Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
18.1.2012 22:27:23
Ahoj holky! vítám taky Maestu a samozřejmě i já blahopřeji k holčičce! musí to být náročné starat se o tolik dětí, kloubouk dolů...
my máme taky holčičku narozenou v září, ale o 2 roky dříve teď už třetí neplánujem... přáli jsme si páreček, a ten máme a navíc ti naši čertíci jsou někdy jak za deset dětí hlavně ať jsou dětičky zdravé ![]() Emi, jj, je to jak píšeš... strašně to letí a to že příští rok už budem řešit zápisy mi došlo až teprve s tím jak jsi to tady napsala... pořád Páju beru jako malého, nějak si nedovedu představit, že by už za rok měl jít k zápisu... Skallko, přefinancování úvěru mě nenapadlo, ale asi by bylo dobré o tom popřemýšlet... my máme úvěry z doby kdy úroky byly na 6ti procentech což je dost vysoká míra úročení proti dnešní době... Jo a holky ještě jsem vás chtěla informovat co mi došlo na mail od DM drogerie... Zdravotní závadnost termohrnků! Chtěli bychom Vás informovat o závadných dm termohrncích, které byly hodnoceny v MF Dnes. Vzniklá situace nás velmi mrzí, o jejich zdravotní závadnosti jsme nebyli informování a situaci řešíme s výrobcem termohrnků. Každý z Vás, který si poukaz na hrnek vytiskl, dostane automaticky 90 bodů zpět (cca během 14 dnů). Zároveň, přinesete-li hrnek zpět do jakékoli prodejny dm, dostanete od nás jako omluvu 150 bodovou slevovou knížku. To mě teda dost naštvalo a rozhodilo!!! ![]() ![]() my ten hrnek doma máme a dělala jsem si v něm od vánoc čaje docela běžně, i pro děti... |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
18.1.2012 15:23:50
Ahojik holky,
Maesto pamatuji si te, ale tedy dost matne Kazdopadne moc gratuluji ke splnenemu snu a preji hodne zdravi, pri takovem poctu deti to musi byt teda dost slozite, kdyz ja bojuji s jednim ![]() Ivi moc gratuluji k vysledkum, ale ty pravidelne kontroly musi byt neco. I kdyz zase clovek je pak mozna nakonec rad po tom zazitku, ze je mala hlidana. Kacul tak na usnim jsem uz byla, proplachla a profoukla mi to a super, uleva okamzite, mela jsem tam nejakou mazovou brazdu ci co Ale pry slysim dobre Pobavila jsem se pak s nim prave i kvuli maleho, protoze chodi na usni i tam. Ona prave uz minule mm rikala, ze kdyby se situace opakovala a s rymou by prisli zase na usni, tak ze by ho na to vytrhnuti napsala. Ale moc se mi do toho nechce tedy, tak doufam, ze se tak nestane... A dal uz nevim co jsem chtela, ale neco urcite jo ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
18.1.2012 13:31:30
Emi, asi hodně dlouho, i když říkají, že když pět let je všechno v pořádku, tak je člověk zdravý, ale stejně ho pořád kontrolují, jen se prodlužují doby kontroly. Takže ze začátku měla rezonance po 3 měsících, teď je máme po půl roce, kamarádky holčina už je na střední a ti jezdí po roce. Tak už doufám, že by to mohli na ten rok taky časem protáhnout
|
| Ema + 2 | 56937 |
|
|
18.1.2012 10:35:59
Ahoj holky,
Ifčo, super, že má Adélka výsledky v pořádku Jak dlouho tam budete muset takhle chodit?Zuzi, gratuluji k domečku, ať se vám dobře rekonstruuje a bydlí My máme taky úvěr ze stavebka na byt, ale naštěstí jen malý a za 3 roky konec. Domeček by mě taky lákal, už pro ty větší prostory.. Maesto, vítej A blahopřeji k holčičce! Zastav se častěji, ikdyž při 4 dětech asi moc času není, viď? Je to síla holky, nedávno jsme tu spolu řešily výbavičky a za rok o tomto čase budem řešit zápisy do školy a shánět aktovku. Šíleně to utíká |
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
17.1.2012 22:58:27
Ahojky, zdravím po strašlivě dlouhé době, chodila jsem sem po narození 3. syna - Vítka - 9.4.2007 - měl být teda původně březňátko, ale nějak si počkal - ostatně jako všechny mé děti. Jen vám chi říct, že se nám v září narodila vytoužená dcerka Anežka(26.9.2011, 52 cm, 4150g)a kromně toho, že se pořád potýkáme s nějakýma běžnýma nachlazeníma, jsme moc šťastní, i když padám únavou a mám pocit, že nic nezvládám.....
Jinak Víťa teda je takový náročný synek - zdá se mi, že oproti bráškům ve stejném věku(nyní 6 letému a 8. letému ) je tak nějak pozadu...no jako, nedokážu si představit, že za rok by měl jít do školy... snad vše doženem. Měla jsme ho stále za nejmladšího a hodně malého a ono už mu bude 5! Hypotéku si teda u nás nedokážu představit, takže hodně štěstí - my bychom už dávno skončili někde pod mostem - no ani by nám ji nikdo nedal..... Opatrujte se, zvládejte a buďtě hlavně všichni zdraví! M. |
| Zuza30 | 45972 |
|
|
17.1.2012 19:16:20
Ahojky, tak druhá oční nás vezme už za čtrnáct dnů, to je nesrovnatelné...
Koukám, že zadlužených nás je dost, ale pokud člověk dneska něco chce mít, tak to fakt jinak nejde (tedy když nemá hooodně bohaté rodiče)... Na byt jsme měli úvěr z lišky, to jsme splatili už před 5 lety... Tak všem hodně zdraví! |
| skallka | 40226 |
|
|
17.1.2012 8:29:45
Ahoj v klubu, my už jedem pátým rokem a dvacet nás ještě čeká :-( teď procházíme testem odolností s tím naším mateřským příjmem :-(
Leni a nepřemýšleli jste o přefinancování toho úvěru, možná by jste mohli něco ušetřit. Nám to teď nabízeli a máme několik nabídek jenže v tom plaveme jako ve vodě :-( každý se holt nenarodí s kalkulačkou v hlavě ale jsme rozhodnutí s tím něco udělat Od kamarádky syn má taky nějaký flek na noze prý to byla zanedbaná odřenina, ale ona si nevzpomíná že by tam kdy byl odřený, tak to přeléčili antibiotiky a stejně to je prý furt to stejné :-( Samé svinstva se na nás valí Oční u nás fungují docela dobře, máme jich tu kolem spousty, ikdyž spousta neznamená kvalita, ale čekačky tedy máme na počkání, tedy vysedíte si hodinu v čekárně ale co to je proti půl roku že ![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
16.1.2012 23:06:20
Ahoj holky, tak my už v klubu zadlužených jsme osmým rokem...
nemáme přímo hypotéku, ale úvěr ze stavebka, tak ani nevím jak dlouho se nám to ještě potáhne... nějak jsem to neřešila bohužel nám to tehdy ještě vyšlo za dost vysoké úroky...Kacul, doufám že mastička brzo zabere, asi to bude těma antibiotikama jak psaly holky... taky si myslím že to může totálně rozhodit imunitní systém... Jinak my byli v sobotu poprvé letos na plese, na mysliveckém v jedné vesnici 20km od nás a bylo to fajn jen jsme cestou tam trochu bloudili, takže do poslední chvíle jsme nevěděli jestli tam dorazíme nebo ne podmínky k cestování nic moc - namrzlé cesty a sníh, ale zvládli jsme to nakonec ![]() |
| Zuza30 | 45972 |
|
|
16.1.2012 21:29:45
Kacul, to ani nevím, že jste do toho nakonec šli...kde jste koupili dům? S prodejem bytu to taky vidím bledě, nabídka převyšuje poptávku.... Hypotéku máme na 20 let, pokryje nám koupi.. A Leni, musíme rekonstruovat, uděláme nejdřív přízemí (obývák, ložnici a kuchyň), pak se nastěhujeme a z peněz za byt uděláme střechu a na půdě dvě místnosti... S těmi řemeslníky jsi to vystihla perfektně, z toho mám docela obavy...
|
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
16.1.2012 20:59:13
Zuzi, gratuluji moc
![]() ![]() a jak to vidíš se stěhováním, musíte nejdřív rekonstruovat? Tak ať se daří a máte šikovné řemeslníky![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.