| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 17166  [Dalších 16836 >>]
MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383
8.12.2009 8:42:44
Lili - všechno neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ~x~.
Takový porod, to je z říše snů.
Je evidentní, že prostě příroda moc dobře ví, proč k Lili posílá chlapečky. :-)
No koneckonců ve středověku už by za to měla čestný pomník. ~y~
Mě teda nepřekvapilo ani tak pohlaví, jako (v porovnání s bráškama) relativně obvyklé jméno, které miminko dostalo :-) - které ale mimochodem moc chválím a moc se mi líbí. Míša, Mišáček... to je moje oblíbené jméno, ale já jsem ho "nemohla" dát, protože se tak jmenuje manžel i bratr, to by u nás bylo "přemíšováno", to jsme nechtěli.

Evisku, ahoj, to jsem ráda, že tě po čase zase vidím. Snad to s miminkem nebude nic vážného.

Jinak u nás doma máme momentálně celkem problém s Ondrou, nechce se oblíkat. Zrovna dnes ráno tu byla zase scéna, kdy my mu nachystáme hromádku a on místo oblíkání pobíhá, bere si hračky, honí se s Matýskem.... dnes jsme na něj už oba křičeli, byly slzičky, ale sotva se teda po půlhodinovém přemlouvání oblíkl, otřepal se a jako by se nic nestalo. A to už včera za zlobení mu Ježíšek dal za okno zpátky dopis - že si pro něj přijde, až přestane zlobit. A dnes ráno jsem mu zabavila i lego adventní kalendář. Máme nepříjemné tušení, že tím, že Ondra dřív nezlobil a nebylo tedy nutné ho "tepat", se nám to teď bohužel vrací, protože se nenaučil mít dostatečný respekt a nebojí se žádných trestů.
Evís+3 ks 42663
7.12.2009 15:12:24
Ahoj holky!

Gratuluju Lili k dalšímu chlapákoví !!!~s~~s~~s~ A ten porod, to je fakt paráda~R^~R^~R^

A taky opožděně Arulce!~s~

Já nějak poslední dobou nestíhám. Lojzík je dost uřvaný mimi, i když poslední dobou se už zlepšuje. Musí mít pravidelnej rytmus, jinak je zle. A od minulýho týdne cvičíme Vojtovku, kvůli špatný koordinaci a asi bude mít i nějakej neurologickej problém, ale věřím, že to zmáknem~R^
vojtami 21287
7.12.2009 14:19:08
Teda Lili, moooooc gratuluji k narození Michaela ~x~~s~.

Zírám, že máte kluka ~e~. nepsala jsi tady, že to je dle lékařů holčička?
Nevadí, hlavně že je zdravý a ten porod paráda. a ty ses ho celkem obávala, viď.

Michálek je kásný ~R^. A kluci taky byli u porodu?
Gabro 23787
7.12.2009 7:34:52
~s~~s~~s~Gratuluji Lili ke zdravému miminku!!! ~s~~s~~s~
Andy s klukama 22326
6.12.2009 23:00:26
Skramuško-jo něco na tom bude.....
mě každý porod překvapil tak trochu jinak.
hlavně ten čtvrtý-konečně s DH ~m~,jak mi při tlačení hlavičky Maxíka měl nanapařené nohy ze sprchy nasazovat protitrombot.punčochy.....~t~ a stejně stihl tak tak jen jednu....
no život nás překvapuje nejenu porodů.....

připíjím si vínečkem na zdravíčko dalšího nového človíčka ~m~ ~x~
Pole levandulové 23006
6.12.2009 22:22:54
Jeee, ten je krasnej:-) Jak je videt, tak mela I. Stadelmann opet pravdu, kdyz tvrdi, ze porod nakonec byva uplne jiny a jinak, nez si to rodicka planuje a zjevne to tak funguje i u zkusene petirodicky.
Andy s klukama 22326
6.12.2009 21:44:12
tak s Lili jsem měla před chvílí asi hodinový hovor.....

jsou v pořádku a Michael celý den spinká......

poslala mě fotku mobilem,je teda menší,no ale aspon něco.....

bolesti prý byly slabé a nepravidelné.....netušila,že už bude rodit.
pak ji prasklo asi litr plod.vody a asi do 2minut na 2 zatlačení byl venku
manžel jí ho položil na bříško a pak až šel volat záchranku.....
pupeční šnůru prý svázali škrtidlem z lékárničky
ani je nenapadlo se během 10 minut po porodu podívat co teda mimi skrývá za pohlaví
přijela záchranka a ptala se co se jim narodilo......a oni odpověděli,že neví
chápu.....prostěpřekotný porod je prostě překvapil

tak aspon něco jsem Vám popsala...~m~
Máca 22402
6.12.2009 20:45:23
lili, tak jsem se sem konečně dostala, abych se mrkla , jak to u vás vypadá a co nevidím :-) tak moc gratuluju, hlavně ať jste všichni v pořádku.. takových chlapů, to je nádhera, tě jednou budou nosit na rukou (a ani se u toho moc nenadřou, když se prostřídaj ~;)

takže velká gratulace od nás 4, snad nám to v létě konečně vyjde a přijedem se na vás podívat :)
ivaxx 44192
6.12.2009 17:56:17
Lili - moc gratulujeme! 5 kluků, to je tedy nářez. Spolu s tatínkem už ale máte celý hokejový mančaft ~:-D.
.Dája. 20994
6.12.2009 13:56:01
No panejo, to je krasa, moc gratuluju...jen jsem v soku z toho chlapecka, ale hlavne ze vsecko dobre dopadlo a jsou zdravi.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 17166  [Dalších 16836 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.