| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 11372  [Dalších 10772 >>]
berujda 52039
23.4.2007 21:01:33
Kačko, tak ať se brzy smlouva podepíše, a chajda bude vaše.:o))
Kačka + Eliška + Anička 11839
23.4.2007 20:58:18
Vicky, já nic neslibuju, asi pojedeme podepisovat smlouvu. Takže se mnou nepočítejte ...
berujda 52039
23.4.2007 20:55:19
Jo a včera mi ségra hlídala Barču a já byla na bruslích, a dneska mi teda bolí nohy, jak jsem včera makala, jsem na sebe hrdá chi chi, je to prostě paráda by brusle, ale lidí je víc a víc co jezdí.
berujda 52039
23.4.2007 20:54:01
Vicky, tak to necháme na zítřek a uvidíme, jak to dopadne. Já to také boužel zatím na 100% nevím, ale určo dám vědět.

Holky, tak jak jsem objednala to aktivní chodítko, tak je to super věc, Barču to hrozně baví, a pořád si s tim hraje a pochoduje za nim. Dala jsem ji ho dřív k narozkám, nevydržela jsem to, ale co že?

Jinak je tady nějak mrtvo ach joooooo.....
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
23.4.2007 20:38:47
Heleno, tak vidis, jak je sikovny, hlavne, ze se nic nestalo!!!
U nas je novinka, Tadeasek umi slezt z nasi postele :-)) teda doufam, ze to nebyla nahoda, ja ho pozorovala a pomalinku, opatrne slezl na zem!!!

Berujdo, no to se neda nic, delat, pokud to tady na netu nikdo nepotvrdi,
tak na to pecu a domluvim si jiny program. Kavicka neni na icq, Kaca mi to potvrdi zitra, ostatni uz tady nebyly x dni, tak nevim... :-(
berujda 52039
23.4.2007 20:04:54
Ahojík všem,

Kačko au au au, téééda když jsem to četla bolelo mě to s tebou. Tak doufám, že se zuby a oprava jich brzy zahojí.

Vicky, já zatím nemůžu na srazík, ale pokud to ta holčina odřekne určo dorazíme, ale ona sama to neví na 100%, je až z Domašína, a neví zda to s manžílkem klapne, ale dám ti tak zítra vědět.
HelenaB.+2kluci (13 a 9)+? 1411
23.4.2007 19:51:16
Káčo, no to jsi teda chudák! Se zubama je vždycky potíž. Tak držím palce, ať ti je zubař spraví, aby to nebylo poznat.

Holky, já dnes vyndávala prádlo z pračky a Vašíka nechala sedět v židličce. Slyšela jsem, jak tam dole v přízemí nadává, ale myslela jsem, že protestuje, že jsem ho tam nechala. Najednou slyším, jak se někdo štrachá po schodech a on to Vašík!!! Letím dolů pro něj a nechápu...
On vám normálně propadl-projel nožičkama napřed pod madlem z té židličky na zem, nic se mu nestalo a šupajdil si to za mámou. Tak mám poučení - v židličce nenechávat!

Jinak je Vašík nějaký nemocný, asi další zub...
23.4.2007 19:30:25
Ahoj holky, chci se ujistit, zda nekdo dorazi ve stredu do toho Edenu???
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
23.4.2007 13:25:51
Kukus ty jo, to muselo bolet, se zubama zadna sranda neni, kdyz se stane takovy uraz. No a kdyby jeste sletel i Adamek... Preju ti, at mas zuby brzo v poradku a ty posunute neboli.

Tak mam decka radost, zacinaji se mi hezky prodavat vecicky na MMB, i kdyz je mi lito, ze nestiham fotit to oblecenicko. Uz jsem se "zbavila" lehatka, hrazdicky, kybliku, kolotoce (mimochodem zlomeneho v uchytu, prodala jsem to za pusu), taky lehatka do vanicky. Skoda, ze trebas o tehotenske obleceni nikdo moc zajem nema, kazda maminka si to radsi vyzkousi.
23.4.2007 10:44:26
Kaco, drzim place, at ti to zubar da do kupy ;o( chvilinka a stane se takova vec, to me moc mrzi... hlavne, ze je amlej ok a ty nema streba neco s okem, nebo co... zub se dodela.

Gabo, presne tak, do mesta si zajedes a kdyz jsme treba v centru jako Vaclavak atd, tak mi to staci zase na pul roku dopredu :-)) tesim se, az se posadim na te zahradce a budu relaxovat, to by se mi v panelaku v Letnanech fakt nepostestilo :-(
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 11372  [Dalších 10772 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.