Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
7.11.2009 11:06:42
Ahoj Arulko, a co fotecka, bude??? Jsem zvedava na miminko, to nase uz zadny mimi neni...
|
| Arulka 04/05+03/07+10/09 | 27318 |
|
|
7.11.2009 10:27:23
Ahoj, všechny zdravím a moc děkuji za gratulace.
![]() |
|
|
4.11.2009 1:47:19
Wal - stale kojim, stale plne
Bela tak nejak nechce prikrmy, doufam, ze ji casem premluvim. Pozitri jdeme na ockovani, tak uvidim, jak vyrostla a pribrala. Je hrozne hodna, s Adou jsou sehrana dvojka, on ji chrani /i kdyz vlastne neni pred cim/, ona k nemu vzhlizi, je legrace je spolu pozorovat. Vlozila jsem do alba jeji aktualni fotky. |
| vojtami | 21287 |
|
|
3.11.2009 22:52:11
Arulko, taky moc gratuluji k narození Timona. Ať se mu na světě líbí a je spokojeným miminkem. Těšíme se na fotky
![]() |
| Walerie | 20776 |
|
|
3.11.2009 22:47:33
Už jsem tu delší dobu nebyla a vidím, že diskuse mírně upadá.
![]() Dejte vědět jak se máte, co nového. Arulko - veliká gratulace a hodně zdraví do života!!! ![]() ![]() ![]() Fasolo, fotky jsou parádní! Těším se na další fotky a nějakou reportáž. Moc mě to zajímá. Mně se vrátila ségra z Iránu, takže má taky plno zážitků z cestování. ![]() Nicméně prý hlavní město Číny už začíná pomalu vypadat jako New York. Ti co jsou o krok napřed se už učí čínsky. ![]() Skramuško, co miminko? Pořád kojíš? Máco, a co ty? Už je líp? Martino1973, gratuluju k práci. Doufám, že jsi spokojená. |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
3.11.2009 17:05:43
no FAsolo, ty fotky jsou super, hlavně ta čínská zeď mě dostala - ona se vždy fotí z nějakých jiných úhlů, ale tady opravdu vyniká to neuvěřitelné kopírování horského terénu. Super, jako do časopisu. Řekla bych, že asi máte dost dobrý foťák.
Nebo ruce. ![]() Arulka rodila? A kdy??? To moc gratuluju. A co Lili? |
|
|
3.11.2009 0:26:05
Fazolo, zajimave fotky
![]() Jinak jsem zachytla, ze Arulka uz ma miminko, chlapecka Timona. Moc ji gratuluji a Timonkovi preju stastny zivot!!! |
| ivaxx | 44192 |
|
|
2.11.2009 21:22:58
Fasol - fotky jsou moc krásné. Nejvíce mě dostal Budha a ty kalhotky. To jim není zima?! Rodiče, jak je vidět na fotkách jsou docela dost oblečení a dítě má holý zadek
. Mě to připomnělo příhodu, kdy jsme byli v březnu u Jadranu a tam na břehu stáli rodiče v kožichách a děti se cachtaly v moři. Druhý den manžel pravil, že přece, když se koupou změkčilí jižané, on se bude koupat také - vydržel celé 2 minuty ....Ad červená panda - je vidět, že nejste z Prahy - ty jsou totiž ve výběhu hned u hlavního vchodu :o). Ale nejsou pokaždé k vidění. Potvůrky se schovávají. |
| vojtami | 21287 |
|
|
2.11.2009 15:51:59
Neuvěřitelné, vítejte zpět. nádhera
mě teda ta země moc neláká/kala, ale ty fotky jsou úžasné a úplně mě vtáhly do číny....ty holá prdelka nemá chybu ![]() a s tím červeným pandou... to je náhodička, protože zrovna včera jsme si o něm četli s vojtou kraťoučký článek v Méďovi Pusíkovi a vojta se semnou přel, že to není panda, ale liška. a co budeš mít za přednášku? vy jste tam jeli hlavně kvůli té přehradě? a co je na ní tak zajímavého? |
| Fasola | 24539 |
|
|
2.11.2009 14:04:41
Peking: Náměstí Tien an men před Zakázaným městem
![]() Tohle na nás čekalo v hotelovém pokoji v Pekingu ![]() ![]() Prodejce v Chendu: takových tam byly mraky, ať prodávali 10 druhů rozinek, pečené kaštany, batáty, tofu, knihy, plyšáky.............. ![]() A tady je prcek v těch speciálních kalhotech. Bylo moc těžké nějakého vyfotit, jsou moc rychlí Viděla jsem i pár menších kteří pod těmito kaťaty měli papír.plenu.![]() ![]() ![]() Velká čínská zeď - trasa která je normálně na 3hod tu jsme proběhli za polovic, nejdřív jsme furt šlapali nahoru a když jsme zjistili že máme 20 min do odjezdu autobusu tak jsme už bylo zpátky blíž jinou cestou, ale nevěděli jsme jestli tam určitě vede - zvrchu to nebylo vidět, takže jsme se turborychlostí proběhli. Myslela jsem že Radka zabiju a on pak vytáhl z báglu vrcholové pivo, které vezl z ČR ![]() Chendu - Pandí rezervace, užasný nemotorný medvídek. Na video těchto plyšáků jsem spotřebovala ve foťáku jednu kartu. A poprvé jsem se dozvěděla že existuje i červený panda. ![]() ![]() Leshan - 70m Budha vytesaný ve skále v 5stol. ![]() Dlouhá řeka - přehrada 3soutěsky, náše stěžejní destinace. Polovinu fotek z Číny jsme nafotili tady Už si chystám přednášku.![]() Shanghai - neskutečně se rozrůstající velkoměsto mrakodrapů, staví i v noci v přípravě na Expo2010 ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.