Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arni | 19497 |
|
|
26.10.2007 14:30:52
Marto, nocnik uz taky radsi nepouzivam, jen manza, kdyz se mu nechce zvedat a delat doprovod, rekne, at si vezme nocnik a nasledne odnese..., coz ona rada, jenze je treba to tam pak vetsinou poutirat, vzdycky neco ukapne a to uz se mi taky nechce. Ted uz je sikovna, zachod funguje, tak hotovo. Jinak jak pises o Tynce, tak je to asi i povahou, Tynka uz byla takova odmalinka ne?, svehlava. Tori je nekdy taky strasne tvrdohlava a v posledni dobe porad knuci, jak se ji neco zacne nelibit, hned knuci a fnuka, ja to tak nemam rada, snad to brzy prejde.
|
| Andina,Davídek 03/05 + 2 | 30184 |
|
|
26.10.2007 14:27:17
Ahoj
Jeanine prosím co to je ta Estavillova metoda na usínání? Já pořád uspávám a je to na dlouho,tak většinou usnu taky a z večera mám prd...:( Jinak vyslíkání nám jde super,oblíkání už mín,boty si obuje sím-taky kvůli tomu kupuju na sucháč,na záchod chodí taky sám,zvedne si prkýnko,dosáhne tak akorát,na velkou ho vysadím na záchod a musím pryč a zavřít dveře,jinak se nevykajdí. Mu klui mají fakt nádherný oči...to budou asi babolapači :))) |
| Arni | 19497 |
|
|
26.10.2007 14:22:24
Jeanine, tak ten konec jsi napsala moc hezky, jsem rada, ze jste nakonec spokojeni:) Mas to hezky promyslene, jde uz ted videt, ze si to budes narame uzivat. Drzim moc palecky, at ti neni moc spatne, kdy jdes na nejake vys., utz? A co je to za metoda uspavani? Neco noveho?? nebo nechat vyrvat s intervalovym prichazenim rodice, uklidnenim a odejitim...
A Majence gratuluju k chozeni! Musi byt roztomila:) Marto, Viktorka si se zipem poradi (teda jeste se nestrefi s jezdcem do zlabku), ale rozepne ho nebo pritahne, ale na techhle botech to jde hur, maji uvnitr kozisek a zvenci je jakoby snerovani, takze ji musim pomoct botu nazout, stahla jsem ji to priblizne podle nozky, ted jen na tenkou ponozku, tak ji to tak nejde a rozciluje se u toho. Jinak knofliky bavi Viktorku jenom na jednom babiccinem svetru, jsou takove divnotvare:), tak ji to chvilku bavi, jinak se necha obslouzit. Predevcirem jsme zkouseli udelat uzlik, resp. dve snurky prelozit pres sebe a stahnout, jako priprava k maslicce, ale jeste nato nema trpelivost. |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
26.10.2007 13:47:48
Ahoj, Rený,
je mi zatím docela dobře, jenom lehké nechutenství...asi bude hůř, ale zatím si to fakt užívám. Je to možná naposledy, tak si to nechci ničím kazit :). Zprvu jsem byla zaskočena, ale teď už se vyloženě těším, je to jak má být a vlastně je to perfektně načasované, protože TP mi vychází 29.6., ale císaře mi asi udělají o pár dní dřív...bude léto, takže žádné velké oblékání a vypravování, navíc začátkem prázdnin manžel vždycky čerpá dovolenou, tak si možná vyhradí i 3 týdny. Matík s Májou už začínají být team. Matíka konečně přechází to surové "moje" a většinou už Máje jenom domlouvá a vynechává násilné odebírání hraček, lepší se to den ode dne. Možná i díky tomu, že Mája už pěkně chodí a udrží docela stabilitu...brzy se budou moct i honit :)....tak nějak si říkám, že to bude možná ještě větší pohoda, než s Májou...protože děti už si vyhrajou hodně spolu. Včera jsem na děti prvně aplikovala Estivillovu metodu usínání a měla velký úspěch. Matík řval první 2 minuty, pak uklidňoval Máju a po 15 minutách spal jako dudek a takto spal až do rána do sedmi! Přitom jsme je ukládali večer v osm (obvykle poslední dobou usínal mezi půl desátou a desátou večer). Mája vydržela brečet ještě dalších 10 minut a pak usnula, v noci se vzbudila dvakrát, ale i bez kojení pokaždé do 15 minut usnula bez jakéhokoliv řevu a konejšení, jenom jsem tam za ní v intervalech chodila ujistit jí, že jsem vzhůru s ní. Takže věřím tomu, že za týden už budeme krásně spinkat všichni...takže i z téhle stránky je to mnohem lepší, Matík se v tomto období budil každou hodinu v noci... No a mezi Májou a mimčem bude rok a devět měsíců, o tři měsíce víc, než mezi Matíkem a Májou. Fakt to musím v konečném důsledku uzavřít tak, že to za nás ten osud vymyslel nejlíp, jak jen to šlo :). Marti, fotku ze záchodu dodám :). |
| Maarťa | 31011 |
|
26.10.2007 13:27:31
Renýsku, ale normální zip Tori zapne neboj, holky ho na botách zapnou v klidu, na mikině jim ale celkem dělá problém se trefit těma dvěma stranama do sebe, aby to šlo zapnout.... Problémy nám taky dělají knoflíky.
Díky, ale ony jsou šikovné jen když chtějí, což u Týnky poslední dobou je dost problém, ona je jako mezek, po dobrém to s ní nejde, po zlém taky ne, když dostane na zadek, tak se mi směje do ksichtu :-( Fakt nevím, řekla bych, že je rozmazlená, ale Nikolka to nedělá, přitom podmínky mají stejné...... Mu, to fakt musí vypadat srandovně, jak Honzík čurá do záchodu a je mu to akorát, to bys nás mohal obšťastnit fotkou. Prosím..... Holky mají stoličky, nočník jsem zrušila, už mi bylo eklhaft to furt z toho vyndavat :-((((( |
| Arni | 19497 |
|
|
26.10.2007 13:18:34
Jeanine, ahoj, jak ti je??? Taky jsi marod?? Brzy se vyzdravte, Matik je moc sikovny, ze se cely oblece, shanela jsem taky boty na suchac, ale na zimu mame na zip. Hodne ti to pam pomuze s miminkem, Matik uz bude samostatna jednotka, kolik bude vlastne Maji, az bude mimi? Kdy mas termin? Drzim ti palecky, mejte se!
Marto, holky jsou taky moc sikovne, planujete jeste nekdy treti? Mu, ja bych taky nato nemela odvahu, ale treba v Americe je to uplne bezne. Myslim, ze to sem po x-letech take prijde. Me to jen dojalo, meli to krasne zpracovane, stacilo to formou fotek, takove postrehy z celeho tehu, neco takoveho by se mi libilo. Jdu zkusit dat spat Tori, odpol. jedem k nasim, tak at v aute moc neknuci, posledni dobou je nejaka knurinda. |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
26.10.2007 13:07:07
Ahoj, holky,
nestíhám, jenomjsem to prolítla Renýsku, Mumu...krásný fotky. Torinka je fakt kouzelná, úplně jí před sebou vidím :) v šatičkách jí to moc slušelo. Mu, kluci mají oba oči jak studánky, to se bude ženským líbit :). Jinak hlásím domácnost plnou marodů, zatím jenom rýma...ale znáte to, chlapi jsou hned na umření. Zatím bez teplot... Také jsem zvědavá, co Kryštůfek. Koukám, že probíráte oblíkání a tak. Matík si obleče všechno až na punčochy, ale my teď rádi používáme podkolenky. Svléct se také umí, když na to přijde. Má chvilky, kdy musí všechno sám, a chvilky, kdy ho musím oblíkat od hlavy až k patě. Ale je šikovný, umí se i obout, kupuju mu za tím účelem boty na sucháč. Na nočník nechodí, po měsíci přešel rovnou na záchod, sám si na něj vyleze, sám sleze....poslední dobou chce pořád čůrat ve stoje...tak to si i zvedne prkýnko :), bez židličky dosáhne jen taktak, je na něj legrační pohled :))). A už nevím, co jsem chtěla... |
| Renítko | 6264 |
|
|
26.10.2007 12:13:01
Uz sa nam narodil Krystufek? Nad diskusiou hladaju max. 4 tyzdenne miminka do nejakeho serialu ;o)
|
| pipka pipka | 44046 |
|
|
26.10.2007 10:18:13
Ahoj,
já byla včera v Praze.Makali jsme na bytě,byli v IKEA a předobjednali si kuchyň a skříně.Teď už to měníme:))!Nejhorší je,že manža je o 25cm vyšší,tak by chtěl skřínky až do stropu.... Mu-neboj,v Pelhřimově krematorium není:))! Moje děti se oblíknout neumí,ale svlíknou se komplet za chvilku.pořád lítaj doma nahatý. |
| Maarťa | 31011 |
|
26.10.2007 8:58:52
No a k oblékání... u nás to celkem jde, až na punčocháče, to nedokážou, ale to někdy nezvládám ani já, že jo :-). Ale nedokážou si SUNDAT triko. To mi přijde fakt divný, přijde mi to jednodušší než si ho oblíknout a většina dětí kolem nás to bez problémů zvládne. No aspoň nebudou nikde dělat striptýz na veřejnosti.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.