| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 17166  [Dalších 16946 >>]
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
4.5.2010 12:56:02
Jejda, Vojtami, diky!

Kačenka je na školce v přírodě, hrozně se tam těšíla :-) Vracejí se v pátek, tak jsem moc zvědavá, s jakou přijede.
vojtami 21287
30.4.2010 21:50:24
MArti, tobě jsem chtěla říct, že škoda, žes nemohla. všem jsi chyběla....

Martina+Madlenka+Kačenka 1331
30.4.2010 12:39:47
Ahoj holky, jsem rada, ze se vam srazik vydaril. Pokud se bude planovat vylet s detmi do ZOO, bohuzel pro me neprichazi vsedni den v uvahu - chodim domu mezi 19 - 20 :-(.
Nička 20991
30.4.2010 11:54:08
vojtami, to jsi mě pobavila. mně byl taky povědomej, občas chodíme s kamarádkou do colosea ve vodičkové, tak asi odtud. Láhev jsem si takto dala prvně, ale budu to dělat vždy. měla jsem párkrát špatnou zkušenost s rozlévaným, teda ne v coloseu, ale jinde, nebylo dobré, předražené a pak jsem viděla že tam lejou to nejlevnější z makra. takže sedmička je jistota a hlava pak ok. spíš jsem měla výčitky, jak jsem se přejedla, ale jídlo tam mají opravdu famózní.

i já mám radost, že se to tak vyvedlo a jsem rozhodně pro častější frekvenci.
zoo ve všední den bych se ale nezúčastnila, dovolenou by se mi na to brát nechtělo.
Pole levandulové 23006
29.4.2010 23:24:03
Ahoj, tak se pripojuji k dikum organizacnim schopnostem Dasuli:-) a doufam, ze se nekdy uvidime i s tema detma v Zoo.
Vojtami, Cat odjizdi bud v sobotu nebo v nedeli, podle situace. Takze ji urcite zastihnes na telefonu.
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
29.4.2010 22:49:09
Ahoj holky,

ad kolo, tak dneska jsem byla pripavena za Amálkou běhat, a nebylo to tolik ani třeba, jen jsem ji "jistila" , v závěru už ujela i pár metrů sama, jen ji musím pomoct při rozjezdu. Tak hurá, naučila se to docela rychle. Asi během tří "treninků" za barákem .... je fakt, ze Amálka měří 1m a kolo má to úplně malinkatý, a tak úplně v pohodě dosáhne na zem. Tak se nebojí. Fífu jsme trenovali na vyšším kole a tam to bylo na dýl to učení.
vojtami 21287
29.4.2010 21:19:50
ahoj, taky se připojuji. bylo to moc fajn.
jj, číšník byl fajn. a říkal, že si pamatuje Ničku ( teda neřekl Nička, ale řekl ta, co si dává ty lahve vína ~v~ ~t~). bane, myslím, že si tě pamatuje z jiného důvodu. že by snad zapůsobil výstřih? ~t~~t~~t~

nevíte, jak dlouho se zdrží Cat v Praze - Skramuško, Lenko? potřebuju se s ní spojit, ale jaksi jsem včera už musela běžet, aby to nedopadlo jako předloni, kdy mi vlak ujel a musela jsem hodinu a půl čekat na hlaváku ~q~

jo a Ničko, představ si, že dneska Vojta jezdil na kole hodinu. naučil se sám rozjet, šlapat rovně i zatáčet ~z~ a brzdit smykem a nespadnout přitom ~2~
takže myslím, že opravdu to pak jde hodně rychle. a to je ten náš kluk takový malý sportovní kopýtko ~p~
Katy (Michaela,Valentina) 20406
29.4.2010 17:01:38
také bych chtěla poděkovat za organizaci včerejšího srazu, bylo to moc moc fajn~g~

napadlo nás při cestě domů s Dašulí, že bychom se už mohly někdy konečně sejít s dětmi v ZOO. Víkendy bych asi vyloučila - hrozný nával, takže jenom v týdnu..
Máca 22402
29.4.2010 9:37:55
ahoj holky,
taky se připojuju k poděkování dašuli za organizaci srazíku, včera mi to bodlo, že ani nevíte jak, bylo to moc příjemný...

jo, číšník na odchodu říkal, že máme chodit častěji než jednou za rok a prý jen v lichém týdnu ~t~
moc jsem si to užila, holky...

tak snad to zase nabere nějakou pravidelnost, fakt jsem vás ráda viděla.. :-)
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
29.4.2010 8:52:35
Ahoj holky,

jen hlásím, že srazík se vydařil, bylo nás tam požehnaně

Dašule
Gabčik
Skramuška
Cat
Katy
Máca
Mitchi
Arulka
Lenka

snad jsem na žádnou nezapomněla.

Příště musíme písnout i Gabru, ta nám ze seznamu mailů vypadla ~q~~q~~q~~q~ a na diskuzi si to taky nepřečetla ~a~

Dáši, děkuju za zamluvení pizzerky a za prvotní impuls a organizaci ~6~~6~
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 17166  [Dalších 16946 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.