| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1640] Názory 16411650 z 14500  [Dalších 12850 >>]
DEE & ONV 19580
9.8.2007 12:56:40
Holky dík, Týnko já právě chci jet do 4* hotelu AI, abychom se vyhnuli jakýmukoliv nakupování mimo hotel, je to hnusný, ale tentokrát netoužím po poznávání domorodců, chci být jen hýčkaná, přecpávat se mňamkama a rochnit se v bazénu, popř. v moři.
Taková masňácká dovča, no :-D

Mu, ty mě děsíš :-/
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
9.8.2007 12:51:45
Dee, v těhu bych tyhle destinace asi vynechala - Egypt určitě, Tunis jsou mimo hotely taky dost prasata, moc nevím jak s vodou a tak, myslím kvůli sr... a blicím problémům. Ale v Tunisu jsem nebyla, můžu se ještě zeptat manži, jak je to tam s čistotou. Nerada bych tě mystifikovala. V září by ještě mělo být dost teplo na Krétě, ta je skoro u Turecka.
9.8.2007 12:48:59
Našla jsem si co jsem zjišťovala,než jsme jeli loni do Německa, byla jsem právě na té hranici 5/6 měsíců těhu - takže pojišťovna uhradí: lékařské ošetření při neočekávaných akutních komplikacích do 12 týdnù
před předpokládaným datem porodu (s výjimkou rizikového), pokud bylo nutné k odvrácení bezprostředního nebezpečí ohrožení života matky nebo plodu, případně obou

toto je Kooperativa pojišťovna
Mu+2kluci 22463
9.8.2007 12:46:10
Dee, já se nad tím takhle vůbec nezamýšlela, nikomu jsem nic nehlásila, byla jsem cca 12tt, tak to ani nebylo poznat, ani při pojištění jsem to nezmiňovala, tuším.
Ale už bych to znovu neudělala, protože jsem z toho byla děsně na nervy a bylo to tak zlý, že jsem mohla být ráda, že jsem nepotratila...nedělám si srandu.
9.8.2007 12:43:45
Ahoj Dee, přidávám svoje zkušenosti - letecké společnosti to nijak neřeší, resp. řeší až v nějakém hodně vysokém stupni těhu, pojišťovna tě nepojistí tuším od nějakého 5. měsícě těhu, jinak jo. Detekční rámy na letišti jsou OK :o)
DEE & ONV 19580
9.8.2007 12:37:38
Gedzitko, taky dík, no já jsem taky taková venkovanka :-) Jsem si říkala, že když tím projdu a hvízdá to, tak by to mohlo mimču uškodit :-D Kdoví co v tom proudí za fyzikální síly, já jsem spíš přes ty účty, tohle mi hlava nebere.

A nemáte zkušenosti s Tunisem? Všichni si to chválí, jak jsou tam příjemní lidi a mají rádi děti. Chtěla bych si užít jednou dovču se vším všudy, kdoví kdy se zase dostaneme k moři :-/
DEE & ONV 19580
9.8.2007 12:29:58
Isis dík, já měla pocit, že letecký společnosti mají nějaký omezení co se těhotných týká, ale možná je to jenom ve vysokým stupni těhotenství.
A pojišťovny prý nepojistí těhotnou na úhradu lékařských výkonů za komplikace spojené s těhu nebo porodem.

No, asi se prvně zeptám doktorky, jestli mě vůbec pustí a pak teprve budu vybírat dovču.

Gedzitka, Renda *20.3.2005 14459
9.8.2007 12:29:13
Ahoj Dee. Ja jsem jako tehule nikam neletela, ale normalne tehule v pohode litaji. Detekcni ramy nejsou rentgen, ten je jen na pasu, kam pokladas zavazadla. Par mesicu zpatky byla v novinach perlicka, ze nejaka venkovanka v USA na ten pas polozila miminko, takze to strasne resili, ale ani tak se mu nic nestalo.

Pojisteni predpokladam zadne specialni neni - resp. zadna pojistovna ti zrejme zadne pojisteni nenabidne. V tom standarnim cestovnim pripojisteni je napsano, ze zakroky gynekologicke/porodnicke ti pojistovna nezaplati, takze jedine riziko je, ze kdyz budes potrebovat osetreni, tak si to zatahnes ze sveho. Myslim, ze kdyz pred odletem zajdes na prohlidku a vsechno bude v poradku, tak snad by se nic stat nemelo.

Jinak, hlasit to cestovce podle me nema zadny smysl. Mozna jedine, ze by te v letadle posadili na nejake lepsi misto, nic jineho ti asi stejne nemuzou poskytnout.
Isis (3 děti) 10789
9.8.2007 12:25:15
Ahoj Dee,

já letěla se Zuzi ve 21.tt a vůbec jsem to neřešila. :-)) Nic extra, běžné pojištění, nikomu jsem nic nehlásila.
DEE & ONV 19580
9.8.2007 11:45:30
ahoj,

Mu, když jsi byla na dovči těhule, jaký to bylo s lítáním? Musela jsi cestovce hlásit, že jsi těhotná? A co pojištění léčebných výloh? Je nějaký příplatek za těhule?
Měli bychom totiž v září letět do Tunisu, mám dostat dovču k narozenínám, ale vůbec nevím, jestli s tím není nějaký problém. Těhotná jsem nikdy neletěla, co třeba ty detekční rámy na letišti? Tím asi neprocházíš, ne?

To jsou ftipný dotazy, co? Poradíte mi někdo?

Snad nebudem muset dovču odpískat :-(
[<<Předchozích 1640] Názory 16411650 z 14500  [Dalších 12850 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.