Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kaculaj | 53510 |
|
|
16.1.2012 20:07:15
Zuzo-vítej v klubu
Taky jsem měla z tý hypotéky nerva, ale už rok splácíme a zatím v pohodě už jen 24 let máme to . Já doufám,že už konečně prodáme byt-zatím se bohužel nedaří, je jich tu k prodeji fakt hodně, napálenou cenu opravdu nemáme, ale prostě pořád nic...tím smázneme třetinu hypo.... |
| Zuza30 | 45972 |
|
|
16.1.2012 20:01:21
Ifčo, právě že jsem jako první volala k té Krátké, co má ordinaci na B.Rejta, takže předpokládám, že u Bradáčové to bude stejné ne-li horší... Děs.
Kacul, je pravda co píše Ifča, antibitoika nabourávají totálně imunitní systém, takže cokoliv jiného, co by jinak nepropuklo, se objeví snáz... |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
16.1.2012 19:33:40
Zuzko, určitě jsi volala k Bradáčové co? My jsme jednou byli objednaní po půl roce, to jsme měli na papíře, v lednu nám napsala kontrola za 6 měsíců a světe div se, šest měsíců uběhlo od ledna zrovna v srpnu. Nevím, jak je to u Kučerové, tam ale snad tak dlouhé objednací lhůty nejsou.
Kačulaj, ženský když doberou atb, tak se jim taky rozjedou všechny možný potvory, tak je možný, že to je po nich. Jinak Adélka měla plíseň z bazénu. Letos chodí plavat se školkou, zatím dobrý, tak uvidíme, jestli už ji tu v Lounech nějak zlikvidovali ![]() |
| Zuza30 | 45972 |
|
|
16.1.2012 17:39:09
Ahojky,
Ifčo, super, že kontrola dopadla dobře Holky já jsem dneska úplně paf, volala jsem na oční, abych Ondru objednala a sestra mi řekla "ale my objednáváme až na léto, máme moc pacientů", docela síla, co? Ještě zítra zkusím druhou oční...a když to bdue stejné, tak si jako bude půl roku ještě kazit oči?Je to fakt nářez. To je teda zdravotnictví. Kacul, s tou plísní to je divné, hlavně aby vám mastička zabrala. Jinak se hlásíme do klubu zadlužených díky hypotéce... |
| kaculaj | 53510 |
|
|
16.1.2012 14:51:53
Jo mandli má venku,ale úplně zbytečně bych řekla. Teď máme nový problém...jak brala ty druhý atb Zinnat, tak se jí zepředu na stehnu a zezadu na stehnu udělalo pár takových pupínků a teď po dobrání se jí to rozlézá, zvětšuje i na velikost 5cca cm a hnisá to a je to prý plíšeň....tomu už fakt nerozumím, dnes mi asi v 7 lékárně konečně namíchali mast co nám dala mudra, všude mě od pátku vyfakovali, že na to nemají ingredience, tak to zkusím namazat, jinak omývám jarischovým roztokem a mažu imazolem, ale zlepšení žádný, ba naopak...prý to ale nemá s atb nic společného tak nevím, kde by k plísní přišla, když je pořád doma a já ani manžel nic takového nemáme...
|
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
16.1.2012 6:55:45
Ahojky,
Kacul jeste jsem se tam nedostala Ale uz se tam chystam ![]() Kacul a vy jste byli na tom trhani mandli a nepomohlo to tusim ze? |
| kaculaj | 53510 |
|
|
15.1.2012 8:47:47
Ahoj všem, koukám, že to tu nějak s venkovními mrazíky zamrzlo
Tak jak se máte? AdriM-co na ORL-dobrý??? Adélce gratulujeme ke kontrole A hlavně ať je to tak už napořád!!!!!P.S.Doufám, že tu nemám zase nějakou hrubku ![]() |
|
|
11.1.2012 23:14:30
K té školce, Adélka taky mají spoustu hraček, na zahradě jim budou přidělávat altán, aby se mohli učit i venku. Jinak tam mají spoustu kol, odstrkávátek, tříkolek, kočárky. Ve třídě také všeho plno, pod stromeček dostali prádelní koš hraček a my taky když něco máme doma dvakrát, tak to vezmu do školky, nějaká puzzle už jsme tam brali a taky helmu, co už Adélce byla malá, ale prťata od prvňáčků ji určitě ještě užijou. Holky tam třeba mají kuchyňku, panenky, různé stavebnice, koleje na vláčkodráhy, auta. Vždycky je to tam vytahané, když přijdu odpoledne. Jo a na podzim a na jaře vždycky na týden půjčují velkou trampolínu na zahradu. Letos ji tam měli snad 14 dní
teda vloni |
|
|
11.1.2012 23:14:12
K té školce, Adélka taky mají spoustu hraček, na zahradě jim budou přidělávat altán, aby se mohli učit i venku. Jinak tam mají spoustu kol, odstrkávátek, tříkolek, kočárky. Ve třídě také všeho plno, pod stromeček dostali prádelní koš hraček a my taky když něco máme doma dvakrát, tak to vezmu do školky, nějaká puzzle už jsme tam brali a taky helmu, co už Adélce byla malá, ale prťata od prvňáčků ji určitě ještě užijou. Holky tam třeba mají kuchyňku, panenky, různé stavebnice, koleje na vláčkodráhy, auta. Vždycky je to tam vytahané, když přijdu odpoledne. Jo a na podzim a na jaře vždycky na týden půjčují velkou trampolínu na zahradu. Letos ji tam měli snad 14 dní
![]() |
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
11.1.2012 21:56:20
Ahoj holky,
dnes jsem měla ulítaný den... nestartovalo nám ráno auto, a to jsem se zrovna včera domluvila se švagrovou, že jí navštívím... tak jsem ráno honem spěchala pěšky do školky, pak s Janičkou zpátky domů rychle něco posnídat, pak honem na vlak, když teda to auto nejelo, ve 12:30 pak zpátky vlakem domů, honem nějaký oběd, opět do školky a zpátky domů a pak ještě k večeru na Zumbu ![]() Ivi, super že výsledky jsou tak skvělé ![]() ![]() ![]() Zuzi, ať se vám podaří dobře vybrat nové bydleníčko a s tím očním my měli doporučení od naší dětské u Janičky... nevím jestli je to nutnost, ale my to tak měli. Mabelko, to teda koukám do jaké školky to Vojtík chodí u nás tedy děti mají na zahradě 2 velké pískoviště, skluzavku, pak nějaké domečky velikostí chatek, ještě průlezky, malé houpačky, dále takové ty klády na řetízkách na přebíhání a ještě jim v létě vytahují např. motokáry, koloběžky atd. Ve třídě mají hraček myslím dost, pořádně jsem to nezkoumala, ale určitě vím že tam mají spoustu kolejek, autíček, několik kočárků a panenek, pak nějaké kostými a já nevím co ještě. Možná máme štěstí na školku, ale myslela jsem si že je to standard ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.