| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 14500  [Dalších 14050 >>]
Mirka a Verunka 26012
25.10.2007 23:20:25
já jsem koupila kdysi pásek ve vše za 39 látkový se zaklapávací sponou .Snažím se vždy aby nebyl vidět:-)A jinak kupuju kalhoty ,který mají zadní díl s protahovací gumou a mám jí utaženou co to jde:-)Kalhoty máme všechny od nextu.
Arni 19497
25.10.2007 22:57:54
Mu, no ten je uzasny, zacina se ctenim docela brzo:) Ctyri mesice:o!, prijde mi to jako nedavno, kdyz jsi davala poporodni fotky mrnaveho klubicka Kubicka:)

Mirko, kdyz te tu vidim, psala jsi nebo Marta??, ze davate holkam pasek, kde to kupujete? Musim nejake Tori koupit, vcera ji uplne pri hrani spadly jedny kalhoty a na nich zrovna teda pasek je, ale i tak to jaksi klouze nebo co (ma sponu na zaklapnuti a stazeni), ostatni pasky jsou v obchode treba na riflich ci suknich a ty se mi nelibi. Da se to koupit separe nejake jednodussi?

Zitra jedeme na jih, se tesiiim! Bude to sice trochu smutne, protoze nam umrel puvodne muj pejsek, takze uz se s nim nerozloucim, museli ho utratit, mel v brisku nador, chudacek. Ale jinak se moc tesim na rodinu, Viktorka se tesi na bratrance, jak budou radit, pecou spolu:) Tak kdybych se uz neozvala, tak se mejte fajn!!!zatim paaa.
Mirka a Verunka 26012
25.10.2007 21:23:54
Mu, malý modrooký čtenář je krásný a roztomilý. Si ho vyrušila ze čtení,co ? :-)
Renítko 6264
25.10.2007 21:06:02
Mu - to nie je 30-tkou...Ja 30 nemam, ale pol roka od druheho porodu som zaspavala aj sa budila polamana. Chrbat, kolena, bedrove klby, prsia...vsetko ma bolelo...Dva porody za dva roky daju schranke zabrat...Uz je to lepsie...uz ma bolia len bedrove klby :o)))
Mu+2kluci 22463
25.10.2007 18:25:49
Ahoj Kačko, díky :-)

Tak mi ten Útěk zase utek:-)

Co je to to zelený, co pijete? Já vím, že o tom už byla řeč, ale nějak jsem to nepobrala...
* Kačka * 70429
25.10.2007 17:43:11
Ahojky.

Mumu Kubicek je nadhernej kloucek,a ty oci....???? Je uzasnej nufanek. presne jak pise Renysek . Kluky mas bozsky :o]]

Mu treba se to ze pul roku zmeni. Musis pocitat s tim ze na Kubicka zarli, uz nejsi jenom jeho a kdyz ho davas nekam, zustavas treba s Kubou doma a on s Vama neni. Mozna se pletu ,ale u nas je to dost podobne,hlavne krouzky a skolka. Jen s tim rozdilem ,ze Tom rad odejde treba ke kamaradovi a uziva si to tam. Jinak ne :o{{

Renysku, nakonec tam temer nic nerikala, jen snad trochu chvaly ,jako na zelene potraviny :o] Jinak mam taky jeden svuj pokus a pak dam vedet. Super ze Vam takhle pomohlo, jsme nadsena :o]] Moje deti to celkem popiji, tedy maskovane ale popiji :o]

Tak jsme vcera koukala na Utek z vezeni a bylo to desne napinave. Brachove jsou pekny ,oba dva :o]]] A Dee Lost bastim a stale se tesim na nedeli ? :o]]

Mu+2kluci 22463
25.10.2007 16:35:39
Mu+2kluci 22463
25.10.2007 10:19:00
Renýsku, díky :-)
Kubík má 4m3t, letí to jako blázen, už tak živě komunikuje a snaží se "hrát si" s Honzíkem, má rád, když je oba manžel pere, chechtá se...mám pocit, jako bych už přestávala mít miminko. Hlavně už vyžaduje vlastní zábavu, nošení, aby všechno viděl...byla jsem zvyklá, že se napapá a usne, neboi si v klidu hraje v postýlce, ale to už je minulost, nudí se tam. Má už skoro 8kg, takže moje tělo fakt trpí :-).

Honzík má teď hrozný období, je děsnej mamináč, včera udělal scénu dokonce i Jindrovi, že s ním ven nepůjde, že bude s maminkou, držel se mě křečovitě za nohu a ječel, jak jsem ho dnes "vypravila" na cvičení s babičkou ani nebudu popisovat, cítím se jak nejhorší krkavčí matka...snad to zase přejde. Nevím, na co platíme tu školku, stejně tam nepůjde, byla to má naprosto mylná představa.
Arni 19497
24.10.2007 23:03:22
-"- :)) Rano uz asi nechame na zitrejsi...;)

Mu, ty fotky jsou nadherne, kluci jsou na fotkach takovi andilci, Kubik me naprosto dostal, ten jeho pohled a ty oci, to je bomba. Pusobi tam na me uz tak inteligentne! (coz urcite je:)), kukadla maji kluci asi po tobe ne?:) Kolik ma Kubula, desne to leti.

Gedzitko, jestli uz rodis, drzim palce!

Deni, to je veget fotka:)

Kacko, nevidela jsem to, byla tam nejaka zasadni informace? Ja jsem absolvovala i jeden seminar, byly tam ruzne prednasky ze zdravotni sfery a tak mam pocit, ze uz nic noveho se nedozvim, asi tim, ze mi to staci k pokryti nasich zdravotnich potreb. Mam ted novou zkusenost, Honza pritahl domu z prace nejakou silenou virozu, mel horecky, rymu jak slak, smrtelne loze:), Viktorce se druhy den zacalo mokrit pod nosem, me zacinaly bolet svaly a oci, tak jsem nasadila metodu popijeni behem dne, kdyz jsem si vzpomnela, dala jsem V. ucucnout. Ten den ji trochu teklo z nosu, ja jsem rymu citila jakoby v zadu, druhy den to bylo dobre a V. se stopla uplne. Takze mame imunitu fakt asi lepsi, Honza se dopoval i praskama, coz by normalne nedelal a sopli jeste ted dost, tak jsem rada!!!
Mu+2kluci 22463
24.10.2007 21:00:13
Mirko:-)))
Aby mi neřekl, ať se jedu podívat do Pelhřimova :-)))
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 14500  [Dalších 14050 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.