| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 17166  [Dalších 16936 >>]
Máca 22402
28.4.2010 15:53:21
fasol a všechny holky, co jste mi odepsaly, moc dík... prothazin je skutečně na recept, takže honza koupil ten sinecod, myslím, že to bude ok :-) moc díky :-)
Fasola 24539
28.4.2010 9:57:27
Přeju ať se Vám srazík vydaří ~x~

Máco - na noc dávám sirup Sinecod, zklidní je to. Přes den cibulový s medem nebo Jitrocelový
Máca 22402
28.4.2010 8:12:49
ahoj holky,
taky už se na vás večer těším :-)
ale než se večer sejdem, mám na vás prosbu- co dáváte dětem, když kašlou tak, že se ani v noci nevyspí?? šíma má hroznej kašel, nejsem na to u něj zvyklá a kašlal celou noc... vím, že jste to tu probíraly, ale pochopitelně si to nepamatuju, tak budu vděčná za radu..

díky a čau večer :-)
Pole levandulové 23006
22.4.2010 23:00:09
Ahoj, uz se tesim na srazik, doufam, ze tentokrat bude orpavdu v hojmen poctu:-)
Jinak my byli dneska s Belinkou na rocni prohlidce a to nase hude ma 8,06kg a 72cm. Nicmene cila a ziva je pry azaz, celou dobu tam doktorce neco vykladala, ukazovala a projevovala se spolecensky, tak byla shledana v norme~t~
Vlozila jsem nejakou fotku do albicka /omluva za kvalitu z mobilu/ a okoukla ty ostatni - teda ta nase dubnatka jsou uz taaak velka a taaak pekna.
Máca 22402
14.4.2010 20:20:54
Ivaxx, díky za tip, uvidíme, teď v podstatě schválně nechci ty homeopatika už s ničím kombinovat, abych viděla tu účinnost a pak se uvidí, každopádně fakt díky ..

skramuško, my schválně slavíme spolu, protože zvlášť je to hroznej stres- ten co zrovna nedostane dárky a dort je poněkud nepříčetnej bez ohledu na věk a to rozlítí honzu a .... my na ty oslavy celkově ani jeden moc nejsme, takže nám to takhle vyhovuje, kluci se sice v první fázi perou o dárky, ale vlastně pak maj každej ty svoje a je klid, protože se nervou celej zbytek týdne, ale jen tu chvilku... časem to určite rozdělíme, až se jim to bude dát vysvětlit, především matoušovi, ale teď to fakt nejde.. a u vás je to taky trošku jiný, protože typy dárků jsou poněkud rozlišný, předpokládám, zatímco u nás maj kluci zájmy úplně totožný.. o to je to náročnější..

gabčiku, k zahrádce gratuluju, to zní fajn :-) já úspěšně pestuju tak trávu a letos nám zmrzla i ta, takže nic.. ale chápu tvoje nadšení..
mail jsem zaregistrovala, díky, dám vědět hned jak se dohodnu s honzou, kdy nic nemáme ani jeden :-)

Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
14.4.2010 19:16:59
Ahoj holky,

dnes mi přišel mail od Dašule, navrhuje srazik. Vice jsem vam poslala do mailu /Pražským a okolí/, která byste chtěla přijet z větší dálky na všední den koncem dubna, tak mi písněte, pošlu vám mailika s info :o)
můj mail Gabkaber@seznam.cz

Arulka 04/05+03/07+10/09 27318
13.4.2010 16:40:21
Ahoj všem :).
Také přeji všem Dubňátkům jen to NEJlepší. Utíká ten čas nějak moc rychle. Tim už taky není to malé miminečko.~n~

Hádání a vztekání - u nás se s tím všechny děti narodily. Máme jen horší a lepší období, ale vztekají se odjakživa. Kryštof se sLeontinou, perou, milují, hádají, táhnou za jeden provaz proti nám, bijí se, pusinkují se, žalují na sebe, objímají se.... Prostě je doma fakt hukot. Oba svorně milují Tima, ale až jim poleze do hraček tak jsem an tu lásku zvědavá.~;)

Gabčo, zahradničení mě taky baví, ale zatím se marně snažím vypěstoavt něco na naší lesní parcele.~:-D
Pole levandulové 23006
13.4.2010 15:32:51
Ahoj Gabciku, tohle zni dobre co popisujes - zahradka v prijatelnych rozmerech:-) Ja jsem taky zvedava, jak se ti dva nasi budou casem k sobe chovat, Bela uz ted obcas zkousi brachu urvat, kdyz ji neco nechce pujcit.
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
13.4.2010 9:03:06
Ahoj holky,

zdravim a taky se připojuju ke gratulacím "našim" dětem :o) to nám to uteklo :o)))

Těším se na fotečky s dortíky do albíčka :o)

Tak u nás vztekání není, ale Amča si nenechá od ŽOfky nic líbit, zvyšuje na Žofku hlas, uřve ji, tak občas je taky krotím, kdo to má poslouchat :o)

Máme se dobře, začli jsme se zahrádkařením v kolonii, tak jsme takový natěšení a o víkendu má proběhnout 2.grilovačka buřtů :o) Sázím, pleju, předpěstovávám rajčata, kytky ... no, netušila jsem, že mě to tak chytne, kytky jsem za oknem mívala dycky, ale zahradka je "vyšší level" :o) a užívám si to. Do toho pracuju na zkracený úvazek, tak se to dá všecko zkloubit, i s dětma si užíváme. Lezou na zahradě po třešni a jabloních, těší se, jak budou spát v chatce v patře :o)
ivaxx 44192
12.4.2010 14:32:15
Máco - Hynkovi loni také napíchali pendepony a on měl v následujících 2 měsících 2x spálovou angínu opět. Prostě nezabraly. Od září mu ale dávám Imunoglukan sirup a ze všeho se letos (ťuk, ťuk) vylízal vždy během 3 dnů a bez ATB. Třeba by vám to také pomohlo.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 17166  [Dalších 16936 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.