| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1640] Názory 16411650 z 2216  [Dalších 566 >>]
Broňa, 2 špunti 53006
29.12.2008 21:28:15
Jo já také zapomněla na Kubíka, tak všechno nejlepší !!

Miki, já Tě teda znám jen z fotek, ale myslím, že Tobě by dalo fakt hoooodně práce se dopracovat k té kouli ~t~
Já teda nejím skoro nic, vždycky až kolem desáté večer, kdy je mi trošku líp. Výhoda manžela v nemocnici je jediná: nemusím tak často vařit, všechno mi smrdí a už jsem dospěla tak daleko, že mi vadí i pohled na ostrou oranžovou barvu ~t~ , zvedá se mi žaludek :-©, fakt už blbnu ~:-D

Míšo, termín mám daaaleko, od doktora zatím ne, ale já jsem si jistá: 31.červenec
A co ty, půlka června? A co kočárek?
mikinka77+K+K+Filípek 28268
29.12.2008 21:05:02
Ahoj holky :-)

Matty, teda Anetka byla chudinka osypaná hrozně ~n~
Je dobře, že už to máte za sebou ~R^~m~

Umli, Filípek preferuje "oblečení" na Adama ~t~~t~~t~~t~ jinak je mu to celkem jedno ~2~

Yitusch, Vojtík je teda hokejista jako fík ~R^~z~
A Vikinka je šikulka sportovkyně ~R^~m~

Kubíčkovi od Cat také přejeme Všechno nejlepšííííí ~s~~x~~z~

Lendulko, fotečky jsou nádherné! ~R^~s~~m~ A dortík nemá chybu ~R^ Šikulka jako vždy ~;)
Já dělala včera dortíka, byla oslava, Klárinka včera měla kulatiny, tak už mám doma velké slečny ~s~~s~

Ať je brzy Beátce dobře, to je děs ty nemoci ~n~~n~~s~

Broni, ať je Danielkovi brzy dobře! A s taťkou si tedy užíváte ~n~ Ach jo ~;(( Tak držím palečky ~R^~R^~x~

My jedeme zítra zase lyžovat, tak je Filípek z nás asi nejvíc natěšený ~t~~m~~s~

Holky taky jste tak přejedený??? My pořád něco jíme, kuchtíme.... za chvíli budeme jak koule ~t~~t~~t~
Alč@ 29602
29.12.2008 20:47:24
teda Broni achjo. to je mi manžílka líto. držím palečky.

...

tři týdny to je maso. My jsme týden a taky děs. A to minimálně ještě týden nepůjdeme. A pokud se osype Terka tak dlaší 14.dní. uf.
LenkaMi.+2 32279
29.12.2008 20:43:41
Broni úplně jsem zapomněla ti popřát k těhu~x~. At je všechno jak má~b~.
teda ty nemoci, to je síla, hlavně s taťkou, že s vámi nemohl být ani na Vánoce~n~. Tak at je po operaci brzo fit~R^.
A kdy máš termín?
Lendul 3 tdny doma, to by mě taky trefilo, mně leze Tobík po zdi po jedno dnu~a~. Chudák Babetka.
A fotky mooc pěkný, jen mi řekni, kde jste vzali blondýnku s modrýma očima~t~~t~?
Broňa, 2 špunti 53006
29.12.2008 20:40:42
Nazdar večer,

teda ty fotky neštovic - hrůza ~:( tak ať se to aspoň rychle hojí...

Jinak všechny fotky krásné, Beátka vypadá, jako by už lozila, jo?

Z nás z problémů zatím nevylézáme, Daniel měl dnes přes 39 teplotu, ale už vypadá líp...
No a manžela dneska konečně po deseti dnech zbytečného ležení bez jakéhokoliv zlepšení v hodonínské nemocnici konečně převezli na vyšetření do Brna. Tak za týden jde v Brně v Bohunicích na operaci, je to fakt vyhřezlá plotýnka....pak asi 2 měsíce neschopenka, rehabilitace...no paráda. Chtěli jsme spoustu věcí na stavbě udělat sami a teď jsme oba totální lazaři...
No ale aspoň se něco děje a bude se to řešit. Tak jsem si postěžovala ~j~

Jinak holky, Katko, Lendi, Mifi, vlezou se Vám ty letní dětičky teď ještě do korby? Nebo jak to řešíte, už jsou ve sporťáku? Já už tak dumám dopředu co s kočárkem....
Alč@ 29602
29.12.2008 20:26:00
nádherný fotečky Lendulko.

Akorát jsem Ti dnes chtěla volat. a domluvit se na dortu.
Ale nějak jsem nestíhala. Je teď pozdě? nebo už nejsi?
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
29.12.2008 19:53:02
Tak už jsem tu , musela jsem jít dát Betinku spinkat -
bych se z toho po..... dneska jsem zase byla u Dr. takže zase prúdušky - tentokrát Betinka a prý když se přidaj teploty tak máme zítra dorazit a asi budou ATB , jinak až v pátek -~n~~n~~n~~n~~n~ no a samozdřejmě teď jsme naměřili 38.5
To je fakt na palici už jsme nebyli tři týdny venku - pořád je jeden na práškách a já jsem z toho taky na prášky ~q~~q~~q~

tak a teď ňáká ta fotečky ať mám lepší náladu
NAROZENINOVÁ

BABULKA

ZDOBENÍ STROMEČKU ALÁ PAT & MAT

TÁGOVAČKA

Alč@ 29602
29.12.2008 19:04:57
jejda další oslavenečkové.
Taky moc moc gratulujeme ~s~~s~~s~

zkusím napsat Pavlíně at sem hodím tabulku.
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
29.12.2008 18:23:05
Ahojky tak mimanža stáhnul fotky tak na to jdu kouknout a něco vám sem taky hodim

Jinak myslím si že máš marťo pravdu a že dneska slaví Kubíček od Cat

Takže Kubíčkúúúúúúúúúúúúúú všechno nej nej nej
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117
29.12.2008 17:30:20
holky nema dneska nahodou narozeniny Anetka - od Matty??????

nebo je to od Cat?????
[<<Předchozích 1640] Názory 16411650 z 2216  [Dalších 566 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.