| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1630] Názory 16311640 z 14500  [Dalších 12860 >>]
Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // 21662
9.8.2007 15:56:00
Rení, Fastum gel nebo Fenistil gel??? Já používám na takové věci Fenistil a fakt pomáhá.
A ten Vás strom je fakt úžasný, já bych ho pryč nedávala. Opravdu, kdykoliv si na Vás vzpomenu, tak se mi po duši rozleje blažený pocit klidu a pohody :), ale třeba to není tím stroumem, ale prostě Vámi :))).

Deni, to nic, jenom jsem to chtěla zkusit :).

Marti ahoj, stejná otázka....jak se máte????

Arni 19497
9.8.2007 15:41:34
Vcera jsem mela neprijemny zazitek, na zahrade me cosi pichlo zespodu na slapku, presne pod prsty do toho polstare a ukrutne to bolelo. Nikdy me tak pichnuti vosou nebo vcelou nebolelo, tak jsem byla fakt rada, ze to nedostala Tori, ta behahe permanentne bosa. Hodila jsem nato cibuli a za pul hodiny jsem si libovala, ze to ani moc nenateklo. Vecer uz me to ale svedilo a zacalo se delat cervene kolo i z vrchu nohy a v noci uz jsem nemohla vydrzet, jak to bolelo a svedilo. Noha jak bana, nastesti jsem se vlezla do nazouvaku a v lekarne mi poradila dithiaden a fastum gel (na ktery jsem alergicka:/) a mimo nej uz nic neni!!! Nabidla mi homeopatickou mast, ale jsem k tomu neduveriva, nikdy mi homeo nepomohla, tak nevim, zatim nepozoruju zlepseni:// Mela jsem tam i zihadlo, ale kus, Honza rikal, jestli to nebyl nejaky srsen, ze i vpich je "velky", tak jsem rada, ze to nechytla Viktorka, ted je desna cita a porad chodi s kazdou prkotinou.

Marto, ahoj!, s postavickou ti neporadim, ale jsem rada, ze ses ukazala, jak se mate???
Arni 19497
9.8.2007 15:19:00
Dee, vubec se toho neboj. Je to samozrejme vsechno o "nahode", ale nam ani nikomu z tech, co jsme oslovili, nic nebylo. V hotelech jsou prisne normy, myji i zeleninu a ovoce, jedli jsme vsechno, i zmrzlinu atd. Mela jsem pro jistotu smectu a hylac a hlavne jsem byla presvedcena, ze nic nechytneme, uz kvuli tchyni, ktera mela silne pochyby a dojeli jsme vpohode. Spis si dej pozor pri Al, abyste neplacali pate pres devate, tech zakusku a jidla plne stoli, lidi maji velke oci a pak je srajda na snade... Pokud ti nebude chtit Ondra moc jist, tak to neres, Tori byla celou dobu na mase/ryzi prip. bramborech a rybe, jinak se netkla rajcat ani zeleniny, kterou doma basti rada (ani testovin), tak jsem ji nenutila. Rano mivaji vyborne jogurty i plno cerealii na vyber, crossianty atd., takze se vzdycky neco pro prcky najde. Takze si myslim, kor kdyz pises, ze nehodlas ochutnavat "lahudky" z ulice, tak budete vpohode. Jinak Rusaci tam meli vylozene miminka, nejmladsimu byly asi 3mesice...
S tim tehu v letadle take zalezi na te ktere letecke spolecnosti, u nas bylo presne uvedene, za jakych podminek a kdy vubec (i v pripade,ze bys mela treba tehu cukrovku atd...) Takze asi taky pro tebe ok, v cestovce te musi o tom informovat. Kam jedete presne? My jsme byli v Hamammetu a bylo to paradni, ted budete mit vyhrate more, to bude kafco, moc si to uzij!!! Jo a Tunisane primo zboznuji deti. U nas to zacalo uz v letadle, byli tam stewardi a porad chodili, ptali se male, jak se jmenuje atd., takze Tori byla z chlapu unesena:)) a v hotelu cisnici v jidelne neustale kolem chodili a posilali si pusinky nebo dal i na ruku, ale zeptal se (jinak bych ji rozhodne nenechala pusinkovat! tenhle byl nas oblibeny;) a kdyz byla treba unavena, jak jsme sli na obed od more a uz u stolu knourala, tak ji rozptylovali, saskovali, aby jsme jakstaks my dojedli a mohli jit. Nebo tam bylo taky plno animatoru a ti jsou na deti taky moc mili, takze myslim ze bude modrooky blondacek Ondra spokojeny:) (pokud mu ten zajem spis nebude vadit, ale Tori je komunikativni, tak ta se v tom vyzivala a jeste par tydnu po dovci, jak videla v tv nejakeho moderatora v kvadru, tak rikala, ze je to jeji pan cisnik;))
Maarťa 31011
9.8.2007 14:33:50
Ahoooj,
DEE gratuluju k těhu!!!! Mám radost!

Holky prosím, odkud je tahle Dora? je to nějaká pohádka? Holkám se moc líbí, ale všude najdu jen hru na Playstation nebo předměty s motivem.....
pipka pipka 44046
9.8.2007 14:30:05
ahojda,tady Deni Mára Aní Adí- změnila a zjednodušila jsem přezdívku a na ikonu šoupla miniratolesti.
Opisovala jsem od Laury,tímto se omlouvám:)).
pipka pipka 44046
9.8.2007 14:05:23
jeanine
my jsme ještě na chalupě,tak bohužel.
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
9.8.2007 13:10:39
Myslím, že Renýskovic teď byli v Tunisu, tak Rený určitě poreferuje :o)
DEE & ONV 19580
9.8.2007 13:09:00
Hi, kdyžtak se preventivně každej den nachmelím, abych ty bacily zlikvidovala. Malý bude alkoholik, no :-D)))
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
9.8.2007 13:04:07
Dee, tak to asi joo. Jen třeba vím, že V Egyptě říkají, že ty střevní problémy má každý ať je v nejluxusnějším hotelu nebo ne. ALe třeba je ten Tunis Ok. A neděs se nervů, pojišťovna tě pojistí, tak v pohodě.
[<<Předchozích 1630] Názory 16311640 z 14500  [Dalších 12860 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.