Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Walerie | 20776 |
|
|
14.11.2009 17:18:58
Skramuško, koukla jsem do deníku na Isabelku a musím ti napsat, že je náádherná a děsně podobná bráchovi. Máš krásné děti.
Jenom mi přišlo, že už nějak hodně vyrostla a je to pořádné batole, z miminka už tam moc neni...nějak ten čas letí rychle.![]() |
| Walerie | 20776 |
|
|
14.11.2009 17:15:15
Ahoj holky,
nedáte mi tip na kolo pro Esterku? Chtěla bych ale nějaké už "pořádné", aby nebylo těžké apod. Já se v tom vůbec nevyznám, ani jako rodina na kolech moc nejezdíme, jenom na chalupě, ale chtěla bych, aby se Ester na tom kole naučila jezdit. Na kole jezdit neumí a nechce si za žádnou cenu nechat sundat ty zadní kolečka. Ona kolo se zadníma kolečkama už sice má, ale takové to pro mrňata, mám představu kola ala dospěláckého. Poraďte, vím, že tu na kolech jezdíte. Ivaxx, to ztracení muselo být na infarkt. Mně zase dělala Esterka kolem druhého roku schválně to, že mi třeba v hypermarketu utekla a začala někde křičet, že se ztratila a hledá maminku...a lidi jí tam uklidňovali a hledali s ní maminku, Ester úsměv od ucha k uchu...a já vždycky na mrtvici, protože jsem se třeba jen otočila, že nandám pěčivo a už byla pryč. Ale u ní to byla hra, ovšem mě nebavila. ![]() |
| Máca | 22402 |
|
|
9.11.2009 20:11:54
ahoj holky,
tak zdravím taky po delší době, nějak nebylo kdy za váma zaskočit.. v první řadě moc gratuluju arulce k timonovi, a´t vám roste ve zdraví a dělá jen samou radost tobě, martinovi i sourozencům ![]() fasol, teda fotky jsou nádherný, jsem na tom jak vojtami, taky mně čína nikdy nelákala, ale ty fotky jsou prostě boží.. a ačkoliv jsem z prahy a do zoo chodíme často, tak červenou pandu jsem taky ještě neviděla ![]() ivaxx, ten zážitek je děsnej.. my když vyrážíme do takovýho davu, což se nám stane spíš omylem, tak šímovi píšem číslo fixem na ruku, případně, když je to hodně zlý, půjčujem mu honzův mobil kde ví, co má zmáčknout za číslo, aby se dovolal mně.. případně jak to má zvednout, kdyby to zvonilo.. ale zatím jsme to naštěstí taky nevyužili, ale uznávám, že se dvěma dětma je to hodně náročný a sama s nima na davový akce zásadně nechodím, prostě maj smůlu.. lili, to bude hele jak se říká u nás doma prd prd a ratata wal, dík za optání, už to bylo lepší, i když teda snad každej den mám chvilku, kdy se mi zamlží oči ještě teď, ale zvládala jsem to jakš takš, taky proto, že jsem začla tak trošku pracovat a to mně drželo nad vodou, ovšem teď je na řadě dědický řízení a to vypadá na pěknej masakr, takže jsem z těch sraček s odpuštěním ještě nevylezla.. ![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
9.11.2009 14:07:06
Terinko - já ty infonáramky znám a chtěla jsem je už dávno pořídit. Tak se k tomu konečně dokopu. Fakt ale je, že tomu, co se stalo by nezabránily. Jen by byla naděje, že mi někdo zavolá.
|
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
9.11.2009 12:08:09
Ivax, to bych byla na mrtvici. Musely to být příšerné nervy.
![]() Lili, já myslela, že rodíš v pohodě. Já jsem kvůli komplikacím šla na plánovaného císaře. Přesto bylo opět komplikací tolik, že nevím, který porod byl nejhorší. ![]() |
| Terinka+2 | 24073 |
|
|
9.11.2009 9:31:37
Jo a Lili gratulace k holcicce :) snad uz to napopate vyjde, vid?
|
| Terinka+2 | 24073 |
|
|
9.11.2009 9:29:41
Ahoj holky po dlouhe dobe,
predne blahopreji Arulce k Timonkovi, at jste oba zdravi a mate se krasne. Je to moc zajimave jmeno a ne uplne caste a moc hezke! Ivaxx s tim ztracenim je to sila, my poridili pro jistotu "ztracenky", kluci tedy vetsinou na davove akce nechodi, protoze to nemusime, ale pro jistotu kdyz nekam jdeme, davam jim to na ruku - je to takovy vodotesny rozepinaci naramek, kam se da napsat cislo telefonu a jmeno ditete. Danik zna jmeno i adresu, ale ten telefon jsem jim tam napsala popisovackou na CD a meli to i v bazenu a v pohode. Maji je jednu holcici ruzovou s princeznama, to se nas netyka a jednu s autama klucici, takze to je i "parada". dost se nam to osvedcilo, ale nastesti to zatim nebylo potreba. jsem rada, ze to dobre dopadlo, to bych mela asi nervy v.... |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
8.11.2009 16:07:48
Ivax, to zni desne. My teda s detma podobny radovanky vynechavame,davy nesnasime ani jeden. Ale pokud uz jdem nekam,kde vic lidi je/naposled pout u nas na Brevnove/, vzdy si s Adou domluvime, kde na nas ma v pripade ztraceni se pockat -treba tady bylo stanoviste zdravotniku a ukazovali tam sanitku a jeji vybaveni, bylo tam videt odevsad. Ale Ada se nas drzi, tak jsme to jeste v praxi nezazili.
Lili - drzim palce na hladky porod, ale myslim, ze na popate uz te snad nema co prekvapit,ne? |
| ivaxx | 44192 |
|
|
8.11.2009 14:35:59
Arulko - moc gratulujeme k miminku! Ať se vám dobře daří.
Lili - držíme palce . Stejně to holčička bude mít prima - obletovaná 4 brášky .Omlouvám se, ale potřebuju se vypsat - byla jsem dnes s dětmi na Velké Kunratické. Děti si proběhly každý svou trať, šli jsme už domů, zastavili u stánku a najednou koukám, že mám u sebe jen Hynka a Nelinka nikde. Tak jsem začala volat, běhat okolo - nic. Nikdo si nás moc nevšímal - Hynek brečel, já na pokraji hysterie. Pokoušela jsem se domluvit s pořadateli, zda ji nemohou vyvolat a odchytit - a překvapilo mě, jak byli bezradní - prý ji vyvolají u tratí, jenže odtamtud už jsme byli tak 400 m daleko. Policie nikde. Když už jsem telefonovala s ředitelem závodu, tak přiběhl nějaký pán, že viděl nějké malé dítě odcházet ulicí s nějakým pánem. Tak jsem předala půjčený mobil, řekla, že popis poskytne Hynek a letěla jako blázen udaným směrem - na konci té ulice jsem nakonec opravdu našla Nelinku - naštěstí ne samotnou s cizím pánem, ale s celou rodinou s kočárkem. V životě jsem se tak nebála. Oni se z ní snažili dostat, kde viděla maminku naposled, ale prý to moc nešlo - sama ušla cca 300 m - kupodivu udržovala i směr k našemu autu. Víckrát už s nimi sama do takové mlýnice lidstva nepolezu. Nelču si budu hlídat snad na vodítku - to už bylo podruhé, co takto sama odešla - prý si myslela, že jsme odjeli bez ní . Celé to trvalo tak max 10 minut a mě to připadalo věčně.Co říkáte vašim dětem, že mají dělat, když se ztratí? Já jim neustále opakuju, že minimálně se mají zastavit na tom místě, kde zjistí, že mě nevidí a začít řvát a volat. Hlavně s nikým krom policie neodcházet, jen říci své jméno. Přesto, že tyto instrukce slyšela už 10x to prostě neudělala. No nic, přeju hezkou neděli a děti pod dozorem. |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
7.11.2009 13:38:43
Fasolo-dík za fotky
![]() Arulko - moc, moc gratuluji, na netu jsem strašně málo, tak jsem to nějak ani nezaregistrovala-kdyžtak mi pak pošli mailem datum a míry do tabulky ![]() Jaký to bylo??rychlovka??Já mám z porodu hrozný bobky, se divím, že jsem do toho po páté šla ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.