| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 14500  [Dalších 14040 >>]
Mirka a Verunka 26012
24.10.2007 20:44:02
MUmu : to by tě nic takhle bolet nemělo,jdi k doktorovi (napiš si seznam:-)já vždycky až doma zjistím co jsem mu ještě chtěla :-))
Helča, Alenka a Adámek 23106
24.10.2007 19:02:53
Ahoj holky, moc děkuji za příjemné přivítání, jste skvělé:-)))))

Ahoj Gedzitko, děkuji a hlavně přeji pohodový porod a zdravého Kryštůvka a určo šampus bouchtěte, deset kilo to už je paráda:-))))

Děkuji za pochvalu Adámkovi fotečky, blejskl to manža, já tak dobrá nejsem:-))))

Moc děkuji všem za pochvalu Alenčiných jedniček a musím tedy říct že jsem je poctivě spočítala a není jich jak já si bláhově myslela padesát, ale 88!!! Paní učitelka asi ráda jedničkuje:-))))
A děkujeme za palečky na soutěž, myslím že je bude potřebovat

Magdi video máme natočený, ale nevím jak to vložit tak budu muset počkat na manžu:-((((

Deni super fotečka:-)))

Mu neboj taky se mi sype tělo a už od puberty:-)))))
Krásný fotky a Adámkovi k vánocům jsem objednala z Quelle pracovní stůl, takovou tu dílnu a celkově to budou asi chudší vánoce, jelikož už ty hračky nemáme kam dávat a taky chybí prašulky

Jiříkovi i Márovi přejeme hodně úspěchů ve škole, taky mají vaši školáci prázdniny

pipka pipka 44046
24.10.2007 17:48:57
Mu-ten roste jako z vody:)!Manžel spal jak dub.Já ho cvakla,protože mi vždycky vykládá,jak ho děti buděj a jak je brzy vzhůru....Jsem mu udělala ten fotosešit v akci-s fotkama dětí a mnou,jako prezentaci a tuhle tam dala-koukal jako blázen!

Dojky netušim kolik vážej,ale oba měřej 96cm.Adam děsně jí-4 knedlíky k obědu jsou běžná porce.

Včera se honily a můj táta je napomenul.Adam zavolal na Anku:"Aninko,děda pude pyč,nakupovat a pak my budeme honit,jo?"No nejsou oni vyčuraný:)!
Mu+2kluci 22463
24.10.2007 17:23:34
Honzík a okounek:-)

Mu+2kluci 22463
24.10.2007 17:20:12
Pár aktuálních fotek...Kubík se začíná vrhat po všem, co připomíná jídlo, když nic, aspoň hlodá stůl...

Mu+2kluci 22463
24.10.2007 17:08:48
Jo, co kupujete k Vánocům?
Mu+2kluci 22463
24.10.2007 17:08:08
Domko, tak ať jsou holky brzo zdravé a ty se vyspíš!

Deni, krásná fotka, taťka ještě spal? Nebo to nahrál?

Gedzitko, moc držím pěsti!!! Vidím se jako včera:-)))! Stejně jsou to ty nejkrásnější dny...s odstupem.

Zuzko, ať jste brzy v novém.

Dee, v Modřicích jsem dělala...i když ne tak zcela...v Olympii. Tak ať se vám tam dobře bydlí.

Holky, taky se vám tak sypou těla:-)??? Já se těm řečem, jak to je po 30-tce jen smála a teď už 4 měsíce mám bolesti v kolenní jamce, musím dávat bacha na záda-kříž a dnes se mi stalo (nevím jak), že mám totálně v křeči levou kyčel, pánev, nějak všechno mě v tom bolí, kulhám, sotva jsem dolezla z procházky domů. Obmazala jsem se ibalginem, páč to bolí moc. Už jsem byla tak grogy a rozmrzelá, že jsem už seřvala i Honzíka (kňoural, furt něco chtěl a produkoval bordel), nahnala domů manžu a poslala je ven, nadávala, že H.babky cpou čokoládou a pak nejí ovoce a obědy, všechno to ze mě vylítlo...:-). No, klasickej bouchlej papiňák. Někdy je toho holt moc. Já se permanentně chovám, jakože moje tělo vydrží vše, jedno dítě za krkem, druhý v kočáře, co uhejbá doprava, batoh na zádech, případně dítě v šátku, batoh na zádech, druhý naháním...tak dobře mi tak. Ale zase na józe jsem za příklad, jak jsem pružná, ohebná, tak se v tom vyznejte!!!
Mirka a Verunka 26012
24.10.2007 13:03:49
DENÍ :super nádherná fotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
domka+klarka+saska 20862
24.10.2007 11:09:39
ahojte,

gedzitka, mozno uz rodis! pozor, druhy porod byva zvycajne rychlejsi, ja som vahala, poslicky sa mi zdali slabe a prisla som do nemocnice otvorena na 7 cm. tak drzim palce!

my sme chori, asi nejaka viroza. chudatko saska prvykrat. klarka je nastastie bez teploty a saska ma 38. tretiu noc som poriadne nespala, saska sa stale budi s placom.
Gedzitka, Renda *20.3.2005 14459
24.10.2007 10:10:50
Ahoj holky. Vcerejsi kontrola Ok, ale nejak tomu pomohl a ted mi tvrdne bricho zhruba po 7minutach. Ale zatim celkem bezbolestne, takze vzhledem k minule zkusenosti by to bezbolestne mohlo vydrzet jeste tak 5hodin. Ale treba jsou to jenom poslicky. Kazdopadne dobalim vsechny ty tasky a uvidime.

Jinak, vcera jsme byli u doktorky na pravidelne prevazeni/premereni a recept na mliko a Renda teda slavnostne konecne zdolala tech 10kg - presneji 10 150g, 90cm. No, sampano asi bouchnem az po porodu, at z toho mam hlavne ja a ne Krystof :-))).

Zuzko, ahoj po delsi dobe. Tak at co nejdrive dorekonstuujete a vanoce uz pekne v novem.

[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 14500  [Dalších 14040 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.