| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 11372  [Dalších 11062 >>]
Petra + 3 35414
21.5.2007 0:06:14
zas po dlouhé době nakukuju a teda musím říct, že co jsem si tu od tebe přečetla o nejezení dítěte, tak o je síla.... :-( to muselo být pro tebe hrozný. A musím ti řít, že jsi veliká bojovnice, ohromně statečná a skvělá ženská!!!!

A ještě jestli můžu k té plodovce - odběr plodovky odmítla moje příbuzná, která taky čekala miminko po dlouhých peripetiích a otěhotněla po mnoha problémech. NT screening jí stejně jako tobě vyšel perfektně, triple testy už špatně (údajně tam měl být Down) a byl jí doporučen odběr plodovky. Taky si tím nebyla jistá a nakonec dala na radu předního odborníka v Brně, který jí po propočítání těch předchozích testů řekl, že to podle něj bude dobrý. Na plodovku nešla a porodila naprosto zdravé děťátko.
Já osobně bych věřila spíš těm prvním testům a na plodovku nešla, taky proto, že jsem od začátku těhotenství věděla, že i postižené miminko bych si chtěla nechat, a testy jsem absolvovala jen, abych věděla, co mám čekat. Takže bych nechtěla riskovat i to malý riziko potratu.
Ať se rozhodneš s odběrem jakkoliv, tak ti moc a moc držím palce a přeju, aby bylo všechno v pořádku a aby ses dočkala v listopadu zdravého miminka!!!!
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
20.5.2007 23:40:57
Asi si pridam i ja svou trosku do mlyna. Spousta maminek, ktere tu hodne psavaly a maji v albech urcite mnozstvi fotek, nema k albu pristup, ani k tomu svemu.:-( Jestli jsi je bez dohody s ostatnimi zrusila, je to teda fakt podraz a nefer, jak psala Gaba. O udelovani pratel jsme se domlouvaly a odebrani jakoze rozhodujes sama? Pokud jsi to chtela udelat, mela jsi to sem napsat a my ostatni bychom se k tomu vyjadrily. Udelat to takhle potajmu je s prominutim totalisticke, nikoliv demokraticke. Na cervenci 2004, kam chodim s Radou, ma album strasne moc maminek, ktere tam chodily cele tehu a ze zacatku po porodu, ja uz jsem je neznala, pripojila jsem se, az bylo Radovi 7 mesicu. Nevim o tom, ze by jim nekdo zakazal pristup a ani se o tom nijak nejednalo. Kazdy, kdo tam ma album, je tak nejak soucasti teto "rodiny" stejne starych deti, i kdyz uz tam trebas nechodi, a je uplne jedno, z jakeho duvodu. Domnivam se, je je to s tve strany chyba a byla bych fakt rada, kdybys ji napravila. At se samy maminky rozhodnou, zda-li si album nechaji od tebe zrusit nebo ne.
Radka, Luky + Tomík 26131
20.5.2007 22:12:47
ahoj holky,

Gabo jo jo, uz se me ptala Niky, zda se tam dostanu, ja jo, ale ona ne... proc? Kukus?

Jinak jsi se Gabo ptala na znacku Gap, kamoska ma sekacek s detskym oblecenim a znacka Gap je zadana dost...
Gaba, Christian a Sebastian 13347
20.5.2007 21:30:01

Ahojky,

chtela jsem se zeptat, proc nejake holky nemaji pristup do alba, aniz by se jim neco reklo? Maji tam preci sve fotky a uz nevim komu se to tu stalo, ze zkrachnul PC a to bylo jedno z mala mist, kde ty fotky mely. Prijde mi to dosti nefer!
19.5.2007 23:53:45

Ahojky,

chtela jsem se jen zeptat, jestli se u nas v Cechach prodava dobre na bazarkach veci na mimca z GAPu? Diky
19.5.2007 4:09:57

Kavicko, tady v Anglii je na to PCV povinne....teda vlastne neni nic povinne, ale jedno z kterych doporucuji
Evule,Vojta 5/04,Hynek 5/06 44826
18.5.2007 22:14:12
Zdravím Vás zase po dlouhé době všechny.
Wolfy, vždcky jsem byla zastáncem plodové vody a příp. nechat si miminko vzít, když to dopadne špatně, ale když jsem si přečetla Tvůj fakt těžký boj, asi jsem změnila názor a máš můj opravdu velký obdiv, fandím Ti :-)
Kavicka + ♀06 ♂09 56495
18.5.2007 20:32:34
Tak nám předevčírem chcípnul modem (4 měsíce po záruce). Včera a dnes jsem řešila nový modem, napřed nám to u nich nepřepli na nový a pak nám dali špatné heslo. No nevím s tou profesionalitou u o2:-(

Wolfy dřiv bych řekla na testy 100% ano, ale teď po jednom těhotenství bych asi váhala. Rozhodla bych se až po tom co doktorka spočítá ty další testy. Asi je to o vnitřním pocitu. Předpokládám, že postižené dítko by nikdo z nás nechtěl, ale člověk míní život mění!

Jó a včera jsem Hedy ještě koupila malý kočárek:-) Tak ještě tu panenku.

Zítra jdu koupit Hedy prní boty, tak snad pořídím dobrý.

K očkování, dneska mi říkala na cvičení kámoška, že její doktorka nedoporučuje očkování proti klíšťatům, že prý to nechytnou do pěti let, ale bohužel to na co vakcína není chytit můžou. Nevím co je na tom pravdy, je to jen z doslechu, budu se na to taky ptát.
Jinak mi máme u doktorky domluvenou vakcínu proti pneumokokům, prý to není špatné.
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
17.5.2007 20:36:54
Já také držím palce!!!
Haňula* 37995
17.5.2007 20:28:23
Wolfy, to sis už teda v životě užila. Osobně bych na tu plodovku taky nešla, co se má stát stane se. A ještě myslím, že všechno není jen somatika. Kdybys měla chuť přečti si knížku Zdeňky Jordánové: Tvoje dítě jako šance pro tebe. Taky dělá kineziologii. Propagovala ji tady Hanka od 4 dětí, je fakt fajn. Držím moc palečky.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 11372  [Dalších 11062 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.