| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 14500  [Dalších 14060 >>]
Maarťa 31011
26.10.2007 8:50:57
Renýsku, pásky kupuju v HM, tam to celkem cenově jde a jsou na normální přesku, takže to drží. Jenže je s tím ale právě ten problém, že s tím páskem si ty kalhoty nedokážou oblíknout. Takže se snažím kupovat spíš ty s regulační gumou.

Mirko, teda to ses musela leknout, fuj fuj....
Mu+2kluci 22463
26.10.2007 8:50:29
Renýsku, už jsem to skoukla, krása!
Já nějak nemám na domarodění odvahu, ale je to nádherný.
Mu+2kluci 22463
26.10.2007 8:44:09
Ahojky,
Torinka je moc šikovná, že se oblíkne :-))). Honzík se sice obslouží na nočník taky jakš takš sám, ale tak, že ho pak honím po bytě s holým zadkem :-))).Ale aspoň, že mu stačí říct, víš, kde je nočník? Případně ho naviguju, kde ještě by mohl být:-))) a zatím můžu kojit, vařit...

Mirko, to je pěkný s těma šminkama. Já jednou v létě přišla s nalakovanýma nehtama na nohách, Honzík hned musel taky a od tý doby to chce furt, i na rukách, ale to už odolávám, snad mu to nenalakuje babička!!! Jinak zatím moc nesomruje, páč se stydí, akorát ochotně chodí platit a skládat si svoje nákupy na pokladnu:-). Jednou v hospodě dával jedné hezké číšnici drobný z tátovy peněženky a nechtěl přestat, korunu v ruce za ní volal :ještě jednu paní!!! On je děsně na ženský :-)))

Kočka na notebooku, fuj, to bych se lekla!

Ještě to tu spí, teda až na Kubu...
Arni 19497
26.10.2007 8:36:29
TEd jsem nasla tohle a uplne me to dojalo k slzam, nadhera...
http://www.youtube.com/watch?v=niJ6F2p9Ql8
Arni 19497
26.10.2007 8:19:04
Mirko, to je dobry s temi vyfasovanymi testry:)) Tori spis obchazi u pokladny, jestli tam nahodou nemaji bonbonky, vetsinou se ji jim taky zzeli a obcas neco dostane. A nekdy jim jeste rekne, ze chce vzit i pro maminku, tak to uz zni taky dost blbe, vybirame na celou rodinu;))
Jinak se nedes, Viktorka se sama obslouzi, ale delam ji dohled a pomaham. Mela obdobi, kdy tam chodila zasadne sama, nechtela me tam, je prece velka holka a umi to SAMA, ted se jakoby bala tmy nebo co, tak me tam chce s sebou a aby to pak bylo rychlejc, tak ji je pak nandam, hlavne zakasat triko, to ji moc nejde. A rano, kdyz se ma oblekat neco pres hlavu, tak prvni kontroluje, jestli tam jsou knoflicky, nesnasi pretahovaci trika a rolaky, to je vzdycky zlobeni u toho.
Mirka a Verunka 26012
25.10.2007 23:54:18
Ještě vám musím napsat co se mi stalo.Sedím si tu u stolu a píšu si seminární práci(jako by nestačilo,že mám nervy z toho).Okno otevřený nade mnou v šikmé části (jsme v podkroví) a notebok mi skočila oknem z venku kočka.No málem jsem měla infarkt!!!!!!!Pak jsem teda viděla jak je chudinka vyděšená,odnesla jsme jí ven,protože ani nevím čí je.Seděla tam chudinka na schodech.

A ještě co dělá Verča v drogerii,ale to asi i vaše holčičky :-):-):-).Zkouší si testry s mejkapem a stínama (maže si to tedy kamkoli na obličej)a domáhá se pak zrcadla.No dnes jí dala prodavačka domů nějaké testry,asi se jí zželelo,že nic doma nemá :-)Verča se pochlubila samozřejmě,že je chudák a maminka jí nic nekoupí:-)
Mirka a Verunka 26012
25.10.2007 23:48:05
Renýsku tak bílý nátělník ani u nás nemají.Jediné co měli tak šílenou sytě růžovou košilku ,co bych jí musela prát asi s černýma věcma.Prostě malý město.Dneska jsme potřebovali koupit klukovi ještě jednu košili do tanečních amuseli jsme jet do Chomutova,protože tady nic nekoupíš.I tam to byl problém:-(.
S těma lacláčema,to je Torinka šikulka,když už si sama svlékne i kalhoty.Máš se!!!!!!!Tak to já už nové lacláče taky raději kupovat nebudu,to mě vůbec nenapadlo,že by s tím mohla mít problém.Teď sice ještě ne (svlíkám já),ale půjde do školky a co tam?že jo.
Arni 19497
25.10.2007 23:28:36
Jinak laclace uz vubec nedavam, Viktorka si to neumi rozepnout, chodi na zachod sama, vetsinou chce jenom pridrzet, takze kalhoty u nas vedou.
Arni 19497
25.10.2007 23:26:29
Mirko, diky. Ty, co jsou vzadu na stahovani jsou super, mame takovou jen sukni. Budu muset nekde popatrat, dneska jsem marne shanela i bily dlouhy (uzky) natelnik.
Mirka a Verunka 26012
25.10.2007 23:21:08
jo a nebo lacláče.úplně bych zapoměla na nejčastěji nošený model:-)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 14500  [Dalších 14060 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.