Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pipka pipka | 44046 |
|
|
24.10.2007 9:05:15
tak na dvojkách měla včera úspěch tahle fotka-je to nedělní ráno...moje rodinka:)
![]() |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
24.10.2007 9:00:53
Rení, je to hrůza, smutný a když se s tím osobně potkáš, tak tím víc to pocítíš...
Vraždy v Midsomeru jsem párkrát pozerala i já a mně se takový filmy líbí taky :-). |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
24.10.2007 8:59:54
Rení-to je fakt děs.Já tohle teda taky prožívám děsně.Je to síla,když jde o dospělý (moje stejně stará kamarádka už rok a půl bojuje,děsně statečně..A vypadá to,že vítězně)Ale když jde o děti-tak brečim jen to čtu.I proto mě děsně štve ta věčná štvanice na Vendulu S.-pomáhá dětem,ztratila dceru takovým zlým způsobem,manžel sebevražda a ty novinářský svině ji nenechají žít.Možná by se měli jít na ty děti podívat...
No nic,.. Miky má taky na tom svym pěknym tělíčku vytetovaný plány celý věznice-tak je tam pěkně vidět:)! Já vám ke zvednutí nálady hodím fotku,která měla včera úspěch na dvojčatech:) |
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
24.10.2007 8:54:58
Renítko je moc smutný. Mám stejnou zkušenost.Kamarádka nepřijela na sraz po 20 ti letech od maturity ani nedala o sobě vědět.To mi bylo divný.My se teda vídáme tak jen cca 1x za 2 roky,i když jsme spolu kamarádily hodně,nebydlí tady a ani nemá net . Tak jsem jí teda zavolala co že s ní je a ona mi řekla ,že jejímu synovi našli zhoubný nádor v břiše a že je pořád v motole a nebo na chvilku doma ,bere antidepresiva. No taky prostě hrozný. Snad je to teď lepší,měl jít na operaci ,ale já se bojím jí zavolat.
|
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
23.10.2007 21:20:02
Rení, to je hrozný. Fakt šílený, jak takový hnusný nemoci můžou mít i takoví malí skřítci :-( Snad to bude dobrý, doktoři už teď umí pomalu zázraky.
A o tom seriálu, přesně to co říkáš je argument mých rodičů - nechápou, jak se může celý seriál odehrávat ve vězení. Jenomže ono je to právě o tom plánování, různejch zradách, nalézání nových řešení - no prostě hrozně napínavý. Do toho láska Sáry a Michaela, takže i něco pro ženský, já si nemůžu stěžovat :-D |
| Renítko | 6264 |
|
|
23.10.2007 20:49:35
Dee - mna odradil ten nazov v programe kazdy tyzden :o)))...pozerala som len tak po ocku prve diely ale nezdalo sa mi to. Ako moze tolko dielov utekat z vazenia :o))) Tak bud uteciem hned, alebo nie, co budem pozerat rok ako niekto uteka z vazenia? :o))) Ale asi pozriem jeden diel poriadne, inak hlavny hrdina sa da :o)
Serialy nemusim, len anglicke kriminalky (uchylka nejaka asi, lebo nikto okrem mna to nevydrzi pozerat), priklad Vrazdy v Midsomeri... :o))) Nechcela som to sem tahat, ale cez slzy uz par hodin nevidim na svoju rodinu ani na monitor...mame maleho kamarata, stretli sme sa este nedavno v jednom nakupnom centre v kaviarni...a dnes som sa dozvedela, ze uz nejaku dobu lezi na onkologii. Jeho mamina vtedy nic nepovedala, len ze stale chodia po vysetreniach...Maly bol zlaty, mily, vesely...:o((( Je o mesiac aj nieco mladsi od Petka...take drobciatko...:o((( To je nieco tak strasne a nepochopitelne!!! :o((( Musela som sa vypisat...pardon, dufam, ze to tu nezaklincujem, kludne klaboste dalej... |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
23.10.2007 20:34:32
Mu, zítra 21:30. Zkus to, uvidíš, že neprohloupíš. Připadám si jako puberťačka, chi.
|
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
23.10.2007 19:21:36
no Deni! :-D Srstka je přece malej, připrclej, a tohle je chlap jak hora. Asi dnes zkouknu nějaký další díly, abych si pokoukala.
|
| pipka pipka | 44046 |
|
|
23.10.2007 18:19:05
Brácha mě moc nebere-připadá mi jako Srstka před padesáti lety:),ale Miky-to je nářez,to je fakt!Dee-uaáá je ten správnej výraz:)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.