Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LENKA+K+K | 1778 |
|
|
18.11.2009 17:58:36
Fasolo - Na Ebayi nakupuju už mnoho let, platím vždy Paypalem (akceptuje většina prodejců) a s dodáním - záleží na konkrétním prodejci, každý má uvedené do jakých zemí posílá ...
![]() |
| Fasola | 24539 |
|
|
18.11.2009 17:55:34
Holky nakupovaly jste už na ebey.com nebo tom německém? Jak jste platily a byl problém se zasíláním do ciziny?
Obměňuju šatník, doplňuji doplňky, sháním kabelku k botám a venku přece jen vycházejí levněji. Nástup do práve se blíží |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
17.11.2009 21:36:35
Fasolo, gratuluju k telefonum
![]() Wal - Nintendo je na hrani her, sama tomu nerozumim vubec ,ale je to pro deti, davaji se tam ruzne hry a na dispeji se to ovlada tou tukaci tuzkou. Ada si to pujcuje od Kiki a libi se mu to, tak chce mit vlastni. Vice info je tady http://www.nintendo-dsi.cz/ |
| ivaxx | 44192 |
|
|
17.11.2009 15:54:35
Wal - blikací rohy - v karnevalových potřebách např. http://www.masky-karneval.cz/0,31,Mikulas.html
vím to, protože jsem na ně narazila, když jsem hledala korunku pro princeznu (jedno ze 4 Nelinčiných přání) - a nesměla to být čelenka, ale opravdová korunka. V tomto obchodě ji mají :o). |
| Fasola | 24539 |
|
|
17.11.2009 8:33:03
Wal to že rekonstruujete je přece úžasný, když si vezmu jak dlouho jste paprovali, tak tenhle posun je jednoznačně pozitivní
![]() A mobily už mám 4 Už hraju z Radkového - teda budu hrát zítra, dneska je to zbytečné, je hodně lidí doma tak je to nereálné. Ty tři už jsem udala, kamarádce a švagrové, takže o další se nebojím. Taky mám odkazy na Dětské domovy, a raději bych dala dala dárek konkrétnímu člověku než jak každoročně posíláme prachy nějakým nadacím.Dnes jedu nakupovat do Polska šatník, těch chybějících 5let doma je vidět |
| Walerie | 20776 |
|
|
16.11.2009 23:09:39
Ivaxx, ale aspoň máš už ty dárky doma!
Já se v tomhle z naší E. asi picnu, neb ona to co by chtěla mění!!! Včera si nejvíc přála takový ty blikací rohy na hlavu, šílenou blbost co viděla v televizi v superstar, jak měly holky v hledišti na hlavě. No u nás s přáníma prostě paráda. ![]() Jo a vůbec nevim, kde se ty blbý rohy dají koupit. ![]() Jinak myslím, že by ráda dostala lesky na rty, takový ty malý od lancome. ale fakt nevim, jestli jí je mam dát. Skramuško, nintendo ani nevim co je. Jsem v tomhle asi trochu zaostalá. Spiderman a tak u nás neletí, ale tohle máte dobrý, že ví co chce. No a pro Belinku něco krásně zabalenýho do šustivýho papíru. Tam to máte ještě jednoduchý. ![]() Fasolo, ty mobily to je fajn, ale já vůbec nevim komu bych to dala. V rodině jsme mobily podarovali skoro všechny už v průběhu roku. Buď ráda, že máte rekonstrukci za sebou. My právě probíhající a už aby byl konec. Navíc nesnáším situace, kdy hned musím řict co z výběru chci apod. do kterých jsem stavěná. Každej stejně tvrdí něco jinýho, ale jinak po pravdě tohle u nás na mě neleží. ![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
16.11.2009 22:44:58
Ničko - nakupuji přes MMB - většinou to vyjde levněji než z obchodů, kvůli nízkému poštovnému. Občas něco na aukru. Vloni jsem kupovala něco u mihaj.net.
Přiznám se, že letos nám také Ježíška přinese internet. Nemám ani čas, ani sílu někde běhat a shánět. Pominu-li fakt, že si Hynek přeje Lego, které se už x let nevyrábí (ale už je naštěstí sehnané , tak jsou oba dost skromní. Kamarádky syn nadiktoval mamince A4 přání a prý ještě bude pokračovat. Já spíš vymýšlím, co jim přidat - každý si přál 4 věci a 2 zabraly babičky (doslova - poté, co já je po netu sehnala, doběhla na poštu a tajně přinesla domů). |
| Fasola | 24539 |
|
|
16.11.2009 15:16:17
Dneska ráno jsem narazila nahodou na diskusi Mimi bazaru http://www.mimi bazar.cz/diskuse.php?forum=702, kde si holky radily odpovědi na nějakou soutěž o mobil. Tak jsem se registrovala taky a začala sms-kami odpovidat, stalo mě to zatím 6x9Kč a mám vyhrané 2 mobily, za 50 min. se dozvím jestli jsem vyhrála další .....poslední. Protože na jednu simku se může vyhrát pouze 3 mobily.
![]() Mobil sice nepotřebuju, ale za ten adrenalin to stojí Holt budu mít darečky na vánocehttp://www1.t-mobile.cz/web/cz/vanoce A Škramuško, můžeš za to ty, protože jsem koukala na MMB na ten odkaz na náramky ![]() |
| Nička | 20991 |
|
|
16.11.2009 13:29:26
zdravím po delší době, nestíhám přispívat, ale čtu vás. holky, poradte mi, kde nakupujete hračky a dárky přes internet? předpokládám, že jste v tom mnohé zběhlé
já to vzhledem ke své nové práci budu asi muset letos řešit tímto způsobem. díky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.