| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 2216  [Dalších 936 >>]
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
9.2.2009 22:04:51
Ahoj holky,

tak hlasíme taky maroda, sice bez teploty, ale hnusně kašle, rýmuje a večer měl takovej záchvat kašle, až se pozvracel. Byli jsme i u dr. a poslechově je to o.k., no už s tím bojuje tři dny a nic moc. Ve čtvrtek mají jet s Romanem na hory, tak se modlím, aby se do té doby zlepšil.

Míšo, super oslavenec!!! Dortík dokonalej, co?:)

Matty 15764
9.2.2009 18:08:21
Ahojky,

Alčo,
díky za optání. To je dobře, že už je cácorkám lépe.....u nás už naštěstí taky v pohodě, ještě včera večer měla Anetka horečku skoro 40 st., dostala dokonce zábal, to bylo řevu.....ale očividně, spolu s lékama na horečku to zabralo a dneska ráno se probudila už bez horečky a má jen zvýšenou teplotu, takže paráda, naposledy zvracela v neděli ráno, od nedělního večera má dietku a už nic.

Dando,
ač jsem si zpočátku myslela, tak chřipka to asi nebyla, ale nebylo to podle mě ani přímo z jídla.....na můj dotaz dr. říkala, že to je spíš nějaká viroza, že to spraví dieta......celý včerejšek se pomalu nezvedla z postele a dneska už tu poletuje.....taky bych potřebovala takhle rychle regenerovat ~;)
Jo a ve školce se Angelička adaptuje neboj, zvykne si. Adamís byl taky pro učitelky postrach a deptal je svou aktivitou, teď i když to není 100%-ní, je furt jak vítr, tak už si učitelky nestěžují, ale naopak ho chválí a malý děti ho milujou, když přijde do školky (chodíme mezi posledními), tak se především holčičky vyhrnou a jdou ho pozdravit ~t~ No a jediný, co jsme nikdy nemuseli řešit je jídlo, ve školce jí všechno a hodně ~t~

Michelinko,
super dortík, Daneček si to určitě užil ~R^

Alč@ 29602
9.2.2009 14:55:58
ahoj holky.
hezký den.

tak cácorkám je konečně lépe.
nemají teploty a jsou celkově už veselejší a řádí.

...

zítra nebo ve středu budu volat do školky.
jestli už paní ředitelka něco ví. a zda bude místo.
jsem zvědavá jak to terinka zvládne když to vyjde.

...

taky jsem posílala životopis na jedno místo.
Ale,bohužel - je tam pozice jen na trvalý pracovní poměr od 10-18h.
a to nemám šanci.

a pak brigádnici - ale,ta je od 14-18h.
což taky není šance.

ale,slibili,že si mě dají do databáze a kdyby něco ozvou se mi.

...

no letí to.
rodičák je pomalu za mnou.

...

matty držím palečky - jak vám je?

...

dando - tak to je angelička šikulka.
a zbytek se naučí. přeci jen je ještě malinká.

...

Michelinko - krásná fotečka.
a dortík nádherný.
lendulka je prostě hvězda.
Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
9.2.2009 10:37:54
Holky,já vám tak závidím,že vaše dětičky můžou do školky~R^,u nás to není možné~Rv,jsou tu 2 školky v okolí,ale hrozně moc dětí~Rv,takže mají přednost samozřejmě dětičky,kterých maminky chodí do práce,takže nás se to bohužel netýká~Rv a Natálka by si tak ráda hrála s dětma~n~,každý den mluví o tom,že už půjde školky,že už všechno umí sama a že papá hodně a že se sama zakasá,prostě pořád něco~b~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
9.2.2009 9:26:18
ahoj holky,
Miselinko super fotecka, malemu to moc slusi a ten dort je fakt krasnej. moc moc.
Jinak my se ve skolce mame dobre, jen si myslim, ze budem marodi, MAty mel dnesk nejak plny nosik, tak uvidime. No ale aspon jeste tak dva dni at se vyradi :-)

Jinak to zvlada super,. je sikulka, porad se tesi, je tam moc hodny a je prej zamilovany - ze tam ma LASKU :-D
Michelinka+Daneček 2.2. 30679
8.2.2009 22:33:03
Omlouvam se za hrubku, vsichni mysleno VSICHNI:)
Jsem uz nejak unavena~j~
DOBROU!
Michelinka+Daneček 2.2. 30679
8.2.2009 22:32:06
AHOJ vsem, dnes mel Danda oslavu, sesla se cela rodina, dohromady 5 deti, ale bylo to prima~R^

A LENDULCE MOC DEKUJEME ZA UZASNY DORT? VSICHNI JEJ OBDOVOVALY!!!

Danda s bratrankem
Danda*Angelička(01/06) 38176
8.2.2009 22:08:31
Matty, Angelika měla podobnou diagnozu jako Anetka, naštěstí to bylo z jídla. Zvracela hodně krát skoro přes den až do večera, pořád jí bolelo břicho. Neustále jsem jí utěšovala její břiško. Angy držela kyblíka v náručí a neustále do něj zvracela, no děs.:-© 2x pozvracela koberec ~a~ Pak druhý den už byla zase veselá a průjem žádný nebyl. Takže nakonec to nebyla žádná chřipka.

Nevím jestli může býts, že Anetka něco jedla špatně. A druhý den zase dobrý. Však uvidíš zítra. Držím palcem, aby to nebyla chřipka a jen to z jídla.
Danda*Angelička(01/06) 38176
8.2.2009 22:01:12
Alčo, Angelika ve školce ze začátku bez problému zvládá, těšila se do školky mezi dětma.
Problém je s jídlem hlavně při svačině, moc nechtěla jíst chleba s něčím ~Rv~o~ Tak později jsem jí doma často k večeři nutila jíst chleba s něčím, aby se naučila jíst, že v mš často podává chleba než rohlík a jogurty. Ted už je to lepší. S obědem většinou jí v pohodě...
S oblékáním stále nic moc, svlékání to zvládá sama...
Na wc v mš chodí sama, akorát občas zapomíná utírat zadeček ~q~ ještě se musí učit...
Její chování v mš: je spíš hodně divoká ~d~ a neposlouchá ~o~ zatím docela slušné chování, neubliží nikomu, netáhá, nekouše atd. ťuk ťuk...
Dobře spolupracuje při fyzické práci (malování, cvičení atd..)...snad to vydrží.

Matty 15764
8.2.2009 15:16:39
Alice,
když nastoupil do školky náš Adamís, tak trvalo minimálně 4 měsíce, než se to trošku srovnalo, to byl doma prakticky pořád, ale ještě další rok byl dost nemocný. Teprve od svých 5 let marodí minimálně. Anetka si spoustu nemocí proběhla už spolu s Adámkem, tak doufám, že až nastoupí do školky, že už nebudeme tak často doma. Takže vydrž.....
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 2216  [Dalších 936 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.