Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Matty | 15764 |
|
|
6.1.2009 20:12:56
Přejeme Terezce také všechno nejlepší ke 3.narozeninám
Alčo, to si piš, to určitě Terinka má ty neštovice, u Anetky to začalo taky tak, pár takových normálních flíčků-pupínků navečer a ráno samej pupínek....a taky na den přesně 14 dnech po Adamískovi. Akorát teploty u nás ani jeden neměl. Tak držím palec, ať to není nějak moc šílený. Miki, taky že se to auto nenašlo....no a abych pravdu řekla, tak bych raději, aby se v pořádku našlo, už jsme si na něj zvykli.... a od pojišťovny stejně nedostaneme víc, než za kolik bychom si podobné auto koupili teď v bazaru. A navíc toho papírování, běhání po úřadech a shánění dalšího auta a autosedačky, že se teď nikam pořádně nedostaneme už ani nepočítám......Jo a ještě jedna perlička.....vypověděli jsme pojištění a povinné ručení, aby nám poslali nevyčerpaný pojistný, tak nám prý s tím přijde i výpis s bonusem, který mužeme při sjednání dalšího pojištění uplatnit u kterékoliv pojišťovny......no jo, ale kterej bude sníženej, že jsme měli pojistnou událost, člověk si to nezaviní a bude kvůli nějakýmu grázlovi platit na pojistce víc, ačkoliv několik let "bezeškodně" jezdil a má nárok na slevu, stejně jako kdyby někde naboural.....fakt vychytaný Prej pojistná událost jako kažná jiná Jo a pekárna je super, taky pečeme chlebíky, Adamís miluje slunečnicovej, tak ten děláme nejčastěji Jo a ještě "proč".....Anetka už nějakej pátek používá, a to v poslední době téměř coby nejčastější slovo a někdy teda už fakt netuším, co jí odpovědět, někdy se ptá fakt na děsný blbiny |
| Alč@ | 29602 |
|
|
6.1.2009 19:31:20
moc děkuji za přáníčka. jste milé,že jste si vzpoměly.
![]() my vegetíme doma. Verunka se ještě doléčuje. Už je sice fit,ale má oslabenou imunitu takže jí nechci rvát hned do školky. a aby toho nebylo málo - Terinka má dnes teplotu - a asi 10 neidentifikovatelných pupínků, dnes to 14.den co se Verča osypala. takže to vypadá že je taky má. uvidíme zítra ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
6.1.2009 17:48:16
Dandi super, šikulka
![]() ![]() Já taky dostala pekárničku a jsem za ní fakt šťastná ![]() Chlebíček už za chvíli bude hotový, tak se těšíme ![]() ![]() ![]() Filípek mi teď pomáhal dělat kuličky ze zavářky a zase to jeho " plooooč " a " plooooč " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
6.1.2009 17:35:54
jo a já zase jsem máslo
taky přejeme Terince všechno nejlepší k 3.narozeninám hodně zdraví, štěstí...![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
6.1.2009 17:33:39
jo a taky jsem vyzkoušela domácí pekárnu, kterou jsem dostala pod stromeček, minulý týden jsem dělala těsto na knedlík, těsto právě zpracovalo v pekárně a dopadlo to
a před dvěma dny jsem pekla poprvé celozrnná chleba a povedlo se to ![]() ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
6.1.2009 17:02:41
Ahoj holky
![]() Venku má být mráz, tak jsem na to zvědavá ![]() Lendi, fotí se mi úúúúžasně ![]() ![]() ![]() Taky těch fotek od vánoc ![]() ![]() ![]() A co tobě??? My pečeme chlebíček, tak to tady zase voní jak v pekárně ![]() ![]() A Filípek dnes začal období, na kterém jsem dlooouho čekala a myslela, že ho přeskočí.... Od rána jedeme... " a ploooč " ... vysvětlím... " ploooč? " ... vysvětlím ... "ploooč" .... a rekord je 12x za sebou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Je to úžasný, já se řechtám jak prdlá a vysvětluju horem dolem, i ze stran ![]() ![]() ![]() Terince přejeme VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ KE TŘETÍM NAROZENINKÁM!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Matty, ty jo, já čekala, že se ani nenajde to auto.... Ale ono je kvůli pojišťovně asi lepší, kdyby se nenašlo viď... nebo jak to je? Nedostanete takhle míň korun? |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
6.1.2009 11:54:56
Misi, mela by jsi dostat jeste v breznu za unor 7600, protoze se nepuli materska, tak mas narok na celou castku. a potom budes mit tech 3800 do jeho 4 let, pokud nepůjdes do prace.
Jinak my jsme porad venku, MAty jen na snizku, tak je mi aj dobre na vzduchu, jen kdyby to kvitko poslouchalo. a Terezko,vse nej k dnesnim krasnym 3 narozeninam, hodne stesti, zdravi, lasky atd. a dortik jsi mela super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
6.1.2009 10:43:21
Pokud jste vyřizovala v únoru, tak vám ještě bude proplácena z února 7600kč a od března už vám snižuje 3800kč.
![]() Daneček je šikula a pomocník ![]() ![]() Fotečky moc hezké!! ![]() ![]() |
| Michelinka+Daneček 2.2. | 30679 |
|
|
6.1.2009 10:21:37
Ahoj holky!
Mám na vás prosbu, jak je to s rodičovským příspěvkem, když je Danda narozen 2.2., dostaneme částku za celý měsíc únor, nebo jen za ty dva dny? A nemýlím se, že se nám rodičovský příspěvek do čtyř let věku dítěte pouze snižuje (na těch 3.500,-???) Pokud samozřejmě zůstává dítě doma. Díky moc, nějak v tom tápu! |
| Matty | 15764 |
|
|
5.1.2009 15:11:32
No a samozřejmě jsem na něco zapomněla.....Terezky dort od Lendulky je úžasnej a Terezky deštníček je moc hezkej
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.