost. Trochu se bojim, jak pak bude spat nahore, az prcek pujde z loznice k ni, ale snad to nejak zvladne.

Zitra jdu na genet.testy, tak drzte palce, jsem ted 15 tt, nahore mam dve kila, pupik nikde, takze spis tlusta, nez tehotna´:-). Madlenku jsme ted meli na tyden s babickou na chalupe, tak jsem mela aspon cas na uklid po malovani a rekonstrukci, v sobotu si pro ni jedem, tesim se neskutecne, strasne se mi styska,asi vic nez ji:-)
DEE & ONV 19580
9.8.2007 17:44:55
Marťo ahoooj, díky, taky mám radost, ale ještě to není 100% potvrzený, ale snad to bude v pohodě. Jak se máte? Co holky? Pořád pracuješ?

Renýsku, díky za obsáhlé info.Já bych chtěla na Djerbu, už jsem si i vybrala hotel, ale uvidíme, jak to všechno dopadne. Tento: http://www.firo.cz/Zajezdy/Zajezd.aspx?zajezd=38069&typzajezdu=Pobytovy&oblast=3103&tabt=Zajezdy&tabp=AktualniNabidka&mesic=BezOmezeni

Mu v pohodě, já se lítání nebojím, a pokud nebudu mít žádný komplikace tak pofrčíme.

Musím zas běžet, Ondra volá.

Papa Dee
Mu+2kluci 22463
9.8.2007 17:26:32
Teda holky, hlavně Dee, já fakt neumím psát!!!
Koukám, že to vyznělo, že jsem byla na nervy z toho, že jsem zatajila těhu, to nééé. Já byla vědomě úplně v klidu, ale něco se mi vynořilo asi z podvědomí, protože jsem tam začala být úzkostlivá, bát se vln apod. a pak jsem málem umřela z cesty letadlem domů, ale to už je stokrát omílaná historka. Připisovala jsem to těhu stavům umocněným nějakými potlačenými úzkostmi...ale je ještě spousta jiných možných vysvětlení :-).
Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // 21662
9.8.2007 16:44:54
To je fakt, že je to hrozná dálka :(...ale až budu mít příležitost, zase se k Vám vnutím :))).
Hele a nemáš doma třeba Aloe, myslím kytku. Kdybys uřízla list a tím řezem dala na ten ďobanec. Také to pomáhá.

No, já jenom doufám, že nejsem nějaká vysavačka energie...ale fakt se mi to běžně nestává :).

Matík je stejný, opičí se neskutečně. A hlavně ho teď náramně baví hrát si na pokažený gramofon. Pořád dokola otázka "Co to je?" a já pořád opakuju a opakuju a opakuju a opakuju...
Arni 19497
9.8.2007 16:19:19
Jeanine, jj, mas pravdu, popletla jsem to, Fenistil, na ten jsem alergicka, mela jsem z nej koprivku tak pred 4 roky a v lekarne mi ho tedy nedoporucila, tak jsem byla zklamana, ze neni na trhu nic krom Fenistilu. Teda a jsem tuze rada, ze mas na nas takove vzpominky:)) Mne se to taky moc libilo, skoda jen, ze je to takova dalka. Stejne te obdivuju, jak si jezdis s detma sama v cizim kraji, to ja bych takovou odvahu nemela, musela bych mit peclive nastudovane trasy;)

Jsou vase deticky taky ve vsem jak opicky??? Tori musi vsechno opakovat po kamaradech, hlavne teda to, co se mi zrovna moc nelibi, dnes treba u kamaradky. Ona byla nahata, tak chtela byt taky, dala si to castecne vysvetlit, ale pak treba chtela nutne sedet s kamoskou na nocniku i kdyz se ji nechtelo nebo hodit s hrackou pres pokoj, jak to videla u ni. Jedli svacinku, tak ji zamerne nedojedla, i kdyz ji chutnala a to bych mohla pokracovat. Jde o zkouseni hranic nebo nejaka prechodna zalezitost...?

Vcera se slo spat bez dudlu, nechtela ho, ale tech reci, hodinu a pul kecani, nez usnula. Ja bych nato nemela nervy, Honza si tam vzdycky ason zdrimne. Rano ho ale chtela, chvilku dudlala a pak rekla, ze je spinavy a jde ho umyt:) Tak uvidime, jestli se z toho neco vyvrbi. V okoli se vsichni oddudlikovavaji, tak treba bude chtit TAKY!!:)))
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 14500  [Dalších 12870 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.