Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
23.10.2009 16:38:23
Ahoj holky,
Vojtík dnes přišel ze školky, že ho bolí bříško a po chvílích brečel a měl jakoby křeče, tak po půlhoďce, pak se to zvyšovalo a dokonce i usnul a ze spaní brečel. Tak jsem ho vzbudila a už jeli s manžou na Bulovku. Jsem nervní, co to bude A to jsme měli jet zítra na Šumavu![]() Angelička je krásná holčička. Myslím, že neštovice přijít i za tři týdny, nejsem si jistá. A lečí se to tak týden. Zatím nemáme zkušenosti, ťuk ťuk ťuk. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
23.10.2009 9:21:38
Ještě jsem k tomu chtěla říct, ve školce na nástěnce nám oznámili,, že máme první případ něštovice.
Takže můžu očekávát nákazu něštovici Angelice. Může chytit něštovice za 14dní od nákazy, že? A jak dlouho potrvá léčba? Díky. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
22.10.2009 23:04:13
Zdravím po dlouhé době...koukám co je zde nového, zatím nic moc co?
Alčo, držím pěstí, ať ti konečně vemou. Verunka je opravdu vzorná skolačka ![]() ![]() U nás to nám jde...u Angeličky ve školce se daří, v pohodě si hrají...chování už se zlepšila...ale máme problém s mluvením, má opoždění vývoj řečí tak už ted běháme po logopedii až po psychologii Já jsem myslela, že ve škole jí prospěje v komunikaci, jenže nic. Učitelka prostě neměla čas Angeliku věnovat páč ve třídě jsou 24 dětí škoda. Máme na Vánoce pro Angy zatím 3 dárky ![]() Tentokrát už dřevěný domeček pro panenky Loni jsme měli jí nachystáno, ale nakonec jsme odložili na letos. Teď Angy už začíná bavit s malými panáčky např.z kinderu. Takže domeček ted je pro ni vhodná chvíle na hraní Tak tady jsou fotky, aby na nás nezapomněli ![]() ![]() ![]() ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
19.10.2009 18:45:45
jo a koukám, že ALča pořád bojuje.. no aspoń ty brigády, viď.. A holky pořád dělají radost, to je dobře
, Verunka je šikulka ![]() |
| KamiŠ+2 | 48179 |
|
|
19.10.2009 18:44:20
Ahoj!!
Jsem v kalupu, jdu aspoň po delší době pozdravit. Byli jsme na Rhodosu, bylo to moc fajn, ale nějak jsem se nemohla dostat do normálu. MOžná jsem se ještě nedostala Fotky jsou krásný, stačila jsem je prohlídnout, ale dočítat nestíhám, jen jsem zahlídla to kačení mýdlo. Broňo, nevím, co to je, ale když to potkám, tak to koupím Kde asi by se to mělo prodávat?? |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
18.10.2009 21:36:00
Alčo,
Verunka je teda šikula ![]() No a držím palce, aby to aspoň s jednou prací vyšlo. Máš pravdu, člověk dlouho čeká, a pak několik nabídek najednou. No a teď jak se rozhodnout, aby člověk nelitoval, že ![]() K tomu mýdlu: na staromák to mám fakt daleko. Recepty jsem taky našla, ale netuším, kde sehnat sušený bílek ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
18.10.2009 17:56:58
![]() ![]() |
| Alč@ | 29602 |
|
|
18.10.2009 17:54:35
Jinak díky za držení palečků.
trochu se to pohnulo - mám alspon dvě nabídky na brigádu. telefonní asistentka do call centra (aktivní telemarketing),tady mám za sebou 4.dny školenmí a ve čtvrtek přišla nabídka na administratvní pracovnice v malé firmě na dioptrické brýle. takže jsem jela na pohovor a v pátek tam nastoupila. je to vše od faktur - po nabídku - po sklad atd. ale,mám otevřenou cestu i do toho call centra. tam by to bylo na HPP. byli smutný,že nenastoupím - prý mi to dost šlo. tak uvidím. to je klasika,že to pak přijde najednou. a člověk neví co. bavilo by mě obojí. tady zatím bude na DPČ - takže si nechám rodičák. je to teda našlapaný - střídáme se s Jirkou mei dveřma - ale,už to nešlo. jsme opravdu v hrozné situaci. a než člověk dostane nějakou výplatu - byť malou - čeká nás ještě boj jak to zvládat. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
18.10.2009 17:43:38
Broňo zkusila bych nějakou pout - vánoční trhy - staromák - tam by tuhle cukrovinku mohli mít.
a nebo vyrobit. recept mám. Ingredience: 5 kg hroznového cukru, 50 g sušených bílků, 1/2 l vody, různá barviva Příprava: 5 kg hroznového cukru rozpustíte nad párou, či ve vodní lázni tak, aby teplota nepřesáhla 44° C. 50 g sušených bílků rozpuštěných v 1/2 l vody, do kterého postupně zašleháte rozpuštěný hroznový cukr. Po částech obarvíte a ochutíte. a) bílou část vanilkou, b) růžovou část ovocnou esencí, např. jahodovou, malinovou apod. c) žlutě obarvíte citronem, d) hnědě kávou a kakaem, e) fialově, event. zeleně podle dostupnosti potravinářských barev Jednotlivé druhy ochucené a obarvené, nalijeme do tvořítek, eventuálně použijeme kapsli, a to do výše 1 až 1,5 cm. Po vychladnutí nařežeme drátovou řezačkou na požadované obdéníčky. |
| Broňa, 2 špunti | 53006 |
|
|
18.10.2009 9:14:20
Ahoj holky,
Katuško, teda Tobík je fakt borec, abyste ho na základce ještě stíhali ![]() Marodů je mi líto, my jsme bohužel taky už týden doma, ATB má Danielek už týden a nic moc zlepšení ![]() Holky, mám velkou prosbu: Tchyně furt vzpomíná na kačení mýdlo, prodávalo se, když byla malá. Teď bude mít kulatiny a chtěli bysme jí ho sehnat. Nikde na netu jsem to nenašla, ale prý se to dá koupit třeba na pouti. Tak moc moc prosím, kdybyste na něho někde narazili, prosím kupte mi ho, samozřejmě zaplatím všechny výdaje. Moc děkuju ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.