| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 2216  [Dalších 556 >>]
LenkaMi.+2 32279
29.12.2008 15:53:40
Ahojky,
všem nemocným posíláme pofoukání!! Ty neštovice vypadají strašně~n~, ale hlavně, že už je všem líp. Já bych snad nejradši, aby je Tobík chytil taky letos, aby je pak nedonesl ze školky k miminečku. Ale když si představím, jak ten raneček z hadích ocásků něčím natírám, to bych asi zešedivěla..~a~
Tak už máme prvního trojročáka, Lendul, co nějaké fotečky z oslavy?
Matty 15764
29.12.2008 15:09:40
Ahojky,
jsem doma poprvé bez obou dětí.....Adámek je pryč už od víkendu, je u mých rodičů a Anetka tam měla být taky, ale ještě nemohla, tak si pro ni dneska babi s Adámkem přijeli a bude tam s nima aspoň do zítřka, aby jí to nebylo líto. Ráno jsme byli na kontrole u dr. a posvětila nám, že už může "mezi lidi", je sice ještě stále samý stroupek, ale jinak naprosto v pohodě. Tak jsme to nakonec zvládli, i když ze začátku to vypadalo příšerně.

Alčo,
díky, Anetka už je teď v pořádku, stroupků má požehnaně, ale už dovádí jako dřív, už ji nic neomezuje. Ta fotka byla 4 dny po osypání, kdy už se začínaly dělat stroupky a to už to jakž takž šlo. Verča už to bude mít taky brzo za sebou a moc držím palec, ať na tom není Terinka stejně jak Anetka, od Adámka jsem nabyla dojem, že neštovice jsou celkem pohoda a pak mě to trochu vyvedlo z míry, ale už to máme za sebou, hurááá ~b~
Jo a mě Anetka bohužel už nespí po obědě delší dobu, resp. spí jen tehdy, když se nahromadí únava, což je tak 1x za týden. Taky mi ta chvilka klidu chybí.
Alč@ 29602
29.12.2008 12:10:13
nakukuji. Terinka šla spát. Jsem zvědavá jestli usne.
Poslední dny totiž už nespí. Ach jo.
A já se na to tak vždy těším až vytuhne.

jinak u nás setrvalý stav. Verunka se už neosypává,ale pořád se hojí.
Dnes se jí chystám konečně trochu osprchovat. A pak zase namazat.

Terinka je zatím ok.

...

Matty - teda ta je kočička osypaná. Uf. doufám,že je už lépe.
Yitu@V@V 13578
28.12.2008 22:00:13
zdravím po svátcích !!!!

za doručená PF děkujeme ~k~

nám se vánoce také povedly, Viki jak rozbalila klávesy, pak šaty (tak se pořád převlékala) a pak pokladnu - tak už jí nic nezajímalo a jen zpívala a počítala....

Vojta nadšený ze všeho....(no nějak jsme to přehnali - ale kdyby to neměl pod stromkem, tak bysme to koupili do měsíce...)~d~~d~~d~

manžílek mě také překvapil - dostala jsem žehličku :(
parní....konvici (vše máme doma funkční -nevím co ho to napadlo??) a veliké překvapení řetízek s přívěskem, krásný~s~~s~

včera měl Vojta hokejový turnaj v Kralupech - jel jen Jára (vstávat jsem odmítla....už ve čtvrt na 8 tam museli být....a co by tam dělala Viki do odpoledne....netuším), skončili druzí z 5 a pak měli ještě individuální soutěž brankářů - tak z 10 skončil druhý, tak si myslím, že byl spokojený....

tedy neštovičkám vůbec nezávidím....tak za měsíc je berem...teď se to nějak nehodí...~z~~z~

Viki už stála na bruslích a moc jí to baví, takže jsem je dnes objednaávala na netu, aby mohla jezdit...dnes jsem byla pilná...s Vojtou jsem byla bruslit (a nezabila jsem se!!!) a pak s Viki plavat a super, voda byla teploučká a Viki nezapomněla plavání a skákala a plavala jak o život ~t~

doma koukla na pohádku a je tuhá, hurááááá!!!!

Vojta jak jinak je v Liberci na zápase tygrů a zůstane u babičky s dědou

až stáhnu fotečky tak se také pochlubíme :)

fotečky ostatních jsou super!!!
Umlovka, Vojtik a Barunka 35022
28.12.2008 21:10:09
Čau holky,

teda těch neštovičáčků je mi moc líto. Vypadá to úděsně. Docela se bojím, aby to teď Vojta nedotáhnul třeba z jesliček, protože Barča je ještě moc malinká a to bych fakt nerada.

Filípek je teda šikulka lyžník, to zírám. A ve smokingu je taky dobrej:))) To bych asi Vojtíka nedonutila oblíknout. Ten nesnáší nic u krku, přes hlavu, kalhoty taky preferuje spíš jen tepláky. Takže nám spoustu věcí jen tak leží v šatníku.
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa 30049
27.12.2008 22:08:40
Ahojky
téda chudinky holky- to jim nezávidim
ale Alčo třeba je Terinka nechytne.
Já je taky ještě neměla , ani Tedík a to je měl manžel asi před dvěma lety.
No asi to dost řádí , páč dneska tu byla sestřenka a říkala že u nich jich je taky hodně - tak snad sem nic nepřitáhla, nebo ~o~~o~~o~~o~

Jinak vánoce ~t~~t~~t~
Byli jsme i s bráchou u našich a pak jsme ještě jeli domu.
Tedík byl úplně u vytržení , všem rozdával dárky , rozbaloval je ..... no prostě super.
A dostal i svojí vysněnou tágovačku ~t~~t~~t~~t~~t~ (přeložím , je to kulečník~t~~t~) že z toho bude úplně mimo to jsme věděli tak jsme mu to dali jako poslední dárek~b~~b~
Pak ještě doma spoustu dárkú takže tu lítal od jednoho k druhýmu , asi jako všichni .

A dneska jsme opožděně oslavovali jeho narozky , myslím že to ani moc nevnímal ( páč už čtyři dny za sebou dostává dárky)
Jen si užíval svíček , ty jsme museli snad 6x zapalovat a taky byl paf z "ohňostroje" na dortu .

Tak já jdu uklízet ten borčus co tu je
Papapa
Matty 15764
27.12.2008 21:22:43
Ahojky,
my jsme si vánoce taky moc užili, děti měli radost a my taky, Adamís nevěděl, co dříve, jestli rozbalovat nebo si pohrát, Anetka rozbalovala rozvážně a největší radost měla z kočárku a miminka a pak dostala od švagrové žehlicí prkno se žehličkou, tak nám tu všechno vyžehlila ~t~ My jsme navzdory neštovicím měli i návštěvy, švagrové děti už si neštovice odbyly, takže celá rodinka přijela a bylo veselo a děti se po tak dlouhé době doma rozptýlily.

Alčo,
tak to je moc fajn, že má Verunka to nejhorší za sebou, u Anetky ta prvotní fáze trvala asi taky tak ty 4 dny, ale nemůžu to říct s jistotou, protože u ní se nedalo poznat, jetli ještě něco přibývá.......Ale to je na tom Verča celkem dobře (beru to podle fotky), Adámek měl těch pupínků tak stejně, možná malinko víc, zato Anetka jich měla tak 5x víc, ta měla chudák jeden pupínek vedle druhého, měla je hodně i v obličeji, na víčkách a pod očima, v uších v krku a hodně ve vlasech, v dlaních a na chodidlech, hromady v podpaží. Teď už jí všechno zaschlo a je chudák jak struhadlo. Adámka jsem mazala tekutým pudrem, ale už je asi jinej, nebo je to něco na bázi pudru, protože jsem neměla vůbec nic zamazaného a nikde nic nepadalo. Ale Anetku jsem mazala Genciánkou celou, tedy jen ty nejhorší pupínky, jinak bych ji musela celou polít a navíc po chvíli u toho dost vyváděla, že už ji to nebavilo......

mikinka77+K+K+Filípek 28268
27.12.2008 20:36:00
Přesně tak!!!! ~R^~;)~z~
Alč@ 29602
27.12.2008 20:33:18
děkuji moc.
v hlavičce mažeme genciálkou.

tak snad už bude jen lépe.
Nejvíc mě mrzí,že jsme museli zrušit všechny návštěvy. babičky mají ještě dárky pod stromečkama.

Včera jela jen Terinka s Jiříkem za babičkou na chatu. měla tam sešlost celá rodina.
Takže jsme s Verunkou zůstaly doma. Ta to okňourala. Ale,co se dá dělat.

Za pár dní bude fit. a už je nikdy pak nedostane.
a lepší v dětství - v dospělosti jsou pak dost nebezpečný
mikinka77+K+K+Filípek 28268
27.12.2008 20:30:09
To je dobře, že už je i něco jiného než normální pudr. Já ho měla všude, holky všude, celý byt bílý...
Z vlásků se to pak vymylo, ale bylo mi jich tedy taky strašně líto ~n~
Tak se holky držte!!!! ~R^~s~~m~~x~
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 2216  [Dalších 556 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.