Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kačka + Eliška + Anička | 11839 |
|
|
17.4.2007 9:44:22
já budu Andulce kupovat ty v Renu za 399,- Jsou kotníčkový a podle mě splňují všechny parametry a mají takový světle růžový - super!
Sandálky bude mít asi po Elišce, uvidíme! Ale koupím asi ještě nějaký děravý kotníčkový - podle toho, kdy začne chodti - aby nezačala až po létě, že? |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
17.4.2007 9:40:44
Jak jsem dávala včera odkazy na ty články, tak jsou tam i odkazy a adresy, kde botičky pro děti prodávají. Já jezdím na Lužiny, je to přímo ta dětská obuv Sluníčko.
Za chvíli padám na brusle, tak jsem zvědaváááá! :-))) |
|
|
17.4.2007 9:37:11
Marto, Eliška měla oblíbený baba blba - ale ono to tak vždycky vyznělo, jak to trenovala :-)
Andulka je zatížená na jídlo, takže říká: mńam, hamama a mamama :-) Pak taky ba a eda (asi jako Eliška). |
|
|
17.4.2007 9:34:06
Kávičko, já ty obchody znám. Jsoutam dokonce dva. Jeden přímo v poliklinice a druhý vedle jako u pohotovosti. Ale výběr mají jenom začátkem jara na jarní boty, na začátku léta letní ... Takže teď to bude dost přebraný. Ale ty pro prťata snad ne.
Spíš bych Ti doporučila na Pankráci je prý někde kousek u metra značková prodejna ... A nebo se dají objednat na těch stránkách dětská obuv. Holky, přečtěte si články o tom, jak se mají boty vybírat. Oni sice všude píší, že jsou botky s žirafou, ale jednotlivé modely prostě nemají certifikované všechny. Důležité je, aby byl dobře přišitý jazyk, byly kožené, měkká a ohebná podrážka, když dítě jde, aby se v těch kotníkovejch dobře ohýbala noha v nártu, ... Přijde mi, že zatím anijedna bota (co jsem viděla), nesplňovala všechno. Mně vadí, když je blbě přišitej jazyk, tvrdá podrážka a nejsou kožený. Na kvalitu ty kůže (jestli bude barvit, ...) už tolik nehledím. To bych asi nevybrala ... |
| Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 | 10897 |
|
|
17.4.2007 9:31:36
Jinak jsem se ještě chtěla pochlubit, jak se mi malá snad ze dne na den "rozpovídala":-) Začla říkat, když se houpe na houpačce hááápy, hááápy, když do něčeho mlátí, tak bááá (jako bác), když zmerčí Matějovo plyšovýho hada, tak začne syčet, dělá na všechno kuk a na všechny mává a říká pápá...hlavně na Matěje :-), začala říkat mama mama, někdy se jí povede táta nebo tata (ale nevím, jestli ví, že máma jsem já a táta je Petr...toho vidí tak malinko jen o víkendech, že fakt nevim), baba (určitě to neříká na babičku) a když Matěj skáče na tom skákacím míči, tak říká hop. Pak už si nevzpomínám. Ale už jsem si tak říkala, že asi začne hodně pozdě, protože Matěj v tuhle dobu už docela obstojně opakoval, ale fakt se rozjela snad ze dne na den, tak mam velkou radost :-)
|
| Marta+Matý04,Markét06,Eliška09 | 10897 |
|
|
17.4.2007 9:25:38
Ahojky všem.
Koukám, že už řešite, jaký budete dělat dortíky na narozky. :-) Tak já asi udělám nějakej ten obyč. piškotovej s ovocem...najdu nějakej recept...aby se v něm právě mohla malá patlat a druhej se normálně zamluví v cukrárně a ten bude pro dospělý. Matěj se v dortíku nepatlal, tomu ani moc nechutnal, tak uvidíme, jak se na svůj dortík bude tvářit Makuš :-) Botky...taky jsem dávala a dávám kotníkáče. Kotníky nejsou zpevněný ještě bůh ví jak dlouho. Ale zase jsem to nepřeháněla. Matěj už dlouho nosí normální botky. :-) Míšo...užij si zkoušení kolečkových bruslí :-) Kačko...budete mít hezkou chatičku!!! My si asi rovnou počkáme na nějaký ten baráček...stejně teď budeme splácet půjčku na byt bůh ví jak dlouho :-). Ale taky by se mi líbilo někam vypálit!!! Lino...gratuluji ke krůčkům. Malej se to někdy zadaří, když se na to soustředí, že ty krůčky udělá celkem rovně a obstojně, ale když chvátá, což chvátá a je zbrklá pořád, tak taky spíš padá :-) Ale co, oni se to naučí. A gratuluji k prodeji na MMB. Já tam prodávám věci docela obstojně. Sice mě to taky nebaví fotit, ale když to chci prodat, tak se na to jeden den prostě vrhnu, vyfotím, už si to nechám venku a pak čekám. Nemám ani zaplacenou Hvězdu a prodej mi jde celkem obstojně. Zrovna včera jsem tam něco házela a už mám dneska 2 věci prodané. Takže to jde...i když trochu pomalej, ale ono se to snad časem prodá :-) No a další věci dávám tady do jednoho bazárku v Plzni a taky se toho tam docela dost prodá, takže se toho zbavuji a zbavuji, jak to jde. Nechávám si jen pár malých věcí, tak do velikosti těch 74, kdyby náhodou, ale ostatní už prodávám, protože bysme se tu v tom asi utopili :-) Mam jednu karbici velkou po Matějovi, dávám to malé na doma a na ven, ale takový ty echt klučičí hezký věci jsem prodala a prodávám, protože třeba ve 2letech ji nedám džíny klučičího střihu a k tomu chlapeckou košili a kšiltovku :-) Takže to jde pryč. Taky jsem tam prodala kočár, golfky (potřebovala jsem něco lehčího), lehátko, autosedačku po Matějovi (tomu jsme kupovali větší), monitor dechu (na malou jsem ho vůbec nepoužívala), takže mi to tu fakt docela ubylo a jsem moc ráda, protože byt zase není nafukovací :-))) No a většinou to fotim prostě večer, když děti spí, protože přes den to mam jako Ty. Malá mi spí tak hodinu přes den, pak je k večeru unavená, když přijdeme z venku a tím pádem i nervozní a taky se mi furt drží kalhot, takže nemám šanci jindy. Gábo...gratuluji ke smlouvě na baráček. Snad se toho taky někdy dočkám, je to můj sen! :-) Tak hezký den všem. My jdeme odpoledne na plavání s malým, takže budeme mít zase jiný program, než hřiště :-) No a zítra zase s malou. :-) |
| káča a adámek | 6040 |
|
|
17.4.2007 7:17:38
gabo- co udělat sraz, pokud budeš mít v praze čas?
koukám, že jste řešily narozeninové dorty- máme za sebou 2 oslavy,přemýšlela jsme jak to vyřešit s dortem -jestli mám vyrábět nějaký ten "dětský", ale nakonec jsme na každou oslavu koupila tady v cukrárně normální dort- chtěla jsem, aby byl hlavně na rozkrájení pro dospělé ke kafi.Adam by to stejně nejedl, nebo by snědl kousíček- tak takhle si v něm popatlal pro vyfocení a ten nerozpatlaný kus se snědl:-)))) |
| Petra + 3 | 35414 |
|
|
16.4.2007 23:41:53
kačko, dívala jsem se na vaši budoucí chatu, vypadá fakt moc pěkně! Tam se bude víkendovat jedna báseň! :-)
Míšo, tak se nepřizabij na bruslích!!!!! :-)))))) ale myslím, že když jsem se dosud nezabila já (neumím bruslit), tak se tu ještě ukážeš :-))))) ale je fakt, že já musím být extrémně opatrná a nesjíždím z kopce, to bych ten kočár asi převrátila, tak je to náročnější na výběr terénu :-) Boty - my zatím ještě nemáme žádný, ale už chci v nejbližších dnech koupit. Nám dr. taky doporučoval určitě kotníčkový, že v nekotníčkových jsou častý úrazy kotníků a špatný vývoj nohy a kdesi cosi, že prý to je jiný v botě, než když je dítě naboso. Já nevím, ale budu teda kupovat kotníčkový. A pak vím už jen to, že mají mít kulatou špičku a prý by mezi patu a botu měla jít strčit špička prstu, pak má bota dost prostoru kolem prstů. No, budu se dívat po Žirafě a snad to nějak dopadne :-) O těch Essi jsem taky slyšela, že jsou dobrý. |
| Kavicka + ♀06 ♂09 | 56495 |
|
|
16.4.2007 23:15:23
Nám rehab. sestra taky doporučila botičky Essy, prodávaj je na Proseku u polikliniky ve zdravotních potřebách. Že by neměly žádnou atestaci?!
Pro další srazík jsem! Je mi líto, že jsme o minulý přišly. |
| Michala+Míša+Via | 7869 |
|
|
16.4.2007 22:56:44
Taky už jsem si koupila kolečkový brusle, zítra je jdeme s kamarádkou vyzkoušet, snad si nezlámu někde vaz! Musím brát i Míšu, ve školce jsou stále neštovice, takže jak to tak vypadá, tak asi už ani nenastoupí. Teď tam jsou nemoci, pak možná jedeme do Fr., týden u babičky (jupíííí)), pak s holkama dovča (viď Kačko :-)) no a už bude konec května, v červnu mají školku v přírodě, tak jeho třída asi celá odjede a nevím, jstli ho poslat taky....
Včera jsme byli na Slapech, ségřin přítel, teda jeho rodiče, tam koupili karavan, přímo u břehu přehrady, je to tam parááááda!Hned jsem koukala na nějakou dovolenku poblíž :-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.