Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vojtami | 21287 |
|
|
4.6.2009 23:19:19
ahoj, teda ivaxx, to je hrůza. tak ať jste brzy fit.
lenny, to už jde Adámek do školy jo? to je hrozný jak ten čas letí. hoď nějaké fotky do deníčku..... já jsem se přihlásila na kurz latinskoamerických tanců. právě jsem se vrátila ze své 3. lekce. je to teda záhul. jestli si myslíte že se učíme krok sem a tam, jste na omylu. lítáme po celém parketu z jednoho konce na druhý. začali jsme cha chu. hrozně mě to baví, i když jsem dřevák ![]() ale lepší hodina a půl latiny než hodina a půl v posilovně ![]() tak třeba pro někohoi možná inspirace.. lenko, tys dala dolů 8kg na slendru za měsíc? já jsem si taky hledala jestli je tu jeden a našel se asi 15km od nás. a jak často jsi chodila cvičit? ale prý to není tak, že cvičí stroj za tebe. ale ty cvičíš a on tě jen popohání..... je to tak? já bych taky chtěla zpět svou váhu 55, ale mám přesně o 10kg víc a víceméně jsem rezignovala, stejně jako moje tělo. už asi prostě jsem ho těma dietama docela zhuntovala. zítra máme s manželem 5 let výročí svatby . byla přesně taková zima jako dneska ale byl to stejnak krásný den ![]() |
| Fasola | 24539 |
|
|
4.6.2009 22:22:39
Ivax
![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
4.6.2009 22:11:22
Fasolo - ještě k tomu hladovění. Tak moje tělo nehladoví. A je to na něm holt poznat
. |
| ivaxx | 44192 |
|
|
4.6.2009 22:10:03
Fasol - 35 km? Ty to dáš! Jen už to možná nebude do hodiny...
![]() Ale vážně - jsem na tom podobně, před dětmi jsme jezdili skoro výhradně na cyklo-dovolené (a na vodu) - narvané tašky a 80-100 km v kopcích denně. Občas jsem večer měla žaludek na vodě, ale bylo to fajn. Letos jsme byli v květnu s partou a dětmi na kolech v Podkrkonoší, místo tašek vozím Nelču na tyči a bylo to ubohých 30 a měla jsem v těch kopcích dost. Musely jsme se se sestrou smát, jak to naši manželé mají zmáknuté - ona rvala nejmladšího v sedačce, já tyč (a řvoucí Nelu, že pojede saaaamaaa - jo, to bychom ostatním tak stačily, že) a MM oba v pohodičce se svačinkama v taškách se honili s těmi staršími. Maximálně Hynkovi tatínek pomohl do kopce. V ostatních rodinách to bylo obráceně. Tak jsem na to několikrát upozornila a bylo mi řečeno, že úchyt na tyč je jen jeden a já s ní jezdím častěji (to jo, ale to šlape sama bez tyče). |
| Lenka (Lenka04/05+Lukáš07/07) | 20238 |
|
|
4.6.2009 21:55:48
tak som v pondelok večer spravila kilo hranoliek a otvorila tatarku a s kludom zalesaka sme s manželom pozreli to co chodi na prime s "doktorkou katerinou" a usudila som ze idem hubnut - uz asi desiaty krat od lukaskovho porodu... tak som dojedla tie hranolky ked ich uz tak dlho mat nebudem, ze? No a v utorok som si zase s kludom zalesaka dala na obed svickovu a 4 knedliky...
Rozhodla som sa ze budem chodit do slender life centra na tie stroje co cvicia "za vas" ako som skoncila vysku tak som tam behom mesiaca nechala 8 kg... a budem to kombinovat s aqua aerobikom... neviete kedy je najvhodnejsie obdobie na zaciatok ? ![]() Fasol vy stale prerabate??? no to si dobra s tymi koleckami - ja pri mojich 90 kg som minule preskladavla drevo na chalupe a myslela som ze chcipnem... holky tych mojich 90 kg ![]() Fasol ja som tiez jazdila v pohode pres tehu s Lenkou 45 km denne - teraz by som skoncila u prvej hospody na pive ale ist konecne na parbu a vystavit sa tesne pred tym to by som asi neriskovala ![]() Ivax prajem nech to s tou chorobou u Vas nie je take dramaticke! :-( pimprlata male :-( |
| Lenka (Lenka04/05+Lukáš07/07) | 20238 |
|
|
4.6.2009 21:42:41
Lenka mala pred Lukáškom rešpekt - bola zvyknutá vyhýbať sa mu lebo stále plakal :-(. Tak keď sa sám začal hrať na deke na zemi tak si zaliezla do opačného rohu a bola rada že je kľud a keď začal mrnkať tak mu rýchlo vymenila hračku na hrazdičke alebo mu niečo podstrčila
. Potom jej zjedol kúsok knižky a to pochopila že si musí dávať na veci pozor a tak ostala opatrná - ja som uverila že to zjedol až keď to vykadil... začali spory o hračky ako všade a ako všetci vieme ideálne riešenie neexistuje :-( len to nejako ukočírovať aby ... veď viete sme často sami neprišli o nervy ![]() Potom Lenka nastúpila do školky a to bola lahoda... zase postúpila na rebríčku "dospelosti" a bola zase tá rozumnejšia a učila Lukáška všetko možné. Odkedy sme sa presťahovali tak sme na úpadku s výchovou a s mojimi silami... ale od zari zase nastupi do skolky tu tak sa tesi a ja tiez ![]() Takže si myslím že Skramuška to nemá až také zlé Predsa len máš Skramuško trošku větší vekový rozdiel tak to nebude tak na palici Tolko o mojim vesteckym prognózam ![]() Máco to jako že dostal nejakú mini motorku ten Šíma alebo blbo chápem? Lenka tento rok zvladla konecne jazdenie na kole ale motorka? Tak to by u nás asi ešte nešlo a nemysli si - my holčičku nemáme... lenka z postieľky pre bábiky urobila behom chvíľky super auto... v kočiari vozí šutry a žížaly a najradšej sedí pri potoku a chytá ryby... culíky nechce a čokoľvek na ňu navlečieš je jej to jedno... na stavbe vozí vo vozíku kameny a drevo a najradšej má gumáky najlepšie naplnené do polovičky štrkom a vodou... som jej vravela že si tie nohy zabetonuje do tych gumákov... no tak asi tak naša Lenka a "holčičkovanie" ![]() No a podnikanie? Ako sa to hovorí? V najlepšom treba prestať? Keď sa mi konečne podarilo vypiplať obchod po 3 rokoch tak prišlo sťahovanie a voľba buď ďalšieho prenájmu a podnikanie alebo skončiť podnikanie a zavreť obchod, stavať, a byť u rodičov a pracovať z domu a starať sa o deti... no vidina vlastného bývania ma dokopala k zavretiu obchodu. Chýba mi to ale neľutujem... veľmi túžim konečne mať vlastný domek a manžel bude tiež v kľude keď nám ho postaví ![]() Máco koľko ja mám nápadov - keby si vedela ale teraz keď som doma s deťmi a už fakt tretie neplánujem som rada že som s nimi... je to drina ukrutná ale oni vyrastú a prestanú ma potrebovať - Lenka už teraz dáva prednosť rovesníkom... a tak príde chvíľa kedy bude fain zase všetko rozbehnúť na plno. No zase píšem román ![]() |
| Fasola | 24539 |
|
|
4.6.2009 21:19:47
Ivax - asi to není tolik o cvičení, ale hlavně o životosprávě. Hlídat si to jídlo - svačinky, aby tělo nehladovělo, a nemělo potřebu si hromadit.
Pročti www.f-sport.cz Cvičím 30 min na veslařském trenažeru, pak posilovačku podle Kynychové http://www.hejbejse.tv/on-line-televize/bodystyling Je mi dneska nějak blbě, od žaludku, dokonce jsem si dala i panáka ferneta, což je u mě fakt co říct. Zítra dodělávame střechu, přjede tchán pohlídat Albika, tak doufám že to pujde v pohodě. Už se těším na tu víkendovou pařbu, jsem neskutečně unavená, dnes jsme zase něco bourali, odvezla jsem 8 koleček cihel a jsem KO, potřebuju už odpočinek. Přišla na chvilku kamarádka a potěšila mě, že těch chybějících 11 kg je na mě fakt vidět. Ještě jsem pořád nedořešila jak pojedu na ten víkend - máme každoroční sraz z Výšky - pujčenou podnikovou chatu na celý víkend. A já tam budu i poprvé spát. Auto nechávám doma, tak buď se s někým svezu, nebo na kole. Je to cca 35 km od Ostravy (Žermanická přehrada), před dětmi jsem to v pohodě jezdila, dokonce i tu stejnou trasu, ale teď toho moc naježděno nemám - tak nevím v jakém stavu bych přijela. Abych si pak nedala pivo a nepadla. A hlásím se k tomu co psala Lenka. Albína taky nenutím "umět" to co uměla v jeho věku Adinka. Nočník neviděl, nic po něm skoro nechci, nějaké oblíkání - ha ha Jo, jo užívám si svoje miminko |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
4.6.2009 18:12:33
Ahoj Leni, diky za gratulaci
![]() Holky, mne je jasny, ze idylka nebude vecna, nicmene jedno vim jiste - Ada ma tolik hracek, ze mu na nich zas az tak nezalezi a ochotne je pujcuje vsem detem, co se u nas vyskytnou. Asi je zvykly ze skolky nebo nevim, ale tohle problem neni. Navic uz dlouho mu rikam, ze segra az zacne lezt, tak mu bude vse brat, pripadne bourat, takze informuji s predstihem Ale on si rad hraje sam, tak se zavre ve svem pokoji a Bela bude se mnou, do doby, nez dosahne na kliku A kliky mame docela vysoko...S oblekanim - kazde rano resi, kde ma spidermanove slipy, ponozky a tricko, do skolky na tom trva, ale uz vi, ze pokud si vezme spidermanovou ksiltovku, ja s nim nikam nejdu, jen do te skolky Ale jsou tam vsichni stejni, hned v satne se predhani kluci, kdo ma jakej obrazek, jsou horsi jak holky. A na vlasy Ada vyzaduje kondicioner, aby ho netahalo cesani a beda, kdyz na nej tata zapomene. Je to nas maly metrosexualek![]() Ivaxx - preju vsem brzke uzdraveni, desim se , kdy dojdem do podobneho stadia. |
| Vínečko | 13944 |
|
|
4.6.2009 17:27:53
Ahoj holky,
zase po dlouhé době píšu pár řádků a všechny vás zdravím. Občas vás dočtu, ale nepíšu. Jak se všechny máte? U nás vše stejné. Adam se bude chystat do školy a Hedvika chodí do školky. Učitelky ve školce , ale tak nějak to musíme vydržet. |
| ivaxx | 44192 |
|
|
4.6.2009 16:29:10
Ahoj,
já jsem dneska na dně. Týden děti pokašlávaly, Hynek měl rýmu (následek školy v přírodě), ale jinak OK. Dnes je v poledne vyzvedávám z práce, Nela ve školce sopl až na pusu a hlásí, že dopoledne neměla bundičku na procházce, že si ji nestihla obléknout (a učitelka v naprosté pohodě... - to, že tam v takové zimě, jaká u nás dnes byla zůstane při odchodu viset bunda jí vůbec navadí!). Pak jdu pro Hynka a ten mi řekl, že ho bolí ucho. Zkusila jsem mu to 2 hodiny rozmlouvat (nemá teplotu), že to na mě zkouší, aby nemusel fidlat na housle, ale pak jsem podlehla a vzala ho na ORL. Má ho píchlé. A protože se vrtěl tak 2x. To zase bude díra jako vrata a on má po koupání - minule to hojil 2 měsíce. Navíc jsem mu koukala do krku a vypadá to, že startuje naše další, letos už 5., oblíbená spálová angína... . Penicilíny a pendepony byly na ...Skramuško - také se přidávám k Máce - to správné začne, až bude Belinka krást hračky - my to řešili ohrazenám rohem místnosti - Hynek uvnitř, Nela vně a šmejdila kolem ohrádky a skrz šprucle kradla hračky. Brzy se naučil, že to co chce mít, musí být 30 cm od kraje ohrádky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.