Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
27.5.2009 10:54:14
Tak malá už stála na půjčených bruslích,i v nich chodila,jsme se divila,že se jí to líbí a nebojí se,taky by je chtěla,byli jsme se kouknout v Intersparu,tam je mají stejné jako má Angelička,ale až od 28-30 velikost
A Natálka má botičky 24-25 menší jsme zatím nikde nesehnaly |
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
26.5.2009 22:23:18
Čau holky,
dneska jsme se sešly s Lendulkou. Vojta se sice nějak zasekl a moc si s Tádulou nehrál, ale i tak to bylo fajn je zase vidět. Martinko, malej je moc roztomiloučkej a takovej "rozumnej". Bouráci na bruslích jsou dobrý To u nás nehrozí zatím. |
| Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
|
|
26.5.2009 7:54:04
Tak venku krásně,a my musíme trčet doma,až do soboty,no snad to nějak zvládneme,zatím je to záhul na moje nervy
![]() Jinak miminko je nádherný,taky si myslím,že si jsou s malým podobní.U nás to bylo taky jinak,Štěpánek vyžadoval pozornost,neuměl si sám hrát a krásně spinkal,za to Natálka!!! Ta skoro od 2 let vůbec nespí přez den,ale zase si krásně hraje sama,prostě jsou každej úplně jinej. ![]() |
| mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
|
|
25.5.2009 21:39:36
Děkujeme
![]() Maty, no jooo, každé miminko je jiné, stejně tak těhu ![]() ![]() Ono se to srovná nebooooj ![]() ![]() ![]() Holky, tak máme nové morčátko, holky jsou nadšené a Filípek konečně šťastný ![]() ![]() Bála jsem se, jakou bude mít povahu a tak, protože ta naše co umřela byla jak pejsek.... přiběhla k nám, vítala nás, hodňoučká, nekousla by nikdy. Ale tahle naše nová (teda říkáme, že je to holčička, i když to ještě není vidět ![]() ![]() ) je taky zlatíčko zlaté, úplně koukám, jak je hodná... ![]() ![]() ![]() ![]() No a Filípek jí pojmenoval.... Babulka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak máme Babulku, ale já jí občas řeknu Růženko ![]() Filípek mě vždycky opraví ![]() Není sice angorská, ale rozetová, ale i tak je hezounká ![]() ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
25.5.2009 21:03:26
Mikinko, koukám, že brusle Filipka máme stejný akorát tu barvu teda Angy má divčí růzovou a Filip zas modrou
Angy taky ho nejvíce baví a pořád se mě ptá kdy zase půjdeme na in-line. O kole ani nemluvě Ani se nedivím, proto strašně ráda běhá a tak proto in-line je asi její oblibou ze sportu, prozatím. Jinak taky vám to sluší ![]() ![]() Martino, Krstůfek je taky pěknej klučík |
| Martinka a Maty a Kryštůfek | 30117 |
|
|
25.5.2009 13:07:20
no neni to celej MAty, ale hodne jsou si podobni. Ale jinak je uplne opak Matynka, nespi, rve, chce pozornost, nevydrzi sam
a tak. No Maty byl hodne psavy, toto ditko vubec. spi jen v noci a pres den jak kdy,ale spis jen malo. |
|
|
25.5.2009 12:37:42
Martí, děkuju
![]() Tééééda, kdybys napsala, že je to maličký Matýnek, tak ti uvěřím! ![]() ![]() ![]() Je nááádherný a fakt jak kopie Matyáška! ![]() ![]() ![]() ![]() A přibírá krásně, tak je vidět, že je spokojený ![]() ![]() ![]() |
|
|
25.5.2009 12:34:01
![]() |
|
|
25.5.2009 12:26:17
no kojeni je jak kdy, nekdyy dobry, jindy place. Dokrmujeme jen v noci jednu flasku, jinak sem tam pres den jeden dokrm, jinak kojime co to jde. Maly uz ma 5,12 kg, tak mu to staci asi
![]() foto dodam, moc nefotim,jsem hroznaaaaa . Filipek je uzasny, moc Vam to slusi ![]() |
|
|
25.5.2009 11:41:56
Ahoj Martíííí,
tak co miláček maličký??? Už hezky bumbá mlíčko od maminky??? ![]() ![]() Tý jo, sedm týdnů, to je neskutečné fakt ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.