| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 17166  [Dalších 16926 >>]
Pole levandulové 23006
12.4.2010 10:07:10
Maco, nas nikdo na kontroly k Dr nezve, objednat se musim sama. Tak myslim, ze to ani neni bezne, aby to hlidali oni,ne? Jinak teda lituju s tema atb, to musi byt des. Mne stacilo, kdyz meli oba najednou tu anginu a oba brali Zinnat - Bela to hodne spatne nesla, Ada nastesti o neco lip.Ji pomohla az ty probiotika v kapkach, ty ji to brisko trosku srovnaly.
U nas bude slavit Belinka prvni narozeniny az ted, nechtela jsem jim to slucovat, hlavne kvuli Adovi /ji je to jeste jedno/. Preci jen si myslim, ze si kazde dite chce uzit pocit sve jedinecnosti, kdy je hlavni hvezda dne ono, takze i do budoucna urcite budeme delat oslavy dve.

A co nejaci dalsi sourozenci dubnatek, neni uz mezi nama nejaka dalsi tehulka? Nejak to stagnuje, ne? :-)
Máca 22402
12.4.2010 8:18:26
ahoj holky,
taky zdravím po dlouhé době... přeju všem dubňátkům hlavně hnodně zdraví (a to myslím úplně upřímně), protože my jezdíme se šímou každých 14 dní na pendepony a není to nic moc.. už nám to snad končí, podpořila jsem jeho léčbu homeopatiky, protože to vypadá, že ty pendepony opravdu nijak zvlášť nezabírají (čímž pádem mně to štve ještě víc)...

my jsme slavili o víkendu, slavili jsme matouše a šímu dohromady (matouš má narozeniny o 3 týdny dřív, ale ještě z toho nemá naštěstí moc rozum :-) , i tak byly boje, ale jinak to bylo docela fajn :-) šíma dostal bikrosový kolo, jsem zvědavá, jak mu to na něm půjde, ale těší se :-)

jinak na dvouletou ani na pětiletou nás ještě nepozvali, začínám přemýšlet, že tam snad zavolám, už je mi to divný..
ivaxx 44192
9.4.2010 10:43:14
Také zdravíme a přejeme všem Dubňátkům krásné kulatiny.

Vztekání - Nelinka si tím prošla asi před půl rokem. Teď už je to mnohem lepší. Zato H. je snad už v normální pubertě. Je na přetržení. Ve 3 letech i v 5 s ním byla rozumná řeč, teď je mu 7 a prostě s ním nehnu. Už si moc rady nevím a protože jsou i nějaké jiné problémy (budí se ze spaní už 2 měsíce s řevem), chystáme se k psycholožce.
Evís+3 ks 42663
9.4.2010 10:34:05
Skramuško, u nás to samý. Ferdík taky nebyl nějak moc vzteklej kolem těch 2-3 let, zato teď je naprosto příšernej. Jak není po jeho, okamžitě začne řvát, případně sebou práskne na zem~a~. A ještě ke všemu se snaží "vychovávat" Toničku. Chce po ní, aby ho poslouchala, což ona neposlouchá ani nás~y~, a pak jí třeba jednu loupne~a~. No a furt se hádaj.

Ferdík měl na pětiletý 17 kg a 107 cm.
Pole levandulové 23006
8.4.2010 21:57:54
Ahoj, dneska jsme byli s Adrianem na petilete prohlidce, byl shledan v norme a jeho miry jsou 111cm na 20kg. Akorat nevim, co se s nim deje, protoze zacal mit nejakou predpubertu nebo co, vyvadi kvuli kazde blbine, dneska dokonce ztropil scenu kvuli ockovani, prestoze driv hrde nastavil ruku a nechal se dobnout. Mam pocit, ze jak jsme ve trech letech unikli nejakym hysterickym vylevum, tak na nej doslo az ted, kdy si myslim, ze nebude trvat dlouho a bude se valet vzteky po zemi, kdyz nebude po jeho. No, jsem na to zvedava.
A co oslavy, jak probihaji? Adi si pral fotak, dostal ho a ted je z nej zurivy reporter, porad neco foti jak paparazzi. Bavi ho to. Az bude chvilka, vlozim nejake fotky.
LENKA+K+K 1778
5.4.2010 22:54:02
Tak já jdu taky popřát všem dubňátkům vše NEJ k jejich 5. narozeninám ~x~

Kikča má narozeniny přímo dnes, ale slavili jsme už o víkendu ...
Evís+3 ks 42663
2.4.2010 8:05:41
Nakukuju asi po sto letech:-)

Jdu popřát všem dubňátkům všechno nejlepší k prvním kulatinám:-)~x~~x~~x~

Ferdík má dneska. Včera jsem do noci patlala dort a jsem mrtvej člověk:-)
Fasola 24539
31.3.2010 11:25:22
Terinko - my kupovali min. rok Adince kolo a vybírali co nejlehčí - a existují jen dvě 7,5kg kola - ten tvůj Specialized a Author.......byli jsme je v obchodě vyzkoušet a nakonec jsme koupili Authora - vypadá lépe, líp se Adi ovládal, cenově jsou skoro stejně.
http://www.author.cz/kola/katalog/&cid=2554&pid=610054

doporučovala bych zajet do obchodu a vyzkoušet
Terinka+2 24073
31.3.2010 7:58:58
Ahoj holky po dlouhe dobe,

predne vsem breznovym, dubnovym i kvetnovym dubnatkum prejeme vsechno nejlepsi k narozeninam, leti to vazne silene.... Mam dotaz pro ty z vas, jimz deti uz jezdi na 16, chci ted koupit Danikovi vetsi kolo a u 16 )na vetsi nedosahne) zvazuju Specialized, Author a netusim, jake je dobre. Dominik ma od Specialized odrazedlo a je super. Poradite, jake mate kolo a jak jste spokojeni? Chci neco stabilniho, pokud mozno ne moc tezkeho. A koukala jsem, ze nektera kola maji a jina nemaji blatniky, jsou v tomhle veku uz potreba? Dik za tip, zatim dost tapu...
Pole levandulové 23006
30.3.2010 12:20:43
Take se pripojujeme k prani vseho nej nasim oslaveneckum. Nejak to uteklo, co? Nedavno miminka a dneska prvni kulatiny:-)

Dokonce i to moje male miminecko uz neni zadne miminko, chce jednat samostatne, nechce s nicim pomahat, s ni si jeste uzijem...
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 17166  [Dalších 16926 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.