| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 2216  [Dalších 666 >>]
ja
  • 
8.1.2009 10:48:50
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
8.1.2009 9:06:28
ahojky kocky,
teda Ali, chudar Terinka, tak snad to bude brzo ok a bude to v pohode.

Jinak my se mame dobre, jsme porad nekde v trapu, tak mi to i dost ubiha. Maty je hotovy ze snizku, tak jsme porad jen venku. Zatim to jde, tak toho vyuzivame. jen mam nervy ze psa, ten je porad tak otravny, clovek mu neco rekne, ona ma svoji bigli hlavu a je konec. uz me tak toci, ze chudak miminko.

Maty se taky pomalinku oblika,ale trva mu to, jne triko nezvlada,ale boty jo,ale stejne ho musim kontrolovat, prezouvat atd. ale musi trenovat do skolky, jde ted od unora.
LenkaMi.+2 32279
8.1.2009 8:53:07
Ahojky všem,
Umli hod nám ještě nějaká fota Barunky, at vdíme, jak pěkně roste~s~. S Vojtíkem to asi bude těžší, když vidí doma to obletované miminko, co taky nic nedělá..Kor když ve školce to všechno umí. Tak pevné nervy a já myslím, že se to časem srovná.
Tobík teda na záchod chodí sám už dlouho i v noci, klidně si rosvítí, pak zase pozhasíná a jde zase spát. Ale s jídlem se moc nepochlapí, sní lžičkou nebo vidličkou trochu a pak od toho bud odejde nebo ho musím krmit~q~. Ale konečně se sám obléká, i když u toho tečou nervy mně,protože fnuká, kdy mu to hned nejde, ale pomoc nechce. Svlíkat se umí dávno~t~, to mu jde dobře. Ještě chci natrénovat boty, čím dál hůř se mi ohýbá~;), tak at to do léta umí.
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
7.1.2009 21:54:09
Alčo,

vše nej Terince a zároveň jí lituju. To je fakt děs ty neštovice, hlavně ať jí to moc nesvědí.

Co se týče samostatnosti, tak u nás teda ~Rv. Musím Vojtu krmit, oblíkat, dávat čůrat i kakat. Akorát sám venku chodí, to teda jo. Kočárek už nemáme min. 3 měsíce, musela jsem ho zvykat. A je fakt, že ze začátku chtěl pořád nosit, ode mě teda ne, to věděl, že nemůžu, ale když chodil i Roman tak chtěl pořád na koně. Teď už je to i s ním lepší a chodí. Nevím, už jak ho to "naučit", aby si aspoň něco udělal sám. Vím, že to umí, ve školce sám jí i čůrá, ale doma stávkuje a prostě radši nejí a nebo se vzteká a dělá, že mu to nejde... Nemám nervy na to to vydržet. S čůráním to samé...
Alč@ 29602
7.1.2009 19:41:28
Alč@ 29602
7.1.2009 18:26:54
Ahoj holky.
děkuji za opožděná přáníčka i za učast na neštovicích.

Terinka je teda brutus osypaná. Vlasy,obličej,celý tělo i pulinka a zadeček.
No děs.

Ale,zatím to jde. Jen je více mazlivá.

...

Matty jj. přesně jak píšeš - má po těch veliký krátery.
Většinou záda a tzadeček,jedna na rameni a jedna v obličeji. Tak snad to po té heřmánkové masti zmizí.
Ach jo. je to sajrajt.
LenkaMi.+2 32279
7.1.2009 18:07:59
Ahojky,

teda holky, to se musím smát, když si představím, jak vláčím Tobíka na ruce 18kilo~t~~t~. My už nemáme ani kočár, protože ho žádný neuveze. Ale musím říct že on to ani nijak nehrotí, všude dojde, když se mu nechce, tak závodíme a je v pohodě. Aspoň je pak víc unavený. Naposledy ťapal 3 hodky v Zoo a neřekl ani popel, že by ho něco bolelo.
Nočník už taky dávno nemáme, tak rok, mně nebavilo ho pořád vylívat~b~, tak dostal prkýnko se schůdkem a bylo. Ted už taky čůrá nastojáka, i když bych byla radši kdyby ne. Když dělá kraviny a nerefí se~q~~o~, to je pak pošušnáníčko .
Jinak Terezce taky opožděně přejeme všechno nej k včereším narozkám, to si je asi moc neužila, co Alčo? Já bych snad byla ráda, kdyby Tobík ty neštovice taky dostal ted, dokud ještě nemáme miminko než za rok..jen nevím, jak bych s ním vydžela doma. Byli jsme doma včera a dneska, protože dostal předevčírem večer teplotu, asi jsme to přešvihli na bobech a už toho mám dost~2~. To je pořád mami pojd si taky hrát~:-D.
KamiŠ+2 48179
7.1.2009 17:38:42
Ahoj,

jdu opožděně popřát Terince všechno nejlepší k narozeninám!! ~x~

Petra=Natálka3,Štěpánek9 81740
7.1.2009 15:37:20
Tak Natálka má schůdek z Ikea a chodí sama na záchod,vždycky se tam zavře a nikdo tam za ní nesmí,volá na mě,když je vykakaná,abych jí utřela prdelku a pak se sama oblékne a schůdek uklidí.~b~
~b~~b~~b~~b~~b~~b~
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
7.1.2009 15:16:03
Jinak Teďas šlape dobře , občas to zkouší na skejt , ale to jen proto že se veze Betinka.
Když jsme byli na dovče a nosili babetku v klokance tak on chtěl samozdřejmě tak nosit ( naštěstí do klokanky nechtěl) ~t~~t~
Ale zase nechce sám jíst - to je vždycky o nervy ~q~~q~~q~
on je kolikrát línej i otvírat pusu a když mu nepřipomínám kousání tak je schopnej tam to jídlo syslit třeba 10 minut ~q~~q~~q~
tak z toho vždycky šílim

jinak taky doufám že se vymarodme dřív než ten sníh sleze
já už jsem ráda i když múžu jít s odpadkama a cournout se v tom sněhu~d~

~d~
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 2216  [Dalších 666 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.