Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
7.1.2009 15:09:15
Tak se jdu zase najíst k PC
Mikinko nestraš s epidemijí ![]() ![]() ![]() no jestli chytnem ještě něco tak mě vážně vezou ![]() ![]() No Tedík chodí taky jak kdy , ale spíš si přinese nočník a trúní u telky A na záchodě to bere taky na stojáka jako velkej chlap ![]() ![]() jo a honí mě mlsná kdo si dá se mnou čokošku ????? |
| Matty | 15764 |
|
|
7.1.2009 14:54:55
Miki,
Anetka jak kdy, někdy ťape dobře, většinou, když jdeme s nějakými kamarády, když jde sama se mnou, tak na mě taky zkouší, že chce nosit, tak jí občas vezmu na koníka... Kočárek jsem vzala do toho sněhu jen jednou a rychle jsem se z toho vyléčila, ačkoliv je Anetka lehká váha, tak jsem to urvat nemohla. Za chvíli jedeme pro Adámka do školky a vezeme ho na kroužek.....bereme boby. Tady sněžilo jen v pondělí a od té doby ne, je to tu namrzlý a hodně to tu klouže, takže Anetka furt podkluzuje a chce vodit za ruku a pak huká, že ji bolí ruka, jak za ní věčně visí.... |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
7.1.2009 14:49:58
Jo a za 14 dnů má k nám do ČR přijít chřipková epidemie... četla jsem to na netu...
![]() ![]() ![]() Tak držím všem palečky, aby jsme se tomu vyhnuli!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
7.1.2009 14:49:17
Alčo,
Adamís už nemá pupínky ani stroupky, ale taky má po některých (asi po 5) ohromný "krátery", ale naštěstí ne v obličeji, jen zezadu na stehně, na zadku a na břiše. Anetka neměla takovou velkou neštovici ani jednu, ale doteďka má malé červené flíčky po stroupkách, ale to si myslím, že je menší zlo než to, co má Adamís, i když narozdíl od Adámka si Anetka ty neštovice musela protrpět, Adamís to proletěl, jako by je neměl, vůbec mu to nevadilo. |
|
|
7.1.2009 14:46:14
Ale zase ten můj miláček moc nechce sám ťapat... někdy jde krásně celou cestu, ale jindy chce jen na ruku nebo do kočárku. Kočárek teď ve sněhu nevozíme, takže mám už svaly jak Arnold
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co vaši prckové?![]() ![]() |
|
|
7.1.2009 14:42:54
Ahoj holky,
Alči, tak ať jsou berušky brzy úplně v pořádku a Terinka ať se osype jen málo a moc jí to berušku nesvědí ![]() ![]() ![]() Filípek na nočník nechodil nikdy, máme tady ležet dva, ale okamžitě začal chodit na záchod.... ![]() ![]() Na nočník jsme zkoušeli dávat jen když měl ještě plenky, ale to bylo tak nějak bez úspěchu a hlavně ho to moc nebavilo nebo se vyčůral jen když jsme vystihli chvilku... Na záchod už chodí i sám, stojí, zvedne si prkýnko a čůrá a na kakání si sám sedá. Je to šikulka ![]() ![]() ![]() Beátce ať se brzy uleví a je v pořádku ![]() ![]() Venku je krásně, u nás zase sněží, tak ať si užijete taky sníh ![]() ![]() Holky sledujete ty dodávky plynu??? Už to zastavili úplně.... to je maso ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
7.1.2009 14:20:09
Matty díky. Jj. fenistil kapky jsem dávala i Verunce. A na noc půlku dithiadenu,aby spinkala a nesvědilo jí to.
No Terka teda vypadá pěkně na to že je to první den. Verunka má cca ještě 15.pupínků. Nebo spíš teda už jizviček Ale,dost ošklivý. mažu je heřmánkovou mastičkou aby se zacelily a zahojily. je to teda nářez. Těším se až to bude za námi. Jsme doma totálně izovolovaný. |
| Matty | 15764 |
|
|
7.1.2009 14:00:53
Alčo,
to se dalo předpokládat, tak ještě 14 dní a máte od toho pokoj, hlavně aby neměla i horečky, kamarádky syn měl při neštovicích navíc 40 st. horečky. Jo a s tím škrábáním....Anetka toho měla plno a úplně všude, ale řekla jsem jí, že když ji bude něco svědit, tak mi to má přijít říct, že jí to pohladím a ono jí to přestane svědit, že ona se škrábat nesmmí.....a ona opravdu chodila.....první 4 dny byla tvrdě na Fenistilu, hlavně přes noc, protože nemohla minimálně 2 noci pořádně spát. Takže doporučuju 1-2x denně dát Fenistil kapky, Anetce to opravdu pomáhalo, dávali jsme 1x přes den a 1x těsně před spaním. Nočník vs. záchod......Anetka chodí na nočník čurat a na záchod kakat, tedy doma, když jsme někde jinde, tak ji přidržím na záchodě.....takže u nás je to podle situace. Jo a na chalupě nejradši "na travičku" |
| Alč@ | 29602 |
|
|
7.1.2009 12:54:55
nakukuji,Terinka šla spinkat.
Je ukňouraná a mazlivá. Docela se pořád sype. A má neštovice i na pulince. br. Chudák. .. Jinak mi chodíme tak 50:50 na záchod i na nočník. Ale,raději má záchod - přijde si tam veliká. Jinak jsme před dva měsíce totálně bez plenky. Nemáme ani do auta,ani na spaní. tak to jsem ráda. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
7.1.2009 10:59:45
Angelika chodí jak kdy na nočník tak na záchod, záleží na ni kam chce vyčůrat
Ale nejraději zasedne na nočník u televize, aby u toho mohla se dívat nebo číst časopis jako táta i já ![]() Když jsme jinde tak už v pohodě chodí na cizí záchod.![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.