Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka+Pája04/07+Janička09/09 | 50222 |
|
|
8.12.2011 8:49:50
Ahoj holky, tak jsme včera byli u doktorky, když horečky ani 3. den neustupovaly a Pavlík si ztěžoval na bolest v krku, nohou a přes noc pak i na oušku... ta nás poslala na ORL a jedno ouško mu píchali
dostal ATB, takže to už se asi do školky před Vánocema nedostaneme... zase se opakuje scénař z loňského roku, přijde o tu nejhezčí část roku... kdy mají besídky, dárky pod stromečkem atd. chjo... nechci to zakřiknout, ale dnes už se zdá po ránu lepší, už měl od včerejška celkem 3 dávky ATB, tak už to asi zabírá ![]() Leni, ráda bych pomohla, ale u nás Dráčik není. Nejbližší 30km od nás... |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
7.12.2011 19:09:38
Ahojky, moc moc prosím o pomoc, začínám propadat panice. Dcerka si přeje v podstatě jediný dárek a to je svítící mořská panna BArbie od Mattela a ona je snad vyprodaná. Nebudete mít někdo cestu do Dráčika, u nás jí nemají a na eshopech už taky ne
|
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
6.12.2011 18:29:13
Kdo má zájem o brigádu na telefonu, Karlín, nejlépe 9-17 po-pá, 80 hrubýho, tak mi pište do mailu nebo sms, spěchá.
|
|
|
5.12.2011 12:33:43
Ahoj holky a Zdendo
myslím že v těch školkách je to všude stejné s těma nemocema apod. Vši u nás taky řádí, mají to vyvěšené ve školce taky. Dnes mám Páju doma, přes noc kašlal i po dithiadenu, nevím co se zas děje... teď měl horečku 38,7, nos ucpaný... to je zas radost... zítra mají přitom Mikulášskou besídku, musela jsem na tu jejich besídku kupovat i punčocháče a tričko, protože mají být šmoulové a teď to vypadá že tam asi ani nepůjde... chjo... uvidím jak zítra bude vypadat, dyžtak bych ho do školky dovezla jen na tu besídku.U nás je to hrozný, týden nemocný, týden zdravý a zas pak další týden nemocný... Zdendo, ať se přípravy na Vánoce daří co nejlépe ![]() Michalko, ať vydržíte ve školce co nejdýl zdraví ![]() |
| Zdenda , Eli a Zdenda | 74211 |
|
|
4.12.2011 12:31:45
Ahojas holky,nějak nemám čas sem zajít
.Pořád v jednom kole a chození po venku na vycházky s Elis a do města se koukat na zvířátka,pak kroužky,já jsem se dal zase po 3 letech na sport a vrátil jsem se k florbalu .U nás ve školce řádí spála tak doufám že se tomu vyhneme....Bud to jsou vši nebo něco jinýho...už mě to pěkně točí... Zachvilku tu máme po roce zase Vánoce a po neděli ted začínám píct na vánoce a poklízet atd.Je toho nějak moc.Však to znáte holky ne .Letošní Vánoce stejnak budou tak nějak stát za prd ale hlavně jde o to aby si to užila Eliška a o nic jinýho mě nejde...Dělám to pro ni,je moje všecho .V létě chci jet s Elis do chorvatska tak musím ted vyplnit přihlášky a zaplatit zálohu aby jsme mohli jet...Jede se do Baška voda tak to bude fajn.Loni byla se starejma a moji mamkou na Malim lošinu a tam jezděj už 6let tak je ted změna. Jen si najít práci abych to mohl zaplatit...Zase ale tak drahý to není,je to na 10 dnů a ela 5400 a já 6500 .Cesta,ubytování,polopenze....je to něco jako tábor rodiče s dětma... Zatím se tu mějte fajn a zase jak bude chvilka času tak zase nakouknu a něco písnu.Zatím se tu mějte fajnově.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Mic-halka a Nicolka | 54963 |
|
|
4.12.2011 9:46:50
Ifčo, obrovská graulace !
My jdem zítra po měsíci do školky, tak jsem zvědavá, co bude - vidím to tak na 4 dny max. ve školce...., než omarodíme. Pa |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
2.12.2011 13:55:09
Ifčo, to jsem moc ráda, že jsou výsledky v pořádku!
![]() ![]() Leni, perníčky jsou moc povedené! Chtěla jsem je dělat dnes odpoledne, ale volala mi ségra, že potřebujou nutně pohlídat holky. No tak aspoň si zase přijde na své Vojta, už se tam těší. Sice pozdě, ale tady je ta bílková poleva: 1 bílek 150g moučkového cukru (někdo prosívá, ale já ani ne) A recept na perníčky mám tento (bývají hned měkké): 400g hladké mouky 100g medu 120g moučkového cukru 60g rostlinného tuku (Hera) 2 vejce 1 vejce na potření - bílek (já potírám perníčky hned po upečení, před upečením se mi totiž dělají bubliny )1 lžička perníkového koření (nebo smíchat skořici, hřebíček, anýz) kůra z půlky citronu lžička sody Těsto nechat minim. hodinu odpočinout v chladu. Leni, a jaké má Lenička z Mikuláše a čerta dojem? My máme mikul. nadílku ve školce v pondělí. Dnes vyráběli čerta z papíru, jen velkou kulatou hlavu s nalepeným jazykem, očima a rohama ![]() |
|
|
2.12.2011 13:34:01
tady je ukázka...
![]() |
|
|
2.12.2011 13:31:01
Leni, a co Lenička? bála se čerta???
u nás bude v úterý...jinak jsem se pustila do perníčků, teď mi malá spí, tak jsem i zdobila ![]() |
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
2.12.2011 13:26:58
Ifčo, Adélka je velká šikulka, věřím, že to jsou vždy velké nervy, je dobře, že je vše v pořádku
![]() ![]() Tak a u nás ve školce, už byla mikulášská ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.