Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
|
|
15.3.2009 19:57:18
Dneska jsme jeli tramvaji a Sabi si sedla naproti bezdomovci, ktery byl dost silne citit a Sabinka rika (a to ona mluvi nahlas):
- Co to tady smrdi? - Nejaky curani? Bezdomovec na pristi stanici vystoupil ![]() |
|
|
15.3.2009 19:45:28
Chtela jsem vam jen doporucit knizku, kterou jsem Sabince koupila minuly tyden a moc se nam obema libi.
Jsou to "Obrazkove basnicky" od Jelinkove a Faltove. Fakt super ![]() ![]() ![]() |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
13.3.2009 12:25:05
Andrej,
jdu si pro radu: )) Elišky učitelka ve školce dělá i kineziologii. Chci to zkusit. U všech kromě manži: )) Já trpěla agorafobií a v lehčí formě furt přetrvává, Eli špatně spí - poslední noce se v noci začně převracet, vzteká se, kope a nic nechce a nechce mi říct, co mám udělat... Maty zas blbě spí od narození, v 16 měsících mám už o spaní v noci jinou představu. Chci se zeptat - když jdu na kineziologii, musím říct přesně JAKÝ problém mám a ten se pak zpracovává, nebo je to obecně? Pak taky jak se postupuje, když tam za děti jdu já? Vím, že jsem se na to už nějak ptala, ale nedovedu si to představit. Nechci bejt předem vynervená z neznáma, proto se chci informovat dopředu: ))) Dííííky |
| Marťa,Míša a Eliška | 36596 |
|
|
9.3.2009 9:52:24
Vici, Míša spal celou dobu dole nyní jsme to otočili a spal tři noci nahoře vyleze bez problémů ale nesleze to se bojí takže jsme vrátili zět a spí dole.
|
|
|
6.3.2009 21:08:07
Vicinku,
mam planu Sabince na jare postel z Ikei koupit. Nebojim se Ikeackych posteli, je to fakt predevsim o matracich a to uvidim, jestli koupim z Ikei nebo ze Zdraveho spani. Andreo, my nastesti v tom novem byte bychom meli ZS hned za rohem - neprechazela by zadnou ulici, takze pokud by uz bylo svetlo, tak bych ji sama od 2.tridy posilala. Akorat ja mam porad ten sen zit v centru v secesnim dome, takze jestli ho zrealizujeme za 3, 5 let, bude asi chodit nekde pres ulice a tam by to bylo horsi. Rekla bych ale, ze od 3.tridy by to melo byt urcite ok. Sousedky dcery dojizdely z Dejvic do Dablic do nemecke skoly a jedna od 3 a druha od 2.tridy samy. No kazdopadne mi je dnes 36 ![]() ![]() a chci se rozhodnout s tim druhym co nejdrive resp. nejpozdeji na druhem zacit pristi leto, takze mimi rano pakovat budu dohromady se Sabi. Odpoledne se budu snazit nalakat k nam babi, alespon 3x v tydnu ![]() |
| vicinka | 24505 |
|
|
6.3.2009 14:58:32
Marti, díky za odpověď. No mně se zdá do panelákového pokoje taky moc mohutná. Spí Míša nahoře nebo dole?
|
| Marťa,Míša a Eliška | 36596 |
|
|
6.3.2009 14:01:15
Ahoj Vici, my máme postel i ikea přesně tu co říkáš. No není špatná ale asi bych už vybrala jinou. Matrace je super,ale dál fakt nevím. Přijde mi né extra pevná. Ale spí na ní Míša už víc jak rok a nic se se nerozbila ale stejně bych si vybrala jinou přijde moc mohutná v pokoji a né právě extra pevná.
|
| vicinka | 24505 |
|
|
6.3.2009 10:00:58
Ahoj,
Minko, pokud se na druhé dítě necítíš, zůstala bych u jedináčka. Já osobně jsem taky na vážkách, ale ještě nemám definitivně rozhodnuto. Holky, má některé vaše dítko postel z Ikei? Myslím tu vyvýšenou Kura. Danča a manžel z ní jsou nadšení, chtějí ji koupit, ale mně se teda moc nelíbí. Jde mi zejména o reference, zda je stabilní, jaké matrace atd. Dík. |
| Andrea + 2 holky | 20023 |
|
|
5.3.2009 23:49:05
Minko,
tak to chapu co myslis, ale treba neteri bude 9 let a porad ji do skoly a ze skoly nekdo vodi... To rano je blby, to je fakt. Manza chodi rano az tak na 9-10 takze to u nas problem nebude. A s oblikanim a jidlem pomoc potrebovat nebude, ted uz se naji sama a oblikne taky (pokud neni leniva). |
|
|
4.3.2009 17:55:03
Protoze ctyrlety dite jeste nemuzes nechat nikde samotny - treba, aby doslo rano do skolky
- budu muset nabalit mimo a odvest Sabinku. Toto by uz u sedmileteho odpadlo. Nebo treba moje osmilete neter uz si sama zaleze do pokojicku a tam si hodinu neco tvori. To u ctyrlete Sabinky nevidim moc realne. Plus jeste se strojenim a jidlem se porad musi pomahat apod.S manzou moc pocitat nemuzu, ten je od sedmi do osmi v praci a vikendy porad neco kuta. Tak Sabku mi pohlida par hodin, ze nekam jedou o vikendu. Jak jsem ale psala, tak u nas v rodine ma 80% lidi vekovy rozdil 4-5 let a nikdo si nestezoval ![]() Naxi, zase za par let uz budes mit oddych a to kompletni. Nam se to protahne na delsi dobu, i kdyz tu sodu budeme dostavat v mensich davkach ![]() Sice si to moc nedovedu predstavit, ale proste kdyz bych moc padala na usta, tak si na nejakou prechodnou dobu sjednam pani na hlidani. Nedovedu si totiz predstavit zase dva roky nevypadnout od deti a babicka dve deti hlidat nebude. To jedine, ze Sabi dam k mymu tatovi a mimi moji mame a mozna tak pul den v mesici bysme s manzelem meli pro sebe ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.