| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 11820  [Dalších 11130 >>]
Naxii M05+ K08 + J16 33633
4.3.2009 10:34:32
Ahojky..

No Míša je fešááák!! Ty kukadla.. no kolem něj se bude motat ženskejch :o)))

Minko, pokud se na to necítíš a netoužíš po mimču, tak se na to vybodni.Já jsem mimčo chtěla a někdy si klepu nahlavu, kde a kdy jsem přišla na to, že dvě děti jsou super.Zatím to jaksi nedovedu docenit a jsem večer mrtvá a padám na držku..Což s jedním nebylo.. Najednou nemám tolik času na manžu a těším se až Kubík povyroste a bude parťák s Matym.
Já jsem samo ráda, že je mám.. miluju je a jsou chvilky, kdy je můžu sežrat láskou ale ten zbytek je celkem makačka.Taky je určo rozdíl starší dítko ve školce a doma..
Věkový rozdíl bych neřešila... podle mě nic není ideální.Záleží to, jak k tomu ty a manža budete přistupovat, pokud obě děti budou muset chodit po večerníčku spát, tak starší bude vždycky prskat ~:-D~:-D

Já už třetí v dohledný době nechci.. ale neříkám nikdy. třeba mě to za x let ještě popadne...
Andrea + 2 holky 20023
4.3.2009 9:31:45
Minko,
proc myslis, ze je 3-5 let rozdilu nejslozitejsich? Ja jsem od segry necely 4 a super. Neter je od T. 5 let a taky si vyhrajou.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
4.3.2009 7:31:34
Jinak je zajimave, ze u nas v rodine je nejcastejsi vekovy rozdil mezi sourozenci 4-5 let, tak to mam dane asi geneticky .... ha, ha.
4.3.2009 7:30:09
Ja mam zase sousedku, ktera ma skoro devitiletou holcicku a ted se ji v 39 narodila druha.
Nejrdive druhe ani nechtela, ale jak se blizila 40, tak to nejak prehodnotila.
No a ma to celkem pohodu, protoze starsi uz se sama oblece, naji, rano je nebudi, kdyz ona chce vstavat, oni spi, do skoly a ze skoly dojde sama .... tak kdyz uz clovek nema deti blizko u sebe, aby si hraly, mozna je lepsi mit ten 8, 10 lety vekovy rozdil, akorat ja v 36 uz se toto bojim riskovat.
Tak budou moje deti od sebe 4-6 let, jestli se zadari, coz povazuji za nejslozitejsi a vzdycky jsem povazovala - konkretne 3-5 let, ale holt se neda nic delat.

Nam se spis nechce menit soucasny zivot, ktery je pro nas vyhovujici maximalne :-)
Andrea + 2 holky 20023
4.3.2009 0:08:41
Minko,
mame podobny pocity :-) Ale pro mne je ted motivaci jedna kamoska co ma stejne stareho chlapecka jako je Tamarka a ted ma 5-mesicni holcicku, ktera je proste uplne senzacni, okrem jidla snad nic jinyho nechce. Takze si porad rikam, ze tech 5let rozdilu nejak pujde :-)

Spani v posteli - asi nikoho neprekvapi, ze T. spi stale s nama v posteli, zmena se rozhodne nechysta, pravda posylku bez postranice ma porad vedle nasi postele, jeden cas tam i spala. No myslim, ze dokud neprijde s myslenkou vlastniho pokoje sama tak to resit nebudem.

Lyzovani - teda cumim, jak nektery deticky lyzujou!!! T. zatim chodi po rovine, ted jedem v so na tyden do Rakouska, pred chalupou ma byt detsky vlek tak uvidime. Ale i tohle je uspech, loni ji snih docela desil. Letos se chce koulovat, pada do nej...

modrej obláček 21863
3.3.2009 22:52:40
Minko,

já už bych mimino taky nebrala...jsem z toho nějak vyšťavená: ((((

Arko,

asi moc soukromej dotaz, ale tobě to nevadí, nebo jak s takovým chlapem můžeš být? Musím říct, že tohle chování bych asi nesnesla ani u "adoptovanýho" tatínka, natož u vlastního...
3.3.2009 21:54:27
No tak Sabinka uz asi ctvrty mesic spi se mnou v posteli a odmita se odstehovat.

Dnes teda byla protivka, i ve skolce mela time out, doma nemozna ... jesteze sla bez reci v osum spat.

Arko,
jenze ja se bojim, ze to druhe chtit budu za 10 let a to bude pozde. Chjo no, holka je holt omezena biologicky.
Zase si rikam, ze kdyz tu jeste 50-60 let budu, tak proc neprekonat ty prvni dva az tri roky mimca a potom uz mit doma dve deti a ne mimco.
Ja bych druhe hrozne brala, ale treba jako dvojce nebo jako starsiho sourozence Sabi. Proste abych nemusela znovu do mimina. Nejde o dve deti.
Arka 27734
3.3.2009 20:20:06
Zbláznil by se, že se netulím k němu.
Bobča&Gábinka11/05+Domca10/08 28204
3.3.2009 20:13:46
Arko a proc by se jako m.zblaznil kdyby ses pritulila k nemocnym detem?Jako ze bys je rozmazlovala? Ja to miluju, kdyz si muzu na chvilku lehnout vedle Domci a usnem spolu,nebo i vecer,kdyz si lehnu ke Gabce a povidame si.Nemluvim o tom,kdyz nas Gabca navstevuje tak 3x do tydne v noci v posteli, to uz zase tak stastna nejsem!
Arka 27734
3.3.2009 18:28:59
Deny, u nás by třetí muselo být s jiným tatínkem :)

M. se už těší, až děti vyletí z domu a on bude ten hlavní, jediný a opečováváný. Takže někdo, kdo by mu tu krásnou dobu oddálil, by byl už z principu nenáviděný. Teď je nejšťastnější, když nejsou doma.
Další věc je, že by třetí porod už asi nevydržel (nemyslím účast, myslím, ohrožení mého života nebo života dítěte)

Někdy mě strašně trápí, když je třeba Kukýs nebo Kukačka nemocný, nebo nemůže spát a já bych si k němu tak ráda lehla a přitulila se a věděla, že bude spát až do rána, ale to by se M. zbláznil.

Minko, kdybych druhé dítě necítila, tak bych ho neměla a na všechny a všechno kašlala, jedináčci jsou prima :)) (A hlavně se doma nehádají a neperou)

Zní to divně, m. miluju, ale kdybych měla dát někomu radu: "Když chceš mít dítě, měj dítě s někým, kde si ho přeje, ne s někým, kdo ho bude mít proto, že tě miluje"

[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 11820  [Dalších 11130 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.