Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
8.12.2009 8:42:44
Lili - všechno neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
.Takový porod, to je z říše snů. Je evidentní, že prostě příroda moc dobře ví, proč k Lili posílá chlapečky. No koneckonců ve středověku už by za to měla čestný pomník. ![]() Mě teda nepřekvapilo ani tak pohlaví, jako (v porovnání s bráškama) relativně obvyklé jméno, které miminko dostalo - které ale mimochodem moc chválím a moc se mi líbí. Míša, Mišáček... to je moje oblíbené jméno, ale já jsem ho "nemohla" dát, protože se tak jmenuje manžel i bratr, to by u nás bylo "přemíšováno", to jsme nechtěli.Evisku, ahoj, to jsem ráda, že tě po čase zase vidím. Snad to s miminkem nebude nic vážného. Jinak u nás doma máme momentálně celkem problém s Ondrou, nechce se oblíkat. Zrovna dnes ráno tu byla zase scéna, kdy my mu nachystáme hromádku a on místo oblíkání pobíhá, bere si hračky, honí se s Matýskem.... dnes jsme na něj už oba křičeli, byly slzičky, ale sotva se teda po půlhodinovém přemlouvání oblíkl, otřepal se a jako by se nic nestalo. A to už včera za zlobení mu Ježíšek dal za okno zpátky dopis - že si pro něj přijde, až přestane zlobit. A dnes ráno jsem mu zabavila i lego adventní kalendář. Máme nepříjemné tušení, že tím, že Ondra dřív nezlobil a nebylo tedy nutné ho "tepat", se nám to teď bohužel vrací, protože se nenaučil mít dostatečný respekt a nebojí se žádných trestů. |
| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
7.12.2009 15:12:24
Ahoj holky!
Gratuluju Lili k dalšímu chlapákoví !!! ![]() ![]() A ten porod, to je fakt paráda![]() ![]() ![]() A taky opožděně Arulce! ![]() Já nějak poslední dobou nestíhám. Lojzík je dost uřvaný mimi, i když poslední dobou se už zlepšuje. Musí mít pravidelnej rytmus, jinak je zle. A od minulýho týdne cvičíme Vojtovku, kvůli špatný koordinaci a asi bude mít i nějakej neurologickej problém, ale věřím, že to zmáknem ![]() |
| vojtami | 21287 |
|
|
7.12.2009 14:19:08
Teda Lili, moooooc gratuluji k narození Michaela
![]() .Zírám, že máte kluka . nepsala jsi tady, že to je dle lékařů holčička?Nevadí, hlavně že je zdravý a ten porod paráda. a ty ses ho celkem obávala, viď. Michálek je kásný . A kluci taky byli u porodu? |
| Gabro | 23787 |
|
|
7.12.2009 7:34:52
![]() ![]() Gratuluji Lili ke zdravému miminku!!! ![]() ![]() ![]() |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
6.12.2009 23:00:26
Skramuško-jo něco na tom bude.....
mě každý porod překvapil tak trochu jinak. hlavně ten čtvrtý-konečně s DH ,jak mi při tlačení hlavičky Maxíka měl nanapařené nohy ze sprchy nasazovat protitrombot.punčochy..... a stejně stihl tak tak jen jednu....no život nás překvapuje nejenu porodů..... připíjím si vínečkem na zdravíčko dalšího nového človíčka ![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
6.12.2009 22:22:54
Jeee, ten je krasnej
Jak je videt, tak mela I. Stadelmann opet pravdu, kdyz tvrdi, ze porod nakonec byva uplne jiny a jinak, nez si to rodicka planuje a zjevne to tak funguje i u zkusene petirodicky. |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
6.12.2009 21:44:12
tak s Lili jsem měla před chvílí asi hodinový hovor.....
jsou v pořádku a Michael celý den spinká...... poslala mě fotku mobilem,je teda menší,no ale aspon něco..... ![]() bolesti prý byly slabé a nepravidelné.....netušila,že už bude rodit. pak ji prasklo asi litr plod.vody a asi do 2minut na 2 zatlačení byl venku manžel jí ho položil na bříško a pak až šel volat záchranku..... pupeční šnůru prý svázali škrtidlem z lékárničky ani je nenapadlo se během 10 minut po porodu podívat co teda mimi skrývá za pohlaví přijela záchranka a ptala se co se jim narodilo......a oni odpověděli,že neví chápu.....prostěpřekotný porod je prostě překvapil tak aspon něco jsem Vám popsala... ![]() |
| Máca | 22402 |
|
|
6.12.2009 20:45:23
lili, tak jsem se sem konečně dostala, abych se mrkla , jak to u vás vypadá a co nevidím
tak moc gratuluju, hlavně ať jste všichni v pořádku.. takových chlapů, to je nádhera, tě jednou budou nosit na rukou (a ani se u toho moc nenadřou, když se prostřídaj takže velká gratulace od nás 4, snad nám to v létě konečně vyjde a přijedem se na vás podívat :) |
| ivaxx | 44192 |
|
|
6.12.2009 17:56:17
Lili - moc gratulujeme! 5 kluků, to je tedy nářez. Spolu s tatínkem už ale máte celý hokejový mančaft
. |
| .Dája. | 20994 |
|
|
6.12.2009 13:56:01
No panejo, to je krasa, moc gratuluju...jen jsem v soku z toho chlapecka, ale hlavne ze vsecko dobre dopadlo a jsou zdravi.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.