Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
23.10.2007 18:09:32
Deni, jo jo, Michael? Já ho fakt strašně baštím. Je takovej sladkej, a jak to má promakaný v hlavě, vždycky když něco krachne, vymyslí záložní řešení. A ten jeho brácha je zas takovej mužnej, silnej, ruce jak lopaty, uááá.
Mu, asi Tě budeme muset zasvětit, tihle chlápci fakt stojí za to. :-D |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
23.10.2007 17:38:13
Dee-já žeru Michaela?je to ten potetovanej,že jo?Jo mně se to líbí-jen skoro vždycky usnu a nedostanu se na koukačku na nahraný:(.Ale ten hlavní hrdina je sladkej a já ho žeru!
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
23.10.2007 17:36:57
Ahojky,
já jsem asi divná, mě seriály neberou VŮBEC, naposledy Beverly Hills 90210 asi před deseti lety :-) a tehdy ještě Život na zámku :-))) a dala bych si líbi Twin Peaks, to jsem nikdy neviděla celý. Já koukám akorát sem tam na Krause, reportáže a W.Allena, |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
23.10.2007 16:29:43
Zuzi, dík za info. Já to právě taky četla v bulváru, jenomže to bylo něco ve smyslu, že Michala viděli u Báry doma a že spolu byli na večeři - no a pak to bylo v tom díle, jak navštěvoval všechny holky doma, takže zas tak moc důvěry jsem tomu nedávala.
|
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
23.10.2007 16:27:56
Ještě mi to nedá, holky, propadly jste kouzlu Prison Break? Teda na Nově je to Útěk z vězení. Já na tom úplně ulítávám, ti kluci jsou úplně kouzelní. A je to tak napínavý, když k tomu večer lehnu, tak sjíždím třeba i 6 dílů po sobě, pak jsem ráno jako přejetá kombajnem. Ještě nic mě tak nechytlo, ani Lost, ale s kým jsem mluvila, tak ho to nebaví. Co vy?
|
| zuzi,denča (08)+páťa (05) | 30858 |
|
|
23.10.2007 16:04:53
Dee,
a jestli muzu k tomu milionari, ja to teda nesleduji, ale uplne nahodou jsem nekde na webu cetla, ze to vyhrala barbora. Doufam, ze me za to ostatni holky, ktery to chteji dokoukat do konce, aniz by znaly vitezku, neukamenuji. Tak se kdyztak prosim na me nezlobte! A dneska se chystam na Pilates, tak se docela tesim... |
| zuzi,denča (08)+páťa (05) | 30858 |
|
|
23.10.2007 16:00:32
Dee,
jeee Modrice, tak to budem skoro sousedky :-)) My jsme od centra vlakem 10minut a busem 20minut, tak si nemyslim, ze vy na tom budete o moc hur. Jenom jde asi o zvyk, ze budete z druhy strany. Andi taky zdravim :-)) |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
23.10.2007 15:51:37
Ještě jsem zapomněla pochválit Alenku a Jiříka, jsou to prvňáčci šikovní. To je fakt hrozný jak to letí. A Adámek je super, fakt jak do reklamy. Šikulka :-D
a už fakt letím, než mi dorazí rodina domů a bude po klidu. |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
23.10.2007 15:49:54
ahoj, jsem zpátky z práce. Teda moc jste mě uklidnily, že v tom nejsme sami. Tak oni ti prckové asi už dospěli do věku, kdy baží po nových informacích a holt u nich je to pohádka. U nás internet a bulvár :-D Mmch, když jsme u toho, holky neštvěte mě, koho si teda ten milionář vybere? Odkud to všechny víte? Nebo jsem někde přehlídla info mezi řádky? Magdo??? :-D
Zuzko ahoj, super, že se přestavba chýlí ke konci, musí to být super se těšit do nového domečku. Gedzitko, nakonec jsme vybrali jiný pozemek, sice kousek dál od Brna (Modřice), ale za stejnou cenu máme dvojnásobně veliký. Ty vaše holky jsou všechny takový modelky vysoký, Ondra má zatím 94 cm, 15 kg a nohu 24-25, jak kterou botu. Asi bude malej tlustej po nás :-D Ale ve zpívání je mezi klukama nejvyšší, tak si říkám, že na tom není ještě tak hrozně. A pozor, hurá, usíná sám ve své posteli ve svém pokojíčku - konečně. Sice s brekem, ale pozoruju, že se doba kňourání a brečení zkracuje, takže snad máme vyhráno. A budí se až kolem páté ráno, tak se jde ještě dospat k nám. Doufám, že se to vypiluje a kdyby se nám to mimi zadařilo, tak že nebudu už vstávat k oběma dětem :-P Kafčo už jste asi měly, co? Tak já jdu na sólovku, udělám si slaboučký. Nebo čajík, mňamky. papapa Dee |
| Maarťa | 31011 |
|
23.10.2007 14:38:55
Ahoj tak TV: u nás by vydržela Kristýnka celé dny, pořád chce pustit pohádku, Nikču to zas tak moc nebere, hlavně chtějí každá něco jiného. A TV nesmím vypnout, musejí to vypnout ony, jedna TV, druhá DVD, jinak je zle.
Samo to nepouštím počřád, ale tak obden a koukají klidně i hodinu :-( Snad to přejde. Ad nohy: Kristýnka teda si na bolesti vůbec nestěžuje, tak nevím. Ale je pravda, že ona roste hodně kontinuálně, ne skokově, takjže asi proto. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.