Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
22.11.2009 22:14:05
to je neuvěřitelné, ne? Pokaždé stejně.... Nebo si teda aspoň mlhavě pamatuju, že vždy jsi rodila buď na čas, nebo po termínu. Ne?
![]() Pokud jde o nemoci, tak kluci jsou po týdnu doma fit (a já mám nervy v kýblu ), zítra jdou do školky a do školičky a je tu asi hnusné, ale už se FAKT těším, že budu aspoň chvíli sama. Ráno musím zajít do práce, ale pak si asi doma sednu k televizi nebo budu čučet do blba. ![]() No ale teda dnes navečer nemoc sedla na manžela, měl teď docela pracovně náročný týden a poslední dva dny kvůli nějakým akcím chodil domů ve 2 ráno, tak asi i díky únavě ho bacil sklátil. Před chvílí se vypotil a odkráčel spát, tak uvidíme zítra. A já se jdu pro jistotu opět nadopovat nějakými probiotiky. U nás chřipková epidemie kulminuje od minulého týdne, ovšem hlavně mezi dospělými a ve školách. Ve školkách to proběhlo dva týdny předtím. Když jsem v pátek Ondru telefonicky omlouvala, tak učitelka říkala, že už je snad po všem a jsou téměř komplet. |
| Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 | 21758 |
|
|
21.11.2009 23:19:02
Ahoj holky,
dodatečně přeji zdravíčko Timonkovi od Arulky !!! at je spokojeny a veselý. Lili, držím palce co to jde !!!! at je porod jako po másle a brzy se dočkáte princezničky !!! :o) Ti čtyři mušketýři ji ochrání vid ? :) u nás se ted taky marodilo, i manžel byl doma na atb, v pondelí se rozhodne, podle počtu deti ve škole, zda ředitelka vyhlásí chřipkové prázdniny. U Amálky bylo ve ctvrtek 10 deti z 25. Tak to taky pekne "padá" Dárky nakupuju zlehka, dnes jsem byla Amálce pro golfky na panenku. Tuhle si hrály holky s panenkama a Zofka zabrala ten jeden kocárek, co tu je a Amča byla bez ... Zofka vymýšlela různé varianty jakože bedna s provázkem ... Amča je takovej dobrák, že to vzala. Jinak si holky přály od Steffi ala barbin tu panenku, co má miminko v bříšku a miminko se dá i vyndat z bříška. Tak jsem dvě odlišný maminky nechala koupit moji segru. A holky ještě toužily po botech pro barbošky, tak dostanou dve sadičky různych botek a kabelek :o))))) Vlivem školy na Žofku si holky často hrají na školu, tak mi přišlo jako dobrej nápad koupit kus tapety černy jako tabule /i je to tak prezentováno, že je to na křídy /, tak dostanou roličku 45x100cm černé tapety a křídy od SES firmy ještě chci ulovit. Ty křídy nemají dělat binec :o) Pak vyšla moc pekna knížka o etiketě pro děti - název uz si nepamatuju, ale neco "s drakem" ... jsou tam pohádky a pak otázky kontrolní a různá zamyšlení k diskuzi s dětma. A knížku O Clovíčkovi :o) jako byl ten Večerníček. Jestli vše dobře dopadne, tak pojedeme po vánocích na hory zas s partou rodin, tak dárky nepřeháníme, užijem si snad týden na horách. Holky už ve čtvrtek zkoušely jejich lonske lyzarske vybaveni (z druhe ruky, ale hlavne ze jezdí :o)))) to je asi tak vše, mejte se |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
21.11.2009 13:21:56
se mnou to vypadá zajímavě
![]() Zátka odešla, otevřená na dva a porod nikde Poslíčkuju každý den několik hodin a kolem půlnoci se to zastaví, si dává na čas-evidentně čeká až bude slunce ve střelci![]() |
| Fasola | 24539 |
|
|
21.11.2009 10:14:18
díky moc za rady o ebay
.Marti - mobily jsou bez podmínek, prostě jen stroj. Už mám mobilů 9, hrála jsem i na R mobilu a vytáhla jsem i SIMkartu ze zabezpečovačky, na jednu simku smíš vyhrát pouze 3ks. Jsem prostě gembler . Ale teď už to je dost těžší, hraje hodně lidí. Předtím mi stačilo odpovědět do 1-2min, teď to je o sekundách.Lili jak to s tebou vypadá????????,, jsme zvědavé |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
20.11.2009 16:52:36
jeste jsem chtela dodat, ze na ebay nakupuju hodne, vetsinou na anglickem a americkem ebay, s placenim pres Paypal jsem nikdy problem nemela.
Hezky vikend preju! |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
20.11.2009 16:51:35
Ahoj holky, chci Vás moc pozdravit, dlouho jsem tu nebyla.
Arulce moc gratuluju k miminku. Byla jsem zavalena praci a vecmi kolem, ted je to o neco malo lepsi, protoze uz zase jen pracuju . Muj sestihodinovy uvazek je sice zhruba osmihodinovy, ale nestezuju si. Jinak se mame dobre, holky tedy jsou ted obe nemocne, ale uz je jim lip. Darky jeste nemam, holky ale uz "napsaly Jeziskovi" - Madlenka dokonce k popisu i nalepila obrazky, aby se Jezisek trefil ![]() |
|
|
20.11.2009 15:08:09
jsem řešila přes MMB. Už mám vše podstatné doma. Ondra dostane Lego Duplo letadlo - v obchodech stojí 2 200, na MMB bylo za 1 800 s poštovným.
Kromě toho si Ondra vyžádal "policajtskou masku" a ještě dokoupím nějakou knížku a toť vše, letos jsme se i vzhledem k ekonomické situaci dohodli, že bude Ježíšek střídmý.Pokud jde o ebay, párkrát jsem tam hledala, ale nenakoupila, nepodařilo se mi aktivovat PayPal , ale existuje v Česku na webu firma, která zprostředkovává vydražení zboží na ebay i se zasláním. Adresu teď nevím.Ještě pro srovnávání cen doporučuji web Heureka.cz, tam se dá docela dobře srovnávat. No nic, Matýsek si dal hodinu spaní a vstává, tak musím, to jsou zákony schválnosti, vypila jsem si kafe a hotovo. Jo a Ondra byl jako mimčo spavý, ovšem to, co předvádí teď, nechápeme nikdo.... Když ho ráno necháme spát, tak klidně spí i do půl 11 , tím pádem samozřejmě přes den nespí a večer pak jde spát s Matýskem normálně ve 21. A ráno opět do 10. A to ho už pak budíme. Teď jak byl doma, tak to tak bylo každý den - a nesouvisí to podle mě s nemocí, už čtyři dny je v pohodě.Co mě ale zneklidňuje víc , je to, jak se hrozně potí. Stačí chvíli skákat na trampolíně a už má mokré vlasy a tričko. Přesně tohle taky bylo v prvopočátcích jeho podzimní nemoci - lítal, "zmokl" a pak prochladl. Ovšem co s tím pocením dělat, opravdu nevím. |
|
|
20.11.2009 15:00:11
Lili, já už jsem myslela, že bude poporodní zpravodajství.
![]() Fasolo, s těma mobilama je to tutovka? Jen jestli ti pak někdo nebude volat, že sis vysoutěžila postup do nějaké dalšího finále a máš si pro ně osobně přijít na nějakou prezentaci. ![]() Ty jmenovky na ruku... výborný nápad. To mě zatím nenapadlo. Máco, dědické řízení je humus. Nějak z tvé řeči cítím, že to navíc nebude o tom, že nikdo nic nechce, jen to mít za sebou :-(, tak to hodně sil. Arulko, moc gratuluji k Timonkovi. Jízdní kolo pro Ondru máme 16-ku. Jinak u nás doma teď takové na prd, kluci byli nemocní, vylízali se z toho a do týdne znovu, takže sedím doma, teď už týden s oběma, manžel chodí buď v šest večer, nebo teď dva dny po sobě pro změnu nepřijde vůbec, protože má práci mimo... A já do toho normálně doma pracuju. No nic, tak aspoň vím, že to prostě jde. Ale mám už docela ponorku. KOlikrát už mi vadí, když Ondrovi pětkrát za sebou spadne nějaká věc na zem. ![]() Jak tady Skramuška psala o tom, že Adrian už ve věku Isabelky běžně spával u babičky... musela jsem se zasmát, protože u nás je to taky tak. Jen s tím rozdílem, že babi prostě o Matýska nemá zájem. U Ondry, to manželovi dotčeně brblala, že děda s ním může být a ona ne.. no ale Matýsek, to je jiný případ, ten by to "nezvládl" - jak tvrdí. A nejde jen o spaní u ní, ona když už se vůbec o někoho z kluků přihlásí, tak zásadně jen o Ondru. Manželovi už jsem řekla, že jsem proti tomu, protože oba kluci už jsou na sebe docela fixovaní a koneckonců i pro mě je lepší mít je doma oba, když si pohrají spolu, než jednoho odvézt k zabavení babičky a pro druhého složitě hledat další a další zábavu, kterou mu ostatně musím stejně hledat každý všední den znovu a znovu. ![]() Jinak v té práci to vypadá, že možná jí dám přednost před mým "běžným" zaměstnavatelem. Mj. je šéfová vstřícná pokud jde o úvazek, takže bych naplno mohla nastoupit až po prázdninách, kdy Maty nastoupí do školky, a nebudu muset látat prázdniny, jak se dá. |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
19.11.2009 1:11:12
A jeste - ne kazdy prodejce akcpetuje Paypal, protoze placeni pres nej, je pro tebe zadarmo, ale prijemce z toho odvede poplatek paypalu ve vysi 3,5% z castky a uz se mi stalo, ze to nekdo nechtel /reseni bylo nabidnout castku o tech 3,5% vyssi a pak to slo/. No a placeni klasicky prevodem vyjde docela dost.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
19.11.2009 1:08:10
Fasolo, taktez nakupuji na ebay a platim pre Paypal. Ale doporucuji predem spocitat postovne, jestli se ti to pak jeste vubec vyplati, pripadne pri posilani z USA bys mohla platit jeste clo a DPH, pokud by cena VCETNE postovneho presahla nejakou castku /nevim ted jakou, ale moc to neni, tusim neco kolem 3 tisic/. Nakupuji dost na Nemeckem ebay a tam se to, co kupuju, vyplati urcite.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.