Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
6.12.2009 11:37:35
Velke gratulace Lili a cele rodince ... takze nakonec prece kluk ...
![]() ![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
6.12.2009 11:27:48
Lili, moc gratulujeme k doma porozenemu miminku a prejeme, at vam dela jen samou radost
![]() |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
6.12.2009 9:01:27
HOLKY TAK VÁM MÁ NAPSAT OD LILI,že
asi v 7.40 se narodil LILI "CHLAPEČEK" Michael,váha 3.500g porodila ho nečekaně doma,protože ty bolesti byly nějaké nepravidelné......a pak už to byla rychlovka!!!!!! VÍC NEVÍM,PŘIŠEL DR.....tak jsme museli ukončit hovor!!!!! ale stačila mi říct,že je vše vpořádku...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Andy s klukama | 22326 |
|
|
2.12.2009 0:10:31
tak hlásím,že Lili doposud nerodí.....
byla jsem dnes u ní v práci,poté jsme jeli ještě k ní na kafíčko a mimísek je spokojenej...kam by spěchal ![]() možná zítra bude velký DEN ![]() TAK JÁ POPŘ. DÁM HNED INFO...... MĚJTE SE HEZKY..... ![]() |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
1.12.2009 16:47:09
Ivax, to mi přijde opravdu šílené. U nás se snažím dělat dětem podobné svačiny jako ve školce, ale ne vždy to stíhám. prostě, aby měli stejkné ovoce a chleba nebo rohlík tak jako osttaní. Někdy tím pádem smažím koblihy nebo peču posvícenské koláče. Ale dělám to kvůli mým dětem a ty nedělají vědu z toho, když mají něco jiného. Ale je to o přístupu školky, vedle ve školce mi řekli, že by mi s tímhle kryštofa nepřijali.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
1.12.2009 10:26:37
Arulko, Fasol - díky za informace. Zítra vyrazím za ředitelkou. Vloni mi vrátili i nenačaté krabice s mlékem a instatntní kaše (poté, co si je vzali a měli je tam asi 3 měsíce) s tím, že to tam nemohou mít a že prostě Nela dostává třeba jen suché brambory nebo čaj
. Chodila domů po obědě, takže jsem jí když měla hlad něco přidala, nebo obvykle snědla odpolední svačinku po cestě domů.Letos je to ale děs běs a hlavně, když vím, že tam je 1-2x týdně do 15 hodin, nechci, aby se takto stravovala. Paní z hygienické stanice už znám od loňska, kdy měla salmonelu, tak s ní zkusím promluvit, co a jak. Jen pro ilustraci - ochota kuchařek - řekla jsem, že nakoupím rýžové mléka v krabičkách nebo džusy, když ostatní děti dostávají téměř denně krabičky s mlékem, aby jí nebylo líto, že ona má jen hrnek čaje. Na to mi odpověděly, že to ne, protože by to nedělalo dobrotu s ostatními dětmi - ony by to chtěly prý také. Tak snad jsou jim schopny vysvětlit, že o nic nepřicházejí, že spíš ten, kdo je na tom hůř je Nelča. Alespoň taková byla moje představa. Ředitelka je do zítřka pryč, uvidím, co ona na to. Jediná klika je, že Nelinka neremcá - není valný jedlík. |
| Fasola | 24539 |
|
|
1.12.2009 9:05:52
Ivaxx - já nosím Adince jídlo do školky už druhý rok - ne vždy všechno, většinou přílohy. Tento rok už je v naší třídě 5 dětí co mají svoje krabičky, a učitelky jim je ohřejou v mikrovlnce a připraví na talířek.
Co jsem se ptala, tak nikde není zákonem určeno že nesmíš - speciálně Váš krajský hygienik by to musel zakázat. Takže je to o schopnosti a ochotě učitelek. |
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
1.12.2009 8:47:35
Ivaxx, to je síla!!! Ale setkávám se s touto inteligencí bohužel dost často. U nás naštěstí není problém, obě děti si nosí do školky svačinu a před obědem jdou domů. Ve školce nedostanou nic a pokud se rozdávají pamlsky, donesou si je domů na výměnu za ty co můžou.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
30.11.2009 23:05:06
Lili - už je princezna?Máco - to je mi líto, že vás starosti stále neopustily. Mě dnes rozpálili do běla ve školce - už rok a půl jim omlacuji o hlavu, že Nelča nesmí mléko. Minulý týden přestala jíst, začala kňourat, že ji bolí bříško, ale přitom jí jinak nic nebylo. Jen zhubla kg. Mě, troubu, nic hned nenapadlo. Až když asi po 2 dnech začala mít světlou stolici a průjem, tak jsem začala sondovat, co vlastně ve školce jedla. Vylezlo z ní, že měla čokoládového bobíka - bohužel ne toho tvarohového, ale prostě čokoládové mléko. Tak jsem dnes vyběhla za kuchařkami, že asi zapadlo, že je Nelča alergik a ony - že to přece vědí a mají to napsané na nástěnce. Tak jsem na ně zírala a ptala se, proč tedy dostala k pití mléko - načež mi odpověděly, že ale bylo přece ČOKOLÁDOVÉ! A prý před tím banánové a jahodové (to naštěstí nesnáší ani jako ovoce a vzala si sama čaj) - prý je to dotované státem. No, chvíli jsem váhala, jak jim slušně sdělit, co si o jejich IQ myslím a pak jsem je upozornila na fakt, že je to mléko i když je v něm kakao. Načež se paní usmála a pravila, že v tom případě tedy asi Nelinka nesmí dnes ani šodó na buchtičky, protože tam je vlastně také mléko a v pátek, že byla bramborová kaše....![]() No, co jim na to říci - vloni tam byla paní hospodářka, která je hlídala a řídila, letos tam vládne tato dáma. Jestli se to nezmění, tak nevím, co budeme dělat - jídlo jí do školky nosit nemůžu a kvůli práci nestíhám být pokaždé před obědem doma .ARULKO, jestli nahlédneš - jak jste to vyřešili s Kryštofem? Smíš mu něco dát do školky s sebou? |
| Máca | 22402 |
|
|
26.11.2009 14:00:18
ahoj holky,
jdu vás jen rychle pozdravit, skolila mně třetí angina za 6 týdnů, tak jsem dost negativní, musela jsem zrušit hromadu věcí, na který jsem se těšila, jsem slabá jak moucha a honza v pondělí letí pryč (ten absolvoval anginy 2) a já tu budu týden na kluky úplně sama, což v tomhle stavu bude asi veselý... a to se můžu jen modlit, aby tahle angina byla poslední, mívala jsem i období, kdy mně to pronásledovalo až 2 měsíce v kuse, to bych už asi v mým věku znova nepřežila (a hlavně bych to nepřežila psychicky) naštěstí kluci jako zázrakem drží, tak doufám, že když vydrželi do te´d, kdy s honzou dobíráme antibiotika oba, tak už snad vydrží... lili, tobě držím palce, ať se tam ta princezna moc neparádí a vyběhne ven jako matouš ![]() marti m., taky jsem měla kluky týden doma, šímu mi vrátili ze školky s rýmou a pak už jsem stejně neměla sílu ho ani oblíkat a vozit ho tam, a řeknu ti, že až když je člověku blbě, tak teprve vidí, jakej jsou ty děti záhul a kolik je na to potřeba síly, co? co se dědickýho řízení týká, tak tam hraje velkou roli tátova dcera z prvního manželství, s níž mám jedinej normální vztah z rodiny já, takže jsem v podstatě černá ovce.. navíc si myslím, že každej by to chtěl mít rychle za sebou, ale v podstatě to není možné, právě vzhledem k týhle "komplikaci".. ono je to prostě složitý, ale fakt je, že se mi to moc nechce řešit tady, to jen pro představu.. a zdravím martinu s madlenkou, tebe jsme tu opravdu dlouho neviděly |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.