| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 17166  [Dalších 16796 >>]
Pole levandulové 23006
16.11.2009 12:22:33
Fasolo, jmenuje se to Infoband a najdes je pod timhle na MMB. Treba tady http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=25683758&tab=6
Adrianovi ho nedavam, protoze ten je tak ukecanej, ze nepovi jen to, co nevi, takze na sebe napraska adresu i telefon, ale pro mensi deti je to urcite dobre, pripadne jsem o tom uvazovala, kdyz jsme jeli do ciziny, kde by jeho skolkova anglictina asi nezabodovala :-)
Fasola 24539
16.11.2009 10:40:35
Wal - my kupovali Adince kolo na jaře a taky jsem to tady dost řešila. Chěla jsem lehké, dobře ovladatelné kolo, aby ji chytla cyklistika jako nás a mohla s náma šlapat.
Nakonec jsme koupili nejlehčí kolo na trhu Author Stylo
http://www.author.cz/kola/katalog/&cid=2554&pid=610054
7kg existují jen dva, náš Author a pak Specialized, oba kolem 4,5tis. Ostatní jsou většinou skoro 10Kg, a to už je velký rozdíl, když Ada má 17kg/104cm.
Ten Autor se nám líbil víc pohledově, vypadá jak opravdové kolo, ne tak "dětsky"
Zadní kolečka jsme vůbec nekupovali, nejdřív "běžel" R za Adou, a když nekouká tak ji pouší, a ona v pohodě šlape. Bohužel na kole jsme byli min. rok tak 4x. Utěšuju se že tento rok už to bude lepší, skončily nám práce na baráku, takže se končně začneme věnovat dětem ~f~

A představa jak se mi ztratí dítě, no brrrrrr. Ani jsem nevěděla že existují nějaké náramky. A taky mě vůbec nenapadlo jakkoliv instruovat Adu. fakt mi připadá že jsem ty poslední 2r nějak zaspala.......
Pole levandulové 23006
15.11.2009 23:16:01
Wal, diky za pochvalu Belinky a mas samozrejme pravdu, z miminka uz v ni neni skoro nic. Ale zase je s ni legrace, je takova docela upovidana a bohuzel taky docela mamanek a tatanek, k babicce jde jen na chvilicku a v doprovodu Adrianka, ktery na ni hodne plati,to je jeji jistota.
Ada byl v jejim veku u babicky i pres noc, ale ona ani omylem, pricitam to teda hlavne kojeni. Mela uz by jist prikrmy, ale nechce je, vzdy do ni dostanu tak tri lzicky a jeste jen neco, tak doufam, ze se casem rozji, u Adi jsem tohle neznala, ten jedl a ji dobre.
Chodime plavat, k vode ma vztah stejny jako Ada, tj velmi kladny, neboji se a nevadi ji, kdyz ji potopim, tak mam radost, ze ji to bavi.

K vanocum bude pro Adu hlavni darek Nintendo, preje si ho, videl ho u holek od Lenky a nadchlo ho, tak budou moci hrat i spolu. Jinak chce nejake male Lego, Star wars ho ted bere a nejake Bionicly. A pak samozrejme nejake veci se Spidermanem, to ho drzi uz docela dlouho a hodne.
ivaxx 44192
15.11.2009 19:01:36
Geomag máme sice jen 2 maličké sady, ale je bezvadný. Bere však jen Hynka, ne Nelinku. Ta teď naprosto zbožňuje Popelku, takže vánoce budou v tomto duchu.
Přiznám se, že to není moc můj šálek čaje, raději vybírám stavebnice pro Hynka, ale zase mi je líto jí nedopřát to, po čem touží.
Jinak ze stavebnic je ještě bezvadná PONNY - dřevěné tyčky, kola, ze kterých se postaví funkční koloběžka, vozítko, jeřáb. To se naštěstí líbí i Nelince.
Walerie 20776
15.11.2009 18:47:53
Lenko, díky moc.

Tak já kouknu na tu 16 kolo a jsem ráda, že ten geomag má u Vás odezvu. já to objednala včera v noci na základě referencí z netu.:-)

Co budete dávat dubňátkům pod stromeček?
LENKA+K+K 1778
15.11.2009 18:45:13
a ještě - Arulce alespoň zpětně gratulujeme k narození Timonka ... hodně štěstí a zdraví ... ~x~
LENKA+K+K 1778
15.11.2009 18:44:32
Walerie - tak jestli měří 111cm, tak určitě 16". Kikča má Specialized a je docela fajn. Před nějakou dobou se tady na diskuzi kola řešila, takže pokud by se ti chtělo listovat, tak můžeš hledat ... ~;)

a k Geomagu - máme doma, obě holky si s ním rády hrají a mě to taky baví ... ~R^
Walerie 20776
15.11.2009 18:36:12
Já jsem teď zjistila, že máme to Ravo nejmenší. Jenže jí se nějak nezdá a pořád si něco vymýšlí.:-( Jako že nemá brzdu na řidítkách a tak.:-)

tak nevím. a čas letí.
Walerie 20776
15.11.2009 18:30:21
Ivaxx, díky moc, podívám se na to.
Myslím si, že Esterka měří asi jenom 111 cm, takže to větší asi nepůjde. kouknu na to.

Holky, znáte někdo geomag?
ivaxx 44192
15.11.2009 14:34:51
Wall - jak je Esterka vysoká?

Slušné kolo, aby se na něm dalo jezdit je 20" Author Cosmic nebo 20" Ravo Racing SM 20 (to má od jara po Hynkovi Nelinka) - má to už přehazovačku a skutečně se pak už dají dělat výlety, ale je to pro dítě tak 112-115 cm vysoké. Navíc váhu mají stejnou jako běžné 16" kola (cca 9.5 kg).

16" lehké dělá Specialized nebo Author.

[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 17166  [Dalších 16796 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.