Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
29.12.2008 21:28:15
Jo já také zapomněla na Kubíka, tak všechno nejlepší !!
Miki, já Tě teda znám jen z fotek, ale myslím, že Tobě by dalo fakt hoooodně práce se dopracovat k té kouli ![]() Já teda nejím skoro nic, vždycky až kolem desáté večer, kdy je mi trošku líp. Výhoda manžela v nemocnici je jediná: nemusím tak často vařit, všechno mi smrdí a už jsem dospěla tak daleko, že mi vadí i pohled na ostrou oranžovou barvu , zvedá se mi žaludek , fakt už blbnu ![]() Míšo, termín mám daaaleko, od doktora zatím ne, ale já jsem si jistá: 31.červenec A co ty, půlka června? A co kočárek? |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
29.12.2008 21:05:02
Ahoj holky
![]() Matty, teda Anetka byla chudinka osypaná hrozně ![]() Je dobře, že už to máte za sebou ![]() ![]() Umli, Filípek preferuje "oblečení" na Adama ![]() ![]() ![]() jinak je mu to celkem jedno ![]() Yitusch, Vojtík je teda hokejista jako fík ![]() ![]() A Vikinka je šikulka sportovkyně ![]() ![]() Kubíčkovi od Cat také přejeme Všechno nejlepšííííí ![]() ![]() ![]() Lendulko, fotečky jsou nádherné! ![]() ![]() A dortík nemá chybu Šikulka jako vždy ![]() Já dělala včera dortíka, byla oslava, Klárinka včera měla kulatiny, tak už mám doma velké slečny ![]() Ať je brzy Beátce dobře, to je děs ty nemoci ![]() ![]() ![]() Broni, ať je Danielkovi brzy dobře! A s taťkou si tedy užíváte Ach jo Tak držím palečky ![]() ![]() ![]() My jedeme zítra zase lyžovat, tak je Filípek z nás asi nejvíc natěšený ![]() ![]() Holky taky jste tak přejedený??? My pořád něco jíme, kuchtíme.... za chvíli budeme jak koule ![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
29.12.2008 20:47:24
teda Broni achjo. to je mi manžílka líto. držím palečky.
... tři týdny to je maso. My jsme týden a taky děs. A to minimálně ještě týden nepůjdeme. A pokud se osype Terka tak dlaší 14.dní. uf. |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
29.12.2008 20:43:41
Broni úplně jsem zapomněla ti popřát k těhu
. At je všechno jak má .teda ty nemoci, to je síla, hlavně s taťkou, že s vámi nemohl být ani na Vánoce . Tak at je po operaci brzo fit .A kdy máš termín? Lendul 3 tdny doma, to by mě taky trefilo, mně leze Tobík po zdi po jedno dnu . Chudák Babetka. A fotky mooc pěkný, jen mi řekni, kde jste vzali blondýnku s modrýma očima ![]() ? |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
29.12.2008 20:40:42
Nazdar večer,
teda ty fotky neštovic - hrůza tak ať se to aspoň rychle hojí...Jinak všechny fotky krásné, Beátka vypadá, jako by už lozila, jo? Z nás z problémů zatím nevylézáme, Daniel měl dnes přes 39 teplotu, ale už vypadá líp... No a manžela dneska konečně po deseti dnech zbytečného ležení bez jakéhokoliv zlepšení v hodonínské nemocnici konečně převezli na vyšetření do Brna. Tak za týden jde v Brně v Bohunicích na operaci, je to fakt vyhřezlá plotýnka....pak asi 2 měsíce neschopenka, rehabilitace...no paráda. Chtěli jsme spoustu věcí na stavbě udělat sami a teď jsme oba totální lazaři... No ale aspoň se něco děje a bude se to řešit. Tak jsem si postěžovala ![]() Jinak holky, Katko, Lendi, Mifi, vlezou se Vám ty letní dětičky teď ještě do korby? Nebo jak to řešíte, už jsou ve sporťáku? Já už tak dumám dopředu co s kočárkem.... |
| Alč@ | 29602 |
|
|
29.12.2008 20:26:00
nádherný fotečky Lendulko.
Akorát jsem Ti dnes chtěla volat. a domluvit se na dortu. Ale nějak jsem nestíhala. Je teď pozdě? nebo už nejsi? |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
29.12.2008 19:53:02
Tak už jsem tu , musela jsem jít dát Betinku spinkat -
bych se z toho po..... dneska jsem zase byla u Dr. takže zase prúdušky - tentokrát Betinka a prý když se přidaj teploty tak máme zítra dorazit a asi budou ATB , jinak až v pátek - ![]() ![]() ![]() ![]() no a samozdřejmě teď jsme naměřili 38.5To je fakt na palici už jsme nebyli tři týdny venku - pořád je jeden na práškách a já jsem z toho taky na prášky ![]() ![]() ![]() tak a teď ňáká ta fotečky ať mám lepší náladu NAROZENINOVÁ ![]() BABULKA ![]() ZDOBENÍ STROMEČKU ALÁ PAT & MAT ![]() TÁGOVAČKA |
| Alč@ | 29602 |
|
|
29.12.2008 19:04:57
jejda další oslavenečkové.
Taky moc moc gratulujeme ![]() ![]() ![]() zkusím napsat Pavlíně at sem hodím tabulku. |
| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
29.12.2008 18:23:05
Ahojky tak mimanža stáhnul fotky tak na to jdu kouknout a něco vám sem taky hodim
Jinak myslím si že máš marťo pravdu a že dneska slaví Kubíček od Cat Takže Kubíčkúúúúúúúúúúúúúú všechno nej nej nej |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
29.12.2008 17:30:20
holky nema dneska nahodou narozeniny Anetka - od Matty??????
nebo je to od Cat????? |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.