Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 21:59:22
Aha, a trva to len dva tyzdne...takze mozno to je zas nejake kratke prechodne "nieco" :o) Dufam :o) Musim sa drzat, aby som niekedy nevyletela :o(
Hlavne od seba si pamatam, ze sa v tom netreba rypat. Ked sa ma opytali "Co sa ti stalo?" "Preco places?" tak sa to este len rozbehlo a uz som revala ako tur a nevedela prestat... |
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
18.10.2007 21:58:47
S dárkama taky souhlasím,že jich nemusí být moc.Já jako správná FL je mám už nakoupené.Zabalené ale ne :-),u nás neměli ještě vánoční papír a bylo mi blbý se ho dožadovat,protože ty prodavačky znám a divili by se:-)Ale já to mám s dárkama jednoduchý,vzhledem k věku našich chlapečků jsou to stejně peníze a jen maličkosti(tentokrát jsem jim koupila trenkoslipy z cenové kategorie na kterou nejsou zvyklý,tak snad se budou holkám :-) líbit:-)a k tomu dostanou nějaký ten papírek:-). Taťka parfém a trenkoslipy (stejný jako kluci :-)).Babičky mají po krému proti vráskám a komplet z avonu věci na ošetření nohou,dědové láhev.A Verunka panenku šušu učící se (mě se moc líbila a tak jsem jí koupila bez zaváhání ,snad se bude líbit i Verče),klokanku na panenku, maňásky a barbie v posteli.Toť vánoce tuhle část mám z krku:-).Nikdo z naší rodiny netuší ,že mám dárky komplet:-)Jo ještě jsem zapoměla na trika pro neteř a synovce. Jediný co nevím,jestli mám něco koupit Mílovo holce,když k nám chodí běžně? Asi jo.Co říkáte,poradíte,jestli jo nebo ne?Myslím že třeba řasenka by nemusel být nevhodný dárek.Tu užije i kdyby od nás nic nechtěla.Ale vy máte k jejímu věku blíž,tak jak byste na to koukali? A co ty Renato,budeš kupovat něco klukům?:-)
|
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 21:54:44
Mirka - presne takejto odpovede som sa obavala...Je po mne :o(((...Ked na mna prehovoril dospely, alebo ucitelka mala nejaku vytku, hned sa mi zaliali oci a trvalo to snad cely prvy stupen ZS...Takze bude po mne :o(
Narozdiel odo mna je ale spolocensky, deti ma rad a je s nimi stastny, tak ako si pisala o Milovi. Ja som k tej nestastnej precitlivenosti bola este introvert a samotar... Aspon ze komunikativny a spolocensky je po tatovi :o) |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
18.10.2007 21:52:50
takovou tu přecitlivělost, co píše Rení asi nemáme... resp. jak kdy, když tak nad tím uvažuju...
|
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 21:52:31
Jak jsem si precetla, co napsala Mirka, tak jsem si uvedomila, ze mela Viktorka takove obdobi, kdy ji rozhodilo, kdyz slysela detsky plac, vzdycky zacala taky natahovat, ze miminko plaaaace, kdyz jsem se bouchla, zacala ze me to boliii atd., ale ted uz to nedela, spis se ji libi pohadky z Medi Pusika Strasidlo na pude, Kostici atd.
|
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
18.10.2007 21:50:48
Rení, super fotka, trochu mi to připomíná cestu na Velký Blaník :o))
Ad strachy - momentálně máme fázi, kdy musí usínat s rozsvíceným světlem a otevřenými dveřmi, jeskyněk a čertů a podobný havěti se nebojí, nikdy jsme jí tím "nestrašili" tak možná proto, nevím, ale stejně jako u renýsků - někde něco vrzne, skřípne a ona takovým tím tichým hororovým hlasem řekne "co to bylo" ? s tím lekacím povzdechem na začátku a to je fakt vtipný, když jsme doma samy, tak kolikrát vyblbne i mě :o))))) |
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
18.10.2007 21:47:15
Ahoj holky!!!!
Rení,to znám taky.Můj Míla byl taky lítostivý ,celkem hodně (asi po mě.to myslím vážně).řekla bych že to časem přejde,neboj.u nás to tedy trvalo celkem i dlouho.I zvýšený hlas (někdo tak prostě mluví běžně) ho rozbrečel.Problémy ale že by třeba brečel ve školce , že tam nechce být jsem s ním neměla a byl od malička společenský,dětí ani kolektivu se nebál a už před první třídou letěl s na tábor do Bulharska(ale vedoucí byla jeho teta,kterou má moc rád,jinak bych ho v životě nepustila). Prostě někdo je citlivý víc a někdo míň (myslím si já). |
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 21:46:08
No, je to krasa, ktovie, kde to je (ja som to bohuzial nefotila) :o)
Tie strasidla ma ani tak netrapia, ako ta precitlivelnost. Clovek sa mu uz boji cokolvek povedat, opytat sa, aby sa nezlozil chudak... |
| Arni | 19497 |
|
|
18.10.2007 21:30:11
Reni, ta podzimni fotka je naadherna! Takovy bych si nechala libit, u nas dnes padaly kroupy...
Viktorka si spis hraje na jeskynky, na vlka atd., ale kolikrat se treba zepta, coto, kdo je dole, slysi nejake klapnuti a uz si mysli, ze tam nekdo je, taky fantazie pracuje na plne pecky. Kdyz jde pres chodbu, rozsviti si, i kdyz neni jeste uplne tma atd., asi normal. |
| Renítko | 6264 |
|
|
18.10.2007 21:12:06
No to je radost :o)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.