| Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
|
|
13.12.2009 20:22:49
Ahojky dneska jsme měli oslavu , jsem totálně KO Matty to je mi líto co se vám přihodilo , já ještě neměla ani čas něco napéct , jen jsme s Tadeáškem dělali perníčky . jestli něco naspim tak snad zítra něco upeču . z Roztok byla myslím Michelinka nemám sílu ani psát , juknu zítra ![]() ![]() ![]() |
| Alice a Kubík 11.1.06 | 57444 |
|
|
12.12.2009 20:39:43
Ahoj holky,
zdravím Vás všechny i s Vašimi ratolestmi. Dodatečné gratulace k proběhlým svátečkům i novým klubajícím se mimískům! Mám celkem dost novinek,některé bych raději nezmiňovala,ale jsou docela zásadní např.už 4 dny jsem "svobodná panička" s děckem. Ve škole zvládám,ikdyž bez rodičů bych byla namydlená... Kubík má momentálně spálu a to až do Vánoc...ani mi to nevadí,protože už jsem zvyklá,že s ním 2x do měsíce trávím čas na ošetřovačce...v práci mne sice nemilují,ale překousnout to musí.Kuba je dost hravej,takže se při něm můžu i učit...to je fajn. Nechodí sem někdo z Roztok?....mám dojem,že jo,ale nemůžu si vzpomenout? Jinak Vám přeju krásné,klidné a spokojené Vánoce!!! ![]() |
| Matty | 15764 |
|
|
12.12.2009 19:51:15
Ahojky,
jdu vás pozdravit při malém odpočinku při večeři.....předvánoční čas nám spestřil požár. V pátek jsme se vrátili z nákupu a před barákem hasiči a záchranka.....hořelo v bytě 2 patra pod náma.....takže vyplavený nejsme, ale máme totálně všude saze, všechno pokryté černým prachem.....od podlah a koberců, přes nábytek až po hračky a nádobí.....a hroznej smrad a dým.....od včerejška neděláme nic jiného, než uklízíme.....děti si nesmějí s ničím hrát, vyhodila jsem všechno cukroví, co jsem těsně předtím napekla, takže nemáme letos vůbec žádné a nevím, jestli nějaké stihnu napéct.....Adámek to obrečel, protože mi se vším pomáhal, Anetka zase brečela, že nebude mít nic v pondělí do školky na besídku.....no je u nás nálada pod psa. A já jsem na mrtvici, že nestihnu do vánoc uklidit.......ale makáme od časného rána až do půlnoci, tak doufám, že to zvládneme, jak budu fungovat v práci, už teď jsem grogy a všechno mě bolí.....no nic, jenom jsem se potřebovala vykecat....jdu zase makat......všem přeju krásný předvánoční čas bez podobných překvapení.... |
| M i f í c i | 31764 |
|
|
11.12.2009 15:08:19
Ahojda kočky, po sto letech zdravíííííííííím.
U nás vše při starém. Sebulka už bude mít 17 měsíců, lítá jak drak a je ho všude plno. Beruška chodí do školky a je tam nadšená, ovšem teď jich je tam strašně malinko, děti jsou hodně nemocné, tak jsem jí nechala doma. Broni, máte krásné kluky malý je Samuelek nebo Šimonek - nějak mi to uniklo...myslela jsem, že Samík ![]() Katko, tak hlavně ať je Daník brzičko v pohodě, bobek malý. Beruška měla také zánět v oušku, dokonce jí to i samo prasklo - a také jí to nebolelo ![]() Čerti u nás také byli (mladé kočky ze základky, pohoda)...no a Berda na to, jak je oražená - tak mi seděla na klíně a furt jen kuńkala, že nezlobíííííí, že je furt hodnáááá Sebulka jen čučel jak péro z gauče.Alčo, také moc držím pěsti s novou prací - ať je vše v pohodičce a ať se ti tam líbí. Míšo, myslím, že zdravé sebevědomí neni nikdy na škodu - kor v dnešní době a třeba je Tobík vážně pořád tak hodný - akorát sis toho prostě nevšimla, nooooo![]() Jo a ještě jsem tu zaregistrovala, že Petra odvážlivka - čeká třetííííííí ![]() mooooooc a mooooc gratuluji![]() |
|
|
11.12.2009 10:09:46
Aojky
nám už chybí k vánocúm snad jen ta dráha , ale pořád nevíme jakou ![]() Míšo , je to hrozný jak to letí v neděli budeme mít oslavu aby toho pak nebylo tak moc najednou . On si minulý rok myslel že ty dárky snad budou celý rok ![]() Holky co ňáká ledňáčkovská oslava ??? ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
10.12.2009 20:37:39
Ahoj Míšo.
Verunka má nějakou virozu. Dva dny měla teplotu - ted už je lepší. blbne a zlobí a Terinka jí pomáhá.Jirka si asi užije. Já jsem v práci celý den. S emailem si nelam hlavu - já taky nestíhám. myslím,že dneska ani nevím jak se jmenuji ![]() |
| LenkaMi.+2 | 32279 |
|
|
10.12.2009 9:33:49
Ahojky všem,
Broni krásné fotky a Šimonek se mi zdá straaaaaaašně podobný Danečkovi. A co táta, už má záda v pořádku? Alčo, co Verunka, vyklubalo se z té teploty něco? A do nové práce držím palce! A omlouvám se, že jsem neodpověděla na mail, nestíhám,ale napravím to .Katko, chudák Daník, ten si užil, co? A hlavně že to nebyla mononukleoza, po té je pak rok blbá dieta a omezení pohybu . Tobík sezatím ve školce drží, co se týká nemoci, ťuk tuk, nasadili jsme Martánky a něco si už odmarodil loni, když chodil ty 2 dny v týdnu. Dneska ho mám doma, nechtěl do školky, že mi pomůže s cukrovím, to bude fakt príma, snad to moje nervy vydrží ![]() . Byl asi jediné dítě, co se čertů absolutně nebálo, on byl skálopevně přsvědčený že byl celý rok hodný a tudíž na něj nemůžu..Tak nevím, kde udělali soudruzi chybu![]() .Lendul, vy vlastně budete první 4 letí, vid? To je strašný, jak jsou ty děti velké ![]() ![]() . Nahod pak fotky a at vám už laryngitida dá pokoj![]() . |
| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
9.12.2009 20:50:34
Ahoj holky,
také zdravíme před vánoci. Katko, to je mi líto, že tak Daník marodí. Držte se. Lendul, my jsme pořídli klasickou osmičku. Romanovi se ty dokola do vzduchu nelíběj, no ale ty myslíš vystřelovací...? Tak to netuším. Vojtík se taky čertů bál. Byli jsme na takové stezce odvahy a "v posledním pekle" u Lucifera, to Vojta obrečel. Tam už se prodiskutovávali hříchy. No na den to zabralo, ale už zase začíná zlobit. Od Mikuláše samo dostal dobrůtky za básničku a nakonec se i s čertamam vyfotil ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
8.12.2009 23:15:44
Ahojky holky!!
Katko, ať Daníkovi brzo uleví a uzdraví se! ![]() Alčo, držím ti palcem v novém práci! A Verunce taky brzo uzdraví ![]() Angelice taky něco leze kašel, ach jo. Ve školce 2.12. opět vyskytla něstovice, tak čekám,jestli Angeliku konečně chytí, ale bude to blbý, že kdybych chytla někdy na Vánoce Na svátcích bysme měli jet na Moravu ![]() Na Mikuláši jsme byli u mámy a maminka šla na ulici volat čerta a spol. a přišli k ní, čert vystrašil Angeliku a ta se strašně vylekla ![]() ale NEPLAKALA!!! Jen se vykulila a skrývala u táty ![]() A pak musela alespon zpívat nějakou básníčku co uměla, pro Mikuláše. byla to sranda ![]() |
|
|
8.12.2009 21:09:27
Ahojky
zdravíme ledňáčky ![]() ![]() koukám že se houfně marodí ![]() ![]() u nás už je to celkem dobrý , ale zase nás potkala laringitýda , Tedík ten mi tu týden prochrchlal a Betynku zase chytil záchvat . No doufám že teď bude chvilku líp. O výkendu máme předčasnou narozeninovou oslavu ![]() ![]() ![]() Holky nekupujet k vánocúm ňákou takovou tu vystřelovací dráhu ??? Tedík jí prý móóóc potřebuje ![]() a nám se žádní nelíbí ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.