| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1580] Názory 15811590 z 2216  [Dalších 626 >>]
Matty 15764
5.1.2009 13:29:37
Ahojky,
tak dneska je Adámek přesně po měsíci zase ve školce, tak si doma užíváme s Anetkou. Včera u nás konečně napadl sníh.....tak jsme dneska po návratu ze školky postavily před barákem 3 sněhuláčky, Anetka je ze sněhu úplně odvázaná. Ze sklepa jsem vytáhla boby, tak odpo jdeme bobovat.

Jinak nám minulý týden dorazil dopis od policie, že auto se nenašlo....to už je chudák někde rozebraný na kusy ~n~ Tak zítra si Láďa bere dovolenou a vyrážíme po úřadech s papírama a na pojišťovnu....tak teď už jen doufám, že jim to nebude trvat věčnost a brzo se vše vyřídí.

Lendulko,
to je pech, že se s vámi ty nemoci takhle táhnou, tak ať už je dětem brzo líp a nezblázníte se doma.

Krásné fotečky šikovného Danečka a "gumového" Filípka.
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
5.1.2009 12:44:35
Ahojky
tak jak se máte ????
u nás teda nic moc
Tadula i Babule marodí , betinka má ATB a tedík chrchlá , má rýmu a už i teplotu- no mě fakt hrábne už jsme přes měsíc doma.

Ale venku to vypadá krásně ~R^~R^~R^~R^

Tak jsem si postěžovala a teď co jsem chtěla .
Alčo ~f~~f~ moc děkuju , jsem ráda že chutnal a líbil se

Fotky krásný Mikinko tak jak se ti fotí ???

A Daník je teda obalovač~R^ taky bych ho doma potřebovala , já nemám ráda ty špinavá ruce z toho obalování
Alč@ 29602
5.1.2009 8:24:14
Mikinko děkuji.

Verunka už dobrý. Většinu pupínků na pryč. Jen ty velikánský jí ještě zbyli.
Ale,už nesvědí - i když teda vypadají hrozně.
Některým upadl ten stroupek a vypadají fakt brutálně.

hlavně aby neměla jizvičky v obličeji.

do školky zatím,ale nejde. Jednak má po nich oslabenou imunitu a pak nechci kvůli Terince. Je teď potencionální bacilonosič.

Pokud se do konce týdne neosype tak je to ok. A můžeme mezi děti.
Takže by šla Verča příští týden.
mikinka77+K+K+Filípek 28268
4.1.2009 21:48:06
Ahoj holky :-)

Alči, nádherné fotečky, jste krásná rodinka ~R^~;)
No a cácorky jsou princezničky!!! ~m~~s~~m~
Terinka má úúúúžasný deštníček, takový by se líbil i mě, ale to by bylo asi blbý ~l~~t~~t~~t~~t~~t~~t~
No a dortík nemá chybu!
Co Verunka? Koukám, že už se jí hojí ty pupínky, viď :-) ~R^

Michelinko, krásné fotečky ~R^~s~
Daník je šikula pomocník ~R^~m~

U nás pořád a pořád chumelí, je tady nádherně bílo, takže jsme s Filouškem s babičkou a dědou vyrazili na procházku a postavit sněhuláka. Jenže Filípek jak teď má přehozené to spaní, tak nikdy nevím, kdy mi začne "gumovatět" a začal venku ~t~~t~
Tady je můj "gumáček" ospinkaný ~t~~s~~m~~z~~b~

Michelinka+Daneček 2.2. 30679
4.1.2009 14:08:34
Ahoj všem!
zdravím po svátcích!!!!U nás vše púroběhlo dobře a v klidu~:-D
Dan šel s Pavlem vyhlížet Ježíška a zrovna se před oknem mihlo světýlko, tak byl z toho úplně v transu~R^

Jinak přejeme všem oslavenečkům vše nej do toho třetího roku života a aŤ se všem líbí ve školce!!!
To je síla, jak to uteklo, za chvíli škola......

Přidávám pár fotek a chválím všechny předešlé!!!

Obaluji kapříka!

Silvestrovská:)

Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
3.1.2009 22:16:12
Ahoj,

Mifi, Sebík je taky dobrej macíček. Já bych řekla, že VOjta to měl víc nahoře - ručičky, bříško, obličej a Sebík má zase pěkný nožky~t~~t~~t~

Alčo, prima narozinové foto a Lendul, dortík dokonalý~R^

Ještě dodatečně vše nej Bereničce a Anetce~x~
Vlaďka, Klárka+Honzík 38394
3.1.2009 20:37:46
Ahoj,

zdravíme všechny po dlouhé době, fotky všech jsou nádherný, Alči cácorky měly taky hezkou narozeninovou oslavu.

Já jsem ráda, že už to máme všechno za sebou. Právě jsme doslavili Honzíkovo narozeniny. Měl je včera, tak to jsme měli jen takovou malou domácí oslavičku a dnes se to všechno sjelo, 4 děti a 7 dospělých. Uff, ale bylo to moc fajn. Ale už jsem ráda, že je to za náma, tak celkově, vánoce, silvestr a teď ty narozky. Už mě z těch nových hraček a věcí asi "hrábne". Pořád to srovnávat a uklízet, a hlavně to už není kam dát. Ale co... někam to poskládáme. Jsou to už velký kluci a holky, co?? Jsou to bobánci šikovný.~s~ ~z~~b~

Takže všem dnešním, včerejším a hlavně budoucím oslavencům přejeme všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví, štěstí a pohodové dětství.~x~
Alč@ 29602
3.1.2009 11:33:33
krásné ráno.

Tak jsme včera trochu předčasně oslavili Terinky narozeniny.
Měli přijet naši - takže jsem měla na pátek objednaný dort u Lednulky.
No nakonec nepřijeli - maminka lehla se 40°C

ale,přišla švagrová s manželem a gabča.

oslava se povedla.
Terinka dostala deštníček,který si přála - tak z něj měla velikou radost.
A pak soupravu na vaření - nůž který vydává zvuky,prkýnko a ovoce. Tak je uplně blažená a s Verunkou celý odpoledne vařily.

a ještě spešl poděkování Lendulce.
Dort byl vynikající a nádherný.
děkuji
Matty 15764
3.1.2009 1:40:34
Moc děkujeme za přání pro Anetku, zítra vyřídím :-) A přejeme Berušce taky všechno nej, teď už ke včerejším narozkám ~x~

Na Nový rok jsme se vrátili pozdě, tak už jsem nestihla udělat dort na další den, takže budeme slavit v sobotu, přijde švagrová s rodinou. Dneska jsme byli taky skoro celý den pryč, tak jsem před chvílí dodělala dort, proto tu ještě straším...
Katuška & 2 pajtašci 31030
3.1.2009 0:11:44
Přeju všechno nejlepší Berušce a Anetce k dnešním - vlastně už včerejším narozeninkám, hlavně zdravíčko všem!!! ~x~ ~x~ ~z~
[<<Předchozích 1580] Názory 15811590 z 2216  [Dalších 626 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.