| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 2216  [Dalších 926 >>]
Matty 15764
8.2.2009 15:09:29
Ahojky,
u nás krize....zase únor.....rozjížděj se nám nemoci.....celou zimu, kromě rýmy, pohoda a únorem to u nás každoročně začíná.....Anetka v noci začala plakat, totálně rozpálená, horečka přes 39 a navíc ji bolí bříško a několikrát v noci a ráno zvracela. Nevíte, může to být chřipka s tím bolením bříška a zvracením??? Anetka děsně kňourá....teď už asi hodinku spí.....taky jsme byli půlku noci vzhůru.....snad se probudí a bude jí trochu líp.

Alčo,
to musí být mazec, když jsou obě děti takhle nemocný s vysokýma horečkama, tak držím palec, ať je to brzo lepší......já budu jen doufat, že Adamís to nechytí. U nás se naštěstí zatím takhle stereo nehorečkovalo.
Alice a Kubík 11.1.06 57444
8.2.2009 13:25:52
Ahoj holky,
moc Vás všechny zdravím...

Opožděně přejeme S Kubíkem všem lednovým oslavenečkům vše nej.. a všem nově narozeným ledňákům~p~ jen to dobré.~x~

trošku jsem dočetla a zkoukla ty krásné fotečky-mláďátka a dortíky...nádhera~;)

já mám teď trošku fofr.
Kuba chodí od 5.ledna do školky a musím říci,že tam za tu dobu strávil cca 14 dní...věčně nějakej bacil...teď jsem ho dostala z toho nejhoršího a poslala ho s prarodiči na hory,aby se tam už jen vynudlil...
Jinak co se týká školky a dětí tam,je zatím vše v poho až na Kubovu umanutost....jediné štěstí je,že zatím nikoho nepraštil~o~...a vynucuje si půjčení hraček řevem,místo,aby si o to řekl...stojí nad dítkem a křičí...
Jídlo nám chutná...
Na 3.leté měl Kuba 98cm a 15kg,takže jak jsem tak koukla je v normě...
Jinak co se týká oblékání,nechává se rád obsluhovat...~l~

V práci to taky celkem jde,už jsem taky byla marod v PN...než jsem mi vrátí ta moje špitálská imunita,tak snad pochytím všechno...dr.mi řekl,že je to po mateřské normální..

Do toho mám zkouškové...

asi jsem si toho dost naložila...~t~

Tak se zase mějte...snad se brzy ozvu...
Alč@ 29602
8.2.2009 12:29:03
a jak to zvládají prckové?
já si to neumím představit - pořád mi přijde Terezka malá.

sice se sama oblékne,nají,dojde na wc - ale,většinou jí prostě kontroluji.
hlídám.
tak si říkám jak to bude ve školce.
Alč@ 29602
8.2.2009 12:27:45
hezkou neděli.

u nás pořád nic moc.
Verče to lítá kolem 39,5°c. v noci jsme dělali zábali a sráželi čípkama.
Terezka kolem 38°c . té zabral hned čípek. Už i ty oči se jí zlepšili.
o hodně. už je skoro dobrý.

no snad už zaberou ATB a bude dobře.

...

Ahoj Kamčo.
vítej doma. Těšíme se na nové fotečky.

...

Dando - to je fain,že jsi měla štěstí s prací.
taky doufám,že snad něco seženu.
Danda*Angelička(01/06) 38176
7.2.2009 20:38:41
ALčo, já doplňuju zboží v jedné potravině. Původně jsem chtěla mít jen na půl uvazku (4hod denně), ale vedoucí si nakonec rozmyslel, že na 4hod být v práci pro něj je málo, tak mi nabídl alespon na 6hod, tak jsem souhlasila. Já ale zatím stíhám i vyzvednout Angeliku ze školky a hodím jí k babičce spinkat a já zase pak letím do práce...:-)

Verunce přeji taky vše nejlepši k svátku ~x~~x~
Soniko+Barunka+Ondrášek 32565
7.2.2009 19:58:01
Ahojky všem,
zase nakukuji a zdravím. Kamčo, nevím, zda jsem už gratulovala, ale Elinka je nádherná. Tak ať roste a jste obě zdravé....teda vlastně celá rodinka:-))
Je hodně podobná na Kubíka, bude to kočka...teda už je:-)))
My jsme 31.1. taky konečně oslavili Barunčine narozky a letos to bylo super. Loni se to nepovedlo, den před oslavou jsme bourali, takže já měla límec na krku a Baruš dostala střevní chřipku...naštěstí letos byla vše super jak má být:-))
Přejeme všem marodům brzké uzdravení. Já teď Báju do školky raději nedávám, snažím se tu chřipku prostě nějak "obejít":-) ale už snad příští týden půjde. Taky začneme chodit do angličtiny:-))) máte tu někdo zkušenost? Doufám, že jí to bude aspoň trošku bavit:-)
Takk zatím papa, zase nakouknu.
KamiŠ+2 48179
7.2.2009 18:48:08
Ahoj holky,

já teď nějak moc nestíhám ~d~ ALe dneska jsem si mákla- pustila jsem se do úklidu a manžel teď kouká s Kubou na U2 a malá spí, tak jsem si teď věnovala chvíli u PC ~;). ELinka má totiž koliky, naštěstí ne tak strašné, co měl Kuba, ale i tak je to něco, někdy prostě jen sedím, kolíbám ji na rukách a zpívám nebo pochoduju sem a tam.

Kuba měl takové podivné stavy (jako že zlobil a vztekal se, přišlo mi, že si chvílemi neví rady sám se sebou) od podzima a skončilo to, když měl třetí narozky. Jakoby zmoudřel. No a teď občas "ujede", ale přijde mi, že spíš když je unavenej nebo když se nudí- přeci jen se mnou si teď moc zábavy neužije a navíc je nová situace. K sestřičce se chová hezky, ale vidím na něm, že chvílemi není ve své kůži, určitě ho to muselo rozhodit...

Alčo, přeju Verunce všechno nejlepší k svátku a jí i ostatním marůdkům, ať se rychle uzdraví!! Kuba taky už delší dobu pokašlává, ale dr říká, že bohužel v tuhle dobu to není nic zvláštního ~a~

Katko, dobrý fotky, koukám, že to pěkně jede ~R^

Alčo, to jsi dobrá, že jsi se pustila do cvičení a tak dále ~;) Mně jdou zatím kila dolů sama, ale pořád jich je ještě dost, co potřebuju sundat a asi to bude něco, nemám takovou vůli, tak budu muset zatnout zuby ~;)

Ještě jsem chtěla poděkovat všem za gratulace a za to, jak jste na mě myslely a držely palce, díky ~x~~s~

Umli, v manželově rodině se rodí černovlasé děti ~;), asi po těch španělských předcích ;-) Pak jim to vypadá ~:-D A moje mamka je černovlasá a o děda byl taky černej.. tam jsou zas předci z Itálie. Kuba měl taky černý háro, ale proti Lili byl plešounek ~t~ V půl roce byl zrzavej ~k~ A podobní si jsou, jak píše MIchelinka... když koukám na fotky, je to hodně znát, i když malá je víc do manžela. Udělala jsem srovnání z fotek, hodím do alba...

mikinka77+K+K+Filípek 28268
7.2.2009 9:58:06
ahoj holky :-)

Verunce přejeme VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍMU SVÁTEČKUUUUUU!!!! ~s~~m~~x~~z~~k~

Dandi, super, že ti to v práci jde ~R^~b~

Katko, oni nás ty prdelky zkouší co vydržíme a jak zareagujeme. Myslím, že jsi mu "ukázala", že takhle tedy ne.... a teď bude hodný chlapeček ~;)~m~ Držím ~R^~R^

Míšo, určitě je vše v pořádku, ale je dobře, že když se něco nezdálo, tak pro jistotu udělat kontrolní prohlídku! ~R^~s~~m~~p~ Držím ~R^~R^
A 355g, to je už pořádný človíček ~s~~p~~R^

Koukám co je marůdkůůůů ~n~~n~~n~
Tak ať je všem co nejdříve dobře!!!! ~s~~m~~s~

Alči, takovýhle zánět měl Filípek už 2x a to fakt bylo strašný ~n~ Ráno vůbec neviděl, zalepené úplně oči a tak ztvrdlé, že jsme to máčeli ve vodě dlouho. Ale pak kapičky a na spinkání mastička pomohly rychle ~R^ Ať se toho brzy zbavíte ~s~~m~
Alč@ 29602
7.2.2009 9:36:58
přeji hezké ráno.
měli jsme veselou noc i ráno.

Verče teplota lítala kolem 39,5°C takže jsme dělali zábaly a sráželi teplotu čípkama.

Terinka vypadá líp. ani oči neměla ráno tak hrozný jako včera. Tak se snad konečně ten zánět spojivek pohne.

tak hezký den všem.
užijte si víkendu.

...

Dando - tak to je super,že ti to šlo.
Jsi šikulka.

A co děláš,jestli se mohu zeptat.
ráda bych taky do práce. hledám něco na půl uvazku nebo nějakou brigádu.
Zatím předběžně. až jak to dopadne se školkou.
Danda*Angelička(01/06) 38176
7.2.2009 9:14:32
Katko, pokud se to opakuje, když Daník ti plivne či kopne a vysvětlíš mu několikrát, že se to nedělá, tak bych s dítkem šla k psycholožce. Poradí vám to co s tím. Ale má pravdu, jak psala Míša, že ńejlepší by byl hlavně mezi dětma, třeba do jesle nebo v dětském koutku. Držte.~c~
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 2216  [Dalších 926 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.