| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 17166  [Dalších 16766 >>]
Fasola 24539
2.11.2009 12:33:42
koukám že jsem to tady nějak zablokovala ~v~
Od prijezdu jen peru a uklizím, jsem ráda že naši bandu hlídali ale taky jim všechno dovolili a podle toho to tady vypadá
Včera jsem stihla i posekat zahradu. A jen jsem nahlásila příjezd už se mi zase kupí práce Prachy jsou potřeba, ale chtěla jsem si chvilku "po dovolené" odpočinout
Adinka nechtěla po 3t do školky, ale ukecala jsem ji na to že tam musí zanést ukázat nové darečky. Jen jsme tam přijeli,a ni si nevzpoměla že tam nechtěla
Vyměnili jsme PC, děláme to co 3roky, takže mi tady teď nic nefunguje, pak mi ještě chcipl mobil, tak mám pujčený náhradní po dobu opravy a ten s PC taky nekomunikuje.

Fasola 24539
20.10.2009 8:37:09
Vcera jsme odleteli z Kumningu [Vietnam-Laos hranice] kde jsme travili nekolik poslednich dnu a bylo tam spatne pripojeni na net - www.rodinka neslapala ;-] Byli jsme na skalach a ruznych chramech, nebyl by to Radek kdyby nezvolil chram na 2500m kopci kam jsme si museli vyslapnout pesky ~n~
Dneska jsme byli v pandi rezervaci a skoro jsem zavarila fotak jak jsem natacela a fotila, jsou uzasni ~m~. Zitra se chystame do Leshanu na 70m Budhu vytesaneho ve skale a vecer uz letime do Yichangu a zkusime se dostat na prehradu 3soutesky. Poradaji se tam vylety kvuli prirode, ale nikdo nam neni schopny rici jestli nas pusti do nitra prehrady a do strojovny......proto tam vlastne jedem :-] ~;)
Puvodne jsme chteli dat jeste Shanghai, ale ted menime plany, ze zustaneme jeste ve vnitrozemi, tak musim zjistit co je tady zajimaveho.
Ad technicke detaily: Deti tak 30procent ma pleny, zbytek ty uzasne rozstrihle kalhoty a potrebu vykonaji venku......nebo tak jsem to alespon videla, prcek pridrepnul na ulici, tatinek vyahl noviny a pak sbalil hovinko. Nevim jak je to v obchode ci restauraci.....nevidela jsem. Ale deti jsou tady nadherne - okate [asi se mi hodne styska po mych]. A pomer kluci a holcicky se vyrovnal. v Pekingu jsme byli na turistickych mistech, kde byli i moviti Cinane a ti meli vetsinou kluky, ale prosli jsme i slumy a tam bylo deti a ty holcicky - same ruzove Je Je 14:30, jdu dat kafe a jdeme do Tibetske ctvrti [kde bydlime v hostelu]. Jedine z Chendu se da dostat do Tibetu, tak je tady i plno nakupujicich mnichu....
Arulka 04/05+03/07+10/09 27318
19.10.2009 13:41:39
Držím palce, je to fakt hnus.~;((
19.10.2009 13:41:07
Takový ten klasický štěkot je vzbudil, zní to příšerně a do toho vyděšeně brečely.
ivaxx 44192
19.10.2009 12:14:22
Arulko - a jen chraptěly (to mívá N. často) a kašlaly nebo se i dusily? Mě jde o to dušení, kdy se prostě nemohla nadechnout ani pořádně zařvat a jen štěkala. To už podruhé nechci.
Teď už jen chraptí a kašle. Snad bude už v noci líp.
19.10.2009 11:28:29
Ivaxx, obě moje děti měly laryngitidu a zvládly jsme pomocí homeopatik~;), větrání a čaje z ječných krup.
ivaxx 44192
19.10.2009 10:53:08
Fasol - kde je další zpravodajství?!

Prosím, máte některá zkušenost s laryngytidou u dětí? Nás do včerejška úspěšně míjela, ale asi jsem se tu rouhala, že už jen ten svrab chybí a ona chyběla ještě ona... Nelča se v noci dusila, ale zvládli jsme to s Rectodeltem, oknem a inhalátorem bez pohotovosti - byli jsme dnes u MUDry pochváleni, ale varovala nás, že další noc by mohla být opět stejná ~;((.
Opakovalo se vám to u dětí? Já si dosud myslela, že to nastane jen jednou na počátku onemocnění a když se to zvládne, tak už je pak klid.

Lili + 5 :-)) 28559
17.10.2009 8:46:50
fasolo-dík za reportáž z Pekingu:-)

U nás vše O.K. - žádné nemoci, břicho se hýbe, práce až nad hlavu:-)

Jinak Erik chodí se Sebasťochem do Bujinkanu-moc ho to baví.

MartinaM+Ondra05+Matěj07 21383
16.10.2009 18:25:37
popis Pekingu je výborný - ostatně manžel tam taky kdysi byl a ani on si nevšiml. Ale je pravda, že tam byl na pozvání nějakých pořadatelů šaolínských show, jeho tam vozili po památkách, na běžnou turistiku neměl nárok. :-)
A propos, to by mě zajímalo, jak to tam vypadá v obchodech, restauracích apod., když dětí čurají, kde chtějí. :-)

Koukám, že je nás tady víc, kdo jsme už "dost staré" na mamograf. Já jsem dnes konečně byla pro výsledky, vyčekala jsem si opět hodinovou frontu a naštěstí se dozvěděla, že snímky jsou "perfektní", rodinnou anamnézu sice uznal, ale prý pokud byl výskyt jen u maminky, tak je to dobré. Docela se mi ulevilo. Takže zase za rok, tentokrát stačí jen opět sono.
Potkala jsem tam na chodbě kamarádku, je jí asi 45, čekala tam, že si jde domluvit termín na operaci. Mlátila se do hlavy, že taky mají rakovinu v rodině, měla pokyn chodit na kontroly každý rok, ale naposledy to zazdila, takže jí až za další rok a půl volali, kde je... no a došla a "něco" jí našli. Naštěstí se ukázalo, že je "to" nezhoubné, ale stejně z toho má hrozné nervy a nadávala, že byla hloupá. :-( Je škoda tyhle věci podcenit, pak si to může člověk vyčítat celý život.
ivaxx 44192
13.10.2009 14:14:55
Fasol - tak tohle je nejlepší popis Pekingu, co jsem kdy četla. Kamarádi, kteří tam byli, líčili všechno možné, ale toho, že děti nenosí pleny si nevšimli ~:-D~R^.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 17166  [Dalších 16766 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.