| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 11372  [Dalších 10702 >>]
Michala+Míša+Via 7869
16.4.2007 22:51:40
Vicky, taky ještě ušetříme za pastu, stále jsme bezzubci. Ale mám už koupený prstový puczub :-DD
Michala+Míša+Via 7869
16.4.2007 22:50:40
Autosedačka: my máme Kida a ta hlavová opěrka je výrazně lepší než u Maxi Cosi RODI XP, kterou máme taky. V Romerovi mu nespadne dopředu, když usne. Vybírej řadu Trendline. A teď je nějaká Romerka s Isofixem, já kupuju hlavně na www.babystyle.cz, majitelka Martina je moc fajn, znám ji osobně, vždycky dobře poradí, co je lepší, potahy, porovná ....
Michala+Míša+Via 7869
16.4.2007 22:48:24
Vicky, někde jsem četla, že až do 4 let, ale to je podle mě až moc; už vidím Míšu, jak nosí kotníkový sandále, i když podzimky má ještě kotníkový.
Mrkni sem: www.detskaobuv.cz
A zrovna dneska jsem narazila na nějaký článek, kde psali, že Essi nemá certifikovanou
http://www.coka.cz/zo_visacka.htm
http://www.rodina.cz/clanek5231.htm
Kačka + Eliška + Anička 11839
16.4.2007 22:39:44
Lino: mám Romer Kid Plus - myslím, že to vyšlo skoro stejně a ta plus má lepší boční ochranu a taky si myslím, že když Elilška usne, že to super drží hlavu.

Vicky: na léto mají i děravý kotníčkový botičky. Ale myslím, podle zkušeností, že opravdu můžou mít i nekotníčkový. Vždyť, když jsou na boso, tak taky nemají pevnej kotník. A dětem chodit na boso se doporučuje. Důležitý (podle mě) je, aby nebyla moc těžká nebo neohebná podrážka. Má to spousta bot - i ty, co některé modely vycházejí dobře v testech. Např. některé Bubble Gummers u Bati. Essi je asi jistota!

Dnesk jsem Andulce na písek dala šílený boty po ELišce (teda hezký, ale ortoped by se chytal za hlavu)- ale ona tam nikde nechodila (resp. nestála) a porpvé v životě se rochňala v písku. Bylo to spíš místo capáčků ...
VickyP & Tadeáš & Mikuláš 30783
16.4.2007 22:39:23
Lino aha :-)) ja to zatim neresim vim jen, ze kvalitni botky stoji k 1000,- :o))
A zatim nechodime, takze pohoda, hehe
Zatim setrime jak za botky, tak za zubni pastu a kartacek, chiiiiii
A do jake doby musi mit kotnikove botky?
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
16.4.2007 22:15:51
Vicky, v lete se davaji deckam kozene sandalky, ktere maji ale vzadu plnou patu, nikoliv jen prouzek, vis? Takze jim zase tak vedro neni.
LinaJ+Radek7/04+Verunka5/06 25872
16.4.2007 22:12:41
Pokud teda jeste nekdo semka chodi, znate v Brne prodejnu, kde maji autosedacky Romer? Chtela bych, aby si ji Rada vyzkousel, i kdyz ji pak koupime asi na netu. Kacko, ty mas taky pro Elisku Romer Kid, ze? A mas Romer Kid nebo Romer Kid Plus?

No a vcera jsem si Verunku posilali mezi sebou a asi 2x udelala krasne 5 krucku. ALe obvykle se tak natahovala dopredu, ze padala, misto aby sla.:-) No chce to jeste trenovat, aby se nebala.

Jo a dneska jsem prodala na MMB lehatko a hrazdicku, pani byla z Brna a prijela si pro ne. Kdyz ja toho mam na prodej tolik a nezvladam to fotit. Mam tolik prace, ze nevim, co driv, uz ani na ten pocitac cas nemam. Verca malo spi, je pak protivna, neustale se mi vesi na kalhoty a hystericky place, klidne pul hodiny na me takhle visi a ja s ni i takhle "chodim".:-( Taky furt peru a nemam cas zehlit, uaaaa, aj to tak nesnasim, no aspon ze to venku hezky schne.
16.4.2007 22:06:40
Jinak co se tyka dortiku, tak obdobny dort delam uz nekolik let, ale to se nechci vytahovat ;o)) U nas se bude slavit 2x, jednou v kruhu rodinnem, budeme na chalupe a pak usporadam balonkovou oslavu s detma a prateli! No myslim, ze bude veselo a jsem zvedava, jak se sem vsichni vejdou, chiiiii

A jeste mam dotaz, neni nahodou detem v kotnikovych botach horko? Kdyz je treba na slunicku 40C??? ja nevim, proto se ptam, ale pradstava, ze mam v lete na sobe kozene kotnikove boty :-OOO

Kacko, take vam gratuluji k chalupe, zvolili jste vybornou lokalitu ;o)
Evule,Vojta 5/04,Hynek 5/06 44826
16.4.2007 22:03:54
Víkend jsme taky měli supr - trajdali po venku a neděle byla opravdová Makačka na kolach. Hynek jel 1. a celodenní výlet po 4 zámcích zvládl na 1* . Moc nemohl spát, ale byl skvělý, akorát ve školce jsem za macechu, protože v pátek se Vojta ve školce pokadil s velkým průjmem, přes víkend to bylo v poho, tak jsem ho dneska dala zase a on se jim zase po, prý to teklo všude, no a divili se, že jsem jim ho tam dávala atd. Doma jsme to stihli, ale fakt to byla jen voda, to ještě nikdy neměl, tak zítra jedem k Dr. uvidíme...
Berujdo dík, včera jsem ho potrápila a nakojila až v 1 v noci, ale teď trošku kuckal a mám strach divoké, prokaděné noci s Vojtou, tak jsem Hynka hned nakojila, asi se to snad nenaučíme...
Gabi, domací práce mi taky moc nevoní, ale sem - tam, mám dny... to když příjdu od kámošky, která má fakt vygruntováno i za skříněmi, že bych jen uklízela a ostatní komandovala, jak jsou nepořádní :-)
16.4.2007 22:02:42
Ahojky, zdravime, take nestihame...
Diky za pochvalu fotecek, Tadeasek vajicka masakroval, mackal je atd., no sranda :-D Jinak v patek jsme byla na novinarske projekci Bestiare a moc semi to libilo, mozna na to pujdu jeste jednou s manzilkem, byla jsem na tom s kamaradkou. Odpo jsme byli v zoo, super pocasko, vyslo to!
V sobotu jsme byli na cely den v Drazdanech, take super vyletik, pocasi krasny!!!
Gabo a kdyz budes v Praze, nechces se treba sejit? Muzeme se domluvit vice holek, co ty na to??? Jak dlouho tady budes?
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 11372  [Dalších 10702 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.