Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| káča a adámek | 6040 |
|
|
21.5.2007 17:19:14
nebudu odpovídat na všechno jednotlivě, neb mě to nebaví -takže všem najednou..
kdo chce zpátky do alba tak si dejte žádost o přítele, já vám ho potvrdím a tím končím se sprácovstvím- ke kterému jsem kdysi přišla jak slepá k houslím a te´d se ho nemůžu zbavit a pořád kvůli tomu budu poslouchat nějaké kecy... své věci jsme si už všechny smazala- neboť jsem si celou dobu myslela, že je to album pro ty, které chodí na diskuzi květen 2006- teď už chápu, že je to vlastně pro všechny a já nějak nevidím smysl v tom, abych si dávala fotky do alba kam chodí úplně cizí lidi - které neznám a nemám s nimi nic společného- což byl původní smyl debaty i alb... s tím správcovstvím si to nějak vyřiďte na rodině- já už jsme tam psala dvakrát jak to změnit na někoho jiného- zatím bez odpovědi- třeba vám někomu odpoví... |
| HelenaB.+2kluci (13 a 9)+? | 1411 |
|
|
21.5.2007 17:07:33
Wolfy, držím moc palečky, ať už na plodovku půjdeš nebo ne!!!! To sis teda při Péťovi vytrpěla a minule taky, tak ať je to teď všechno v pořádku!!
|
| HelenaB.+2kluci (13 a 9)+? | 1411 |
|
|
21.5.2007 16:59:32
Souhlasím s Lolendou i Berujdou i Hankou! Chápu, že třeba Kukus už správcovat nebaví, ale nevyřeší to tím, že nám zatrhne přístup. To jsem se teda fakt namíchla, chtěla jsem tam zrovna na ukázku dát krásný fotky od fotografky.
|
| lolenda | 56530 |
|
|
21.5.2007 14:35:53
Zakázat přístup některým holkám (a přiznám se, že nevím, podle čeho jsi vybírala) do alba nebylo moc štastné řešení. Píšeš, že jsi kontaktovala někoho z rodiny, abys už nebyla správcem.Z toho chápu, že už s tím správcováním nechceš mít nic společného, tak proč najednou ty zákazy,když doted se nikomu zákaz přístupu(k vlastním fotkám) neudělil.A kdyby se správcem stal někdo jiný, tak by všechny holky ,co nemají přístup zase žádaly o přátelství?V tom nevidím logiku :o(
Možná jsi mohla napsat, že se chystáš s tím něco udělat.Bylo by to jistě férovější. |
| berujda | 52039 |
|
|
21.5.2007 13:03:36
Ahojky všem,
už jsem psala na Dámu, co si o tom přístupu myslím, a tak to písnu i sem. Kukus,ROZHODNĚ JSEM PROTI, ABY JEDEN ČLOVĚK ROZHODOVAL O TOM, KDO TADY V ALBU A VŮBEC MÁ ZŮSTAT, JE TO VĚC NÁS VŠECH NÉ JEN JEDNÉ OSOBY. Toto rozhodování a přemýšlení není rozhodně na místě. Sice spoustu holek chodí na dámu a já také, ale také chodí i sem jako já, a proto mi přijde docela smutný jim tohle udělat. Jsou to JEJICH fotky, a nikdo nemá právo, rozhodovat za ně, jestli k nim budou nebo nebudou mít přístup, to je přece nesmysl. Ty sama nemáš ráda, když sem někdo vkládá fotky na ktéré jsi s malým, tak to respektujem, a neděláme to, ale rozhodovat o takové věc, která se týká nás všech kdo sem chodíme, a hlavně těch komu fotky patří, to by měli všichni né jen ty. Myslím, že už tady na rodince bylo dost zla, tak proč dělat další. Je mi líto, že už to tady není to co bylo, a že se tady nemůžem bavit normálně, ať už o dětěch, tak i o nás jako takových. Fakt je mi z toho DOST SMUTNO. |
| Hanka4děti,88,97,04,06 | 30959 |
|
|
21.5.2007 12:05:30
Marti je to přesně tak jak píšeš. Heslo by měl mít každej at sem chodí nebo nechodí a pokud on sám si rozhodne smazat album tak si ho smaže a pokud ne,tak je to jeho věc.
|
|
|
21.5.2007 12:03:55
Vicky je docela škoda, že za nama nepřijdete na Dámu, tam by vás určitě jeden příspěvek denně nečekal. Opravdu to tam žije a jsou tm všechny holky co byly tady
|
|
|
21.5.2007 12:02:46
Koukám Kukus,že ráda chytáš za slovíčka viď? Ne nechodím na rodinu na květnovou diskusi. Holky ráno psali o tom,že jsi jim zakázala přístup a to mi přijde absolutně, nepochopitelný a od tebe nefér. Takže jsem ti to napsat musela přijít
|
| Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 | 10897 |
|
|
21.5.2007 9:44:14
Kus...udělá se to, myslím, úplně jednoduše. Změní se heslo a to heslo se pošle mailem všem holkám, které sem chodí a ty, které ho nedostanou nebo sem chodí hodně málo, tak si ho pak holky pošlou mezi sebou. A bude to. My jsme to takhle museli udělat na jedné diskusi, protože jedna holčina tam nechtěně napsala heslo druhé holčině...prostě ji nedošlo, že to vlastně není uzavřená diskuse a čte ji plno jiných lidí :-)
|
| Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 | 10897 |
|
|
21.5.2007 9:41:39
Ahojky. Nechci se vyjadřovat raději k ničemu. Jen chci napsat, že když se deníčky za těhu zakládaly, tak jsem o tom s Kus psala přes ICQ a říkala jsem jí to, co teď psala Hanka, že na každé diskusi ví každý heslo a upravovat a odebírat si může každý sám. Chtěla jsem po Kus heslo a řekla mi, že to heslo nikomu nedá, abych se nezlobila, že to heslo používá všude. Takže to zůstalo při tom, že je jen jeden správce, který může mazat a opravovat. Což mi přijde jako kravina. Už na začátku se mělo dát společné heslo, které by znaly jen holky s diskuse. Opravdu to takhle funguje všude.
Já chodím sem na diskusi i na Dámu velmi málo. Bohužel to prostě více nezvládám. Dáma je na mě moc rychlá a Rodina někdy nejde, někdy se to vleče. Ale když to jde, tak kouknu sem i tam. Už i na Dámu se mi podařilo hodit nějakou fotku :-) Tak hezký den všem a všem narozeninovým přeji všechno nejlepší!!! :-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.