Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
|
|
21.5.2007 9:38:37
Ahoj, já před nedávnem zjistila, že nemám přístup na album dubňátek.
Pak se to vysvětlilo, že se všechny holky musely vymazat, jelikož na dubnu řádila nějaká úchylačka. Tak se všechny holky musley znovu přihlásit. Tak bych z toho fakt nedělala kovbojku a kdo chce, ať se znovu přihlásí, ne? Ale mám z této diskuze smíšené pocity, jeden příspěvek denně atd... je mi z toho smutno ;o( |
| káča a adámek | 6040 |
|
|
21.5.2007 9:35:59
:-)))))))))))
hanko, myslela jsem, že už sem nechodíš...no nic...:-) s tím, že by si měl správcovat každý své fotky souhlasím a jak jsme říkala už při tom minulém dohadování- já správce dělat nechci, už asi před 3/4 rokem jsme řešila jak to předat na někoho jiného- protože se přihlašuju na sebe...teď jsem napsala na rodinu znova jak to udělat tak doufám, že dostanu odpověď a nějak se to vyřeší... |
| Hanka4děti,88,97,04,06 | 30959 |
|
|
21.5.2007 9:32:20
Kukus na rodině jsem nebyla už 2 měsíce teda na této diskusi. Myslím,že všichni mohli přejít na Daámu a hodně maminek objevili výhody, která ta diskuse skýtá.
Zkoušela jsem přístup do alba a já ho tam má, ale dost dobře nechápu, jak se sama za sebe můžeš rozhodnout někomu zakázat přístup?Je to trošku divný. Nezdá se ti?? je tam spousta osobních udajů a spousta osobních fotek a o tom, jestli tam ten, kdo už dávno měl přístup bude chodit anebo nebude by si měl rozhodnout on a ne ty. Na jinéí diskusi na rodině kam chodím má úplně každej heslo, a sám si rozhoduje o všem. Když správce není dlouho přítomnej, udělí přátelství ten kdo zrovna chodí. Taky když někdo něco zblbne tak si to i sám smaže a smže blbou fotku a ne jak tady, že musel žádat tebe a ty jsi to třeba smazala. Jak můžeš vědět co bude za rok za dva?Tahle diskuse tady byla a vše co je v deníčkách taky bylo a je to jakási vzpomínka. Je jedno jestli sem už někdo chodí anebo nechodí. Myslím si, že to od tebe není vůbec fér.Aspoň jsi měla každýmu napsat zvlášť a říct co plánuješ. A to že píšeš, že Nikouš dělá ze všeho drama není vůbec třeba. Protože řekla pouze svůj názor. A myslím si,že pár příspěvků navíc tady maminky taky nezabije. |
| káča a adámek | 6040 |
|
|
21.5.2007 8:57:48
nikouši- nevím kdo se s kým nebaví, já se tady bavím úplně normálně...a nezlob se, ale do těhle dohadů se tady na netu fakt pouštět nebudu- stačilo mi to minule...na to fakt čas a chuť nemám... a nevím, proč ze všeho tady musí být drama a výkřiky typu okamžitě mě smaž, už se tady nikdy neukážu, s někým takovým tady nebudu atd..je to jak hádky na základní škole:-((((((((
jestli k tomu ještě někdo něco máte, můžete mi to prosím psát do vzkazů? ať to tady zas není 50 stránek plných rozebírání co jsme zas udělala a neudělala... |
| Nikouš,Kájka00 a Tomík06 | 29657 |
|
|
21.5.2007 8:46:47
a to jsi nemohla dát nejdřív vědět????....to je lepší vymazat přístup a čekat - to je fakt super....
Tak mě tam odtud vymaž - protože rozhodování o mě bez mě - to se mi fakt nelíbí...nechápu, co jsi jako čekala.... a většina se spolu bavíme dál, takže jsme si mysleli, že se nám naše album na rodině zachová.... no jo no, když je správce deníku někdo, kdo se s námi nebaví, tak to je pak těžký, že??? |
| káča a adámek | 6040 |
|
|
21.5.2007 8:34:17
nikomu jsme z alba nic nesmazala- to bych si teda fakt nedovolila...jen jsme chtěla upravit seznam přátel této diskuze - s tím, že jsem si říkala, že kdo bude chtít mít přístup do alb, tak se ozve a samozřejmě, že ho bude mít a kdo ho nechce, protože už sem na rodinu stejně nechodí a chodit nebude tak se jen ozve co chce aby se udělalo s jeho fotkama atd - jestli je chce smazat, nebo třeba stáhnout atd a bude to...myslím, že některý holky co sem už nebudou chodit asi taky nechtějí mít fotky někde, kam už nechodí...takže to mě jen tak napadlo to njak upravit..
rozčilujete se úplně zbytečně... |
| Nikouš,Kájka00 a Tomík06 | 29657 |
|
|
21.5.2007 8:34:11
Taky mi přijde trochu nefér mít někde spoustu fotek a nemít k nim přístup - takže bych docela ráda věděla, co to znamená a kdo tady o tom ví a podle čeho se jako rozhodovalo, komu se smaže přístup a komu ne?????
Je to trochu padlé na hlavu:o((( |
| Jajka+Milanek | 41109 |
|
|
21.5.2007 0:40:19
taky jsem zjistila, ze nemam pristup do alba KE SVYM FOTKAM A SVEMU DENIKU!!!! Kukus, bud tak hodna a neco s tim udelej. To jsi prece nemohla myslet vazne, to jsi udelala sama??? To bylo jen tvoje rozhodnuti?? A co nam dat napred vedet?? Ja osobne tam mam 149 fotek, nektere jsou velmi osobni. Takze budu moc rada, kdyz je vsechny vymazes vcetna meho deniku, protoze na diskusi, kde ty jsi spravce, ja vazne byt nechci!!!!
|
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
21.5.2007 0:10:54
no jo, tak jsem taky zkusila alba a nic - nedostanu se ani ke svým deníkům a fotkám, co to?????
|
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
21.5.2007 0:09:51
Radka dostala k narozkám kočárek a panenku, myslela jsem, že ji to ještě nebude moc zajímat, ale opak je pravdou, pořád se s ním tahá, lozí do něj a vytrvale nakládá a vykládá pannu :-))))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.