| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 17166  [Dalších 16476 >>]
Máca 22402
5.6.2009 15:10:31
lenny, to je nereálný.. celej spodek je obývák a ten se mi fakt obětovat nechce :) navíc jsme na "obchodně" blbým místě, to fakt ne.. třeba se za ty dva roky něco uvolní a nebo nevím..

to tvoje podnikání zní dobře, gratuluju :-) tady bohužel kosmetička je a vůbec... já bych řekla, že můj hlavní problém je, že jsem nikdy nepodnikala, nikdo z naší rodiny taky ne a já se prostě bojím riskovat.. na druhou stranu, ráda bych to zvládla nějak tak, abych se uživila a měla i dost času na rodinu a proto se mi prostě do práce už nechce... ale zase si neumím představit, že bych hned od začátku uživila nějakou zaměstnankyni.. no prostě je to pro mně takovej velkej vnitřní boj.. :-(
Vínečko 13944
5.6.2009 14:57:42
Máco, a doma bys nemohla objetovat jednu místnost? Teda myslím, že bydlíte v domku nebo ne~d~

Jak mám salon tak jsem si přibrala vloni vizážistiku. Udělala jsem si rekvalifikaci a začala jsem líčit a dělat kosmetické poradenství s kosmetikou Mary Kay. A dnes jsem ve fázi, kdy už šaty jen prodávám-nepůjčuju, protože mi Mary vydělává daleko víc peněz než půjčování. Stále držím shop a velkoobchod.

Máca 22402
5.6.2009 14:35:50
jéé, vojtami a byla bys ochotná mi poslat podrobnější info?? neboj, určitě bychom nebyly ve stejném kurzu, pokud by tě znervozňovala vidina toho, že tě uvidí někdo známej (mně totiž jo ~;) )

lenny, no, úplně jsem se pořád nepustila toho květinářství.. žádný tu není a v okolních vsích jsou v každý dvě a v pohodě žijou.. zaprvý by se mi to líbilo a za druhý si myslím, že kytky jsou něco, co si každej radši koupí doma, než by to táhnul z prahy.. a při pražských cenách a cenách tady si myslím, že bych v pohodě mohla konkurovat všem těm stánkům na metru a podobně .. blbý je, že tu nejsou žádný vhodný prostory a já o kytkách nic nevím ~t~~t~ ale to je vlastně jen detail :-)

s čím jsi začla ty?

fasolo, já myslím, že pro vodní dýmku i pro sebe jsi to naplánovala skvěle ~z~ hezky se bav..

Fasola 24539
5.6.2009 13:43:59
Dneska jsem si DOST otevřela hubu na šéfa zateplovačů, že už to měli mít hotové, takže příští týden mi slíbil že to dodělají.
Střecha je dodělaná, už jsem natřela krovy bochemitem, je tam lepenka, v pondělí dají krytinu. Nejdůležitější je, že už tam nepoteče!!!!! tak jsem si z té radosti otevřela flšku vína....pomalu se navnazuji na pařbičku. A taky jsem ráda že jsem dole, v žádném případě nejsem frajerka která se výšek nebojí, naopak se bojím a proto tam lezu abych to překonala
Transport na akci zvítězil autem, nechám se někým odvézt. Vymyslela jsem si důvod proč nemůžu na kole - povezu vodní dýmku a ta nemá otřesy ráda ~t~

Máco tak motorka je teda něco. To bych chtěla zkusit i já dopělá a bojím se toho....

Ivax - hladovění znamená že nejíš pravidelně - musí se co 3h. Já taky nehladověla a vyžrala jsem se o 11kg, přes den nebyl čas a zasedla jsem k jidlu až večer, jak banda usla. Což je to nejhorší.
A na tvoje cyklistické výkony nemám ~n~
ivaxx 44192
5.6.2009 12:56:26
Vojtami - tak to jsme měli možná stejné lístky - na 9.30~n~. Babička je šla před hodinou vrátit. Užijte si to.
vojtami 21287
5.6.2009 12:55:13
jinak máco, chodím tancovat tady v kralupech

jj, děkujeme. už mám koupený lístek na loď. ale pojedeme jen tu menší trasu 1,5h. ta delší trasa už je pro takové sviště velký zápřah ( 3,5h ).

ivaxx 44192
5.6.2009 12:23:51
Holky, díky za účast. Už má Hynek nasazené ATB, protože mu vylítla horečka (ale jinak je jak na klíček a postel odmítá, což je u něj netypické, většinou rád zalehne) a z ucha mu teče jak z vodovodu (spíš tedy kanalizace). Asi nás podruhé vyndání nosní mandle nemine. Hůř je, že už jsem alespoň zčásti zpět v práci, tak nevím, jak to příští týden dopadne.

Chtěli jsme být tento víkend na Kralupských slavnostech a houby. Máco, Vojtami - jestli tam budete, užijte si to.

Vínečko 13944
5.6.2009 11:44:44
Máco, v čem chceš podnikat? Já začala s novým oborem před 10 měsíci a naprosto v pohodě.
Máca 22402
5.6.2009 9:35:53
leni, tak to jsi mně nějak tak uklidnila, s tím podnikáním.. mně spíš děsí to, že za 2 roky se budu muset vrátit do práce a tam, kde jsem byla, už opravdu nechci, ani vlastně do oboru, vůbec nějak do business sféry se mi nechce, ale pokud chci něco začít, tak 2 roky mi přijdou krátká doba, abych se to naučila, prostě mně to trošku znervozňuje :-(

co se hubnutí týká, no tak já jsem na tom přesně tak, jak jsem vypadala před šimonem, ale přísahám, že jsem fakt v šoku z toho, že nemám o 10 kilo míň, matouš je šílenej drak, schody doma vyběhnu za den tolikrát, že hodina v posilovně se s tím nedá srovnat a prostě nic.. ale jsem na tom jak vojtami, nějak jsem pro tuto chvíli rezignovala... šatník jsem průběžně obnovovala, mám tam hezký kousky a prostě nějak se mi nechce, nemám tu vůli, co dřív, taky jsem holt s těma dvěma dětma a barákem o dost unavenější... abych vypadala jako před matoušem, potřebovala bych dát dolů tak 5 kilo, líbilo by se mi to, ale zas až tak mi nepřekážej, tak holt na to prdím..

vojtami, ty tance zní skvěle, kam chodíš? já jsem vždycky něco takovýho chtěla dělat, ale myslela jsem si, že už jsem stará a navíc potřebuju partnera ~t~ což nemám, teda ne na tanec ~t~~t~

fasolo, teda držím palce, ať už to máte brzo hotový, tenhle stav je fakt únavnej.. a užij si srazík ~v~~t~

leni, no je to malá terénní motorka, prej to nejezdí moc rychle, což mně ale neuklidňuje, protože na týhle motorce to není o rychlosti, ale o skákání terénem a podobně.. vypadá to nějak takhle : http://ostatni.extra-motorky.cz/yamaha-pw-50-detska-kroska-23215.html

ivaxx, teda ty vaše nemoci, to už musí být pro tebe vážně na palici, tak to se drž, já bych z toho teda byla hodně špatná ~;((
Vínečko 13944
5.6.2009 8:05:42
Mitchi, ano, Adam do školy. Už pomalu nakupujeme, abychom to nehonili poslední týden v září~d~ Však Hedvika už měla 4 roky. Holky, to je beran jak vyšitý, někdy s odpuštěním ~o~ Jaká ta je palice~t~

Leni, v čem si podnikala? Já nyní dělám taky pořádek v podnikání, ale nekončím, spíš jen trochu měním. Bez práce bych být nemohla. A zatím to všechno spěje k lepšímu. ~b~
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 17166  [Dalších 16476 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.