Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vlaďka, Klárka+Honzík | 38394 |
|
|
7.1.2009 10:53:52
ahoj,
tak tu nahlížím a pročítám a úplně bych zapomněla na naší 3. letou prohlídku. Ještě že se Alča zmínila, jinak bych to snad prošvihla, vůbec mě to nenapadlo. Tak díky Alčo. Jinak já jsem ve fázi hledání práce, včera jsem byla na pohovoru, tak čekám na výsledek do konce týdne. Tak mám nějak úplně jiný myšlenky. Lendul, my už na nočník nechodíme. Zásadně jen na záchod a když se stalo, že bylo obsazeno, tak jsem navrhla nočník a to neprošlo, takže si ten dotyčný musel "chvátnout". Když jde na "velkou", tak tam musí být sám a ještě přede mnou zabouchává dveře. Kolikrát se i sám utře a já musím pak kontrolovat, jestli to udělal pořádně. Už je to velký prďola. ![]() ![]() |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
7.1.2009 10:40:41
Holky chodí ty vaši miláčkové ještě na nočník ???
nebo už jenom na záchod ????? |
|
|
7.1.2009 10:02:38
Ahojky posíláme Terince pofoukáníčko
Já byla dneska s Babetkou u Dr. tak prúdušky už má čistý , jen dobereme ATB , ale mukosolvan musíme pořád , je hodně zahleněná ![]() ![]() No snad se z toho už brzo vyhrabeme , jinak mě šlehne. je to tu jak v tuberárně |
| Alč@ | 29602 |
|
|
7.1.2009 8:06:35
Krásné ráno - Terinka je po ránu tečkovaná.
Není pochyb - má neštovice. Už jsem mluvila s dr. Posune nám 3.letou prohlídku A písne to Terče do karty,takže tam nemusíme. Matty - Verunka mě teplotu jen lehce zvýšenou. Do 38°C. A Terinka má zatím od včera 37,5°C tak že pohoda. jen jsem zvědavá jak jí udržím aby se neškrábala. S Verunkou to bylo ok. to jsem jí vysvětlila - ale Terince myslím budou nějaké jizvičky šumák. |
|
|
6.1.2009 22:39:09
tak jsemse sem ještě přišla najíst a mažu pelešit .
manža zrovna hlásí že venku je -11 celzijákú ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
6.1.2009 22:31:57
Dandi, já ji mám položenou na komodě... Je po ruce a je to lepší, takže je dobře, že ti přítel v práci udělá tu linku
![]() ![]() ![]() Já mám Moulinex ![]() ![]() Teď jsem si nalila vaječňák ![]() ![]() , maminka dělala domácí(slaboučký) a tak tady relaxuju... stromeček svítí, balkon taky, venku sníh.... ouplný balzám ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
6.1.2009 22:21:49
přesně tak, Mikinka má pravdu, pekárnička je fakt super "robot"
a taky krásně to voní přes celým bytem Lendulo, taky tu pekárničku nemáme kam dát a není tam místo na kuchynské lince, kde by "natrvalo" stála, teď zrovna zatím stojí ve spíže a když je potřeba, tak tu musím vzít a pak zase uklídím zpět...tak to se mi nechce, tak můj přítel v práci dodělá dolní kuchynskou linku a snad do konce ledna do kuchyně přiveze kuchyňská linka a pekárničku už na novém lince položím natrvalo. Taky ke pekárničce položím kraječ na chleba ![]() a taky že nemusím krajet ![]() ![]() máme dva robotičky ![]() Ale fakt, že není tak velikánká pekárna, určo u vás vejde ![]() Mikinko, jakou značku pekárnu máš? My máme Etu Harmony. |
| Yitu@V@V | 13578 |
|
|
6.1.2009 21:51:11
zas vás jdu navštívit !!!!
všem oslavenečkům !!!!! VŠE NEJ NEJ NEJ !!! ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
6.1.2009 21:50:55
Matty, to je fakt v háji.... přijít o bonus za to, že nějaký hajzl vám ukradl auto...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lendi, jakej kráááááám ![]() ![]() ![]() ![]() Není tak veliká a fakt úžasná! Moje nejlepší kámoška ![]() ![]() ![]() Víš jak nám to tady vooooní a jak se vždycky přežeruuu ![]() ![]() ![]() ![]() Alči, tak to Terinka má 100% neštovice taky ![]() ![]() Chjoo, tak ať hlavně proběhnou v klidu a brzy máte po nich ![]() ![]() ![]() |
|
|
6.1.2009 21:19:33
Ahojky
oslavenečkúm věe nej nej nej To si teda Terinka dala krásnej pupínkatej dárek chudinka malinká A pekárnu jsem taky chtěla, ale pak jsem zase váhala je to děsně velkej krám. , no uvidim , možná ji ještě koupim . Sousedka jí dostala a poctivě mi nosí ochutnávky .o)) tak u nás neni A PROČ , ale ALE PROČ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TAK Z TOHO MĚ SNAD TREFÍ poslední dobou je toho ňák moc . a ani to už mu nestačí tak se občas ptá ALE ALE PROČ ![]() ![]() A já jsem zralá na ![]() ![]() ![]() A chtěla jsem ještě něco , ale co ???? ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.