| jasmin | 20297 |
|
|
26.7.2007 22:06:09
Holky navzdory malemu urazu ,to byl pro Anicku krasny den :o]]
Dekujeme za pranicka ,jste mile :o]] Magdo dekuji za tip...uz koukam :o]]] Mumu ,jestli neco objevim dam vedet. Ja mam jen 2 dily ,a jsou cca hodinu dlouhy. Muzu vypalit :o]] Ta pa a dobrou noc. Mame tu nocleznika navic a jsem Ko :O{{ |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
26.7.2007 20:53:39
Ahojky!
Rení!!! Všechno nej!!! Opravdu jsi mladice :-), tak ať se ti tvé přání splní!!! Aničkám též vše nej!!! A pokud někdo seženete tu adresu na paní s Tubbíkama za 30Kč, please, pošlete mi též mailíka, budu moc vděčná! |
| *Renata* | 32782 |
|
|
26.7.2007 20:12:02
Ahoj holky, až budete mít srazík, dejte vědět.
|
| Maarťa | 31011 |
|
26.7.2007 16:31:07
Rení a Magdi, dovolím si odpovědět za Helču :-) Helča má děti u babičky a chodí do práce na brigádu. Taktéž mám děti u babičky a chodím do práce, sice ne na brigádu, ale o to je to horší :-))))) To je taky důvod, proč jsem nereagovala na srazík, ale až se holky vrátí, tak budu ráda, když se sejdeme. Což bude tak počítám někdy po 10.8. :-)
Aničkám přeju všechn nejlepší!!!!!!! |
| Renítko | 6264 |
|
|
26.7.2007 15:29:11
Ďakujem vsetkym a blahozelam Aní!!! Aj u nas je Anny a nenapadlo ma to!!! :o( Anicke prajeme vela zdravicka a krasnych zazitkov :o)
Helca, Magda - s pracou, libankami a smutkom za detmi som to tiez nejako nepochopila :o) A to docitam uz tyzden poctivo!!! :o) |
| Magda77 | 13048 |
|
|
26.7.2007 15:03:48
kačko, chtěla jsem ti poslat mail na paní, od který jsem tubísky kupovala, asi po 30 kč za DVD, ale nemůžu to najít - tak jestli to nemá týnka, té jsem tenkrát ten mejl posílala. nebo si dej inzerát na mmb, že to sháníš, ta paní má všechno:)
helčo, to jsem z toho jelen, pravidelně všechno čtu, ale nějak mi uniklo, ty chodíš do práce? a kde máte děti, že máte líbánky? : |
| Magda77 | 13048 |
|
|
26.7.2007 14:55:33
ahoj! konečně zase trochu teplíčko, hlavně ať to vydrží i o víkendu.
připojuji se ke gratulacím - rení! vše nejlepší k narozeninám! ať máš pořád tolik energie, taková mladice, a už jsi toho tolik stihla! :) k svátku dodatečně kristýnkám, kubíkům, aktuálně aničce (aní foukáme na lokýtek!) a dodatečně magdalenkám, které slavily v neděli;) a k narozeninám ještě katce, hlavně jí přeju, ať nám z toho řecka více píše:) renýsku, to je blbý, že má tvůj manžel takovou nemoc, držím palce, ať zabere ta mastička. je to prý poruchou štítný žlázy, a bohužel nic moc na to extra nepomáhá, na internetu o tom najdeš hodně. má to moje mamka, tak proto jsem tak chytrá:( koukám, že na srazík se nikdo nechytá, nesoukromničte a pojďte! |
| jasmin | 20297 |
|
|
26.7.2007 14:13:58
Reni , posilame velkou gratulaci ke krasnym narozeninam. Myslim ze jste uzasna rodina, tak Ti preji hlavne zdravi a stesti :o]]]] A splni se Ti vsechny sny. :o]]
Anickam prejeme krasny svatek. Ani to zatim oslavila odrenym loktem :o{{ Hlidam kamosky kluka, tak je tu veselo. A sesla jsem se s kamaradkou ,co zije ve Spanelsku a ma 3 mesicni holcicku,take Anicku a je to nadherne miminko :o]] Bylo to krasne dopoledne :o] |
| Renítko | 6264 |
|
|
26.7.2007 9:26:24
ĎAKUJEM!!!Veru, hlavne nech sme nadalej zdravi, to si prajem aj ja zo vsetkeho najviac :o) Deni - tajne to urcite nie je :o))) 28 :o) |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
26.7.2007 9:10:09
Rení-to teda přeju taky všechno nej nej nej!Ať ti vyjdou všechny tvoje profesní plány.Manžel ať tě miluje až se budou hory zelenat....No a zdraví ať jste všichni.
Kolik ti vůbec je?Teda jestli to neni tajný:). Všem Aničkám všechno nej k svátku! Lauro-Vyžeň děti na zahradu,hezky si pohrajte,večer hoďte grilovačku a zkus si udělat hezkej den!Namíchejte si nějaký obrovský,tříbarevný limonády s velkejma brčkama a deštníčkama! |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.